• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime eski sevgilimin adıyla hitap ettim ,ayrılacak benden ...

sedaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
243
0
46
İstanbul
bugun telefonda konusurken ona eski sevgilimin adıyla hitap ettim doğal olarak teşekkür ederim dedi ve yüzüme kapattı napıcam ben defalarca özür diledim snra msjlaşmya başladık soğukta olsa, demin markete gidiyorum dedim keyfin bilir dedi bnde sana haber verende hata dedm sanırım benden ayrılcak napıcam ben oda bana ılk zamnlarda eskı sevgılısının adıyla hıtap etmişti aslnda benı anlaması lazm gerçekten istemeden oldu ya ayrılırsa :(( kızlar bunalıma girdım resmen ne yapmam lazm

ay canım ya çok kötü olmuş gerçekten biraz bozuk atmaya devam edebilir ama seninle olmak istiyorsa eminim önemsememeye başlar bir süre sonra hem oda sana yapmış aynısını olabiliyor yani insanlık hali demkekki bunu anlatmaya çalış belki yumuşar ..hem sen ne tepki vermiştin ozaman ona oda önemli ayrılacağını sanmam :68:

kötü bir durum şahsen benim eşim bu durumda kesin benden ayrılırdı ya da burnumdan getirirdi..

sen biraz sakin davranmaya çalış ve ara özür dile dilim sürçtü de sen benim için çok önemlisin de gönlünü almaya çalış umarım alırsın..zıtlaşmadan alttan almaya çalış

demedin mi sen bana aynısını yapmıştın ben böyle mi tepki verdim diye.. gerçi senin nasıl tepki verdiğini bilmiyorum ama, ayrılmadın sonuçta..
ayrılırsada anlayışsız birinden kurtuldum dersin,napcaksın, kendini yıpratmana gerek yok

kac kere seslendim nisanliydik o zamanlar!!!! ama esim o kadar olgunduki duymadi bile... bikere bile bisi demedi benimkisi ama rengim atmistiher soyledigimde nedense agzimdan kacti :( umarim hersey ii olur..

bugun telefonda konusurken ona eski sevgilimin adıyla hitap ettim doğal olarak teşekkür ederim dedi ve yüzüme kapattı napıcam ben defalarca özür diledim snra msjlaşmya başladık soğukta olsa, demin markete gidiyorum dedim keyfin bilir dedi bnde sana haber verende hata dedm sanırım benden ayrılcak napıcam ben oda bana ılk zamnlarda eskı sevgılısının adıyla hıtap etmişti aslnda benı anlaması lazm gerçekten istemeden oldu ya ayrılırsa :(( kızlar bunalıma girdım resmen ne yapmam lazm

sanırım şimdiki sevgline eski sevgilinin adını söyleyebılecek kadar yeni bir ilişkiniz var bence sende o da eskilerin etkisinde kalmışsınz zamana bırakman en mantıklı olanı üstüne gittikçe ters tepebilir ...

uufff :( kackere ozur dıledım cvpları hala uzatma seda keyfıne bak seda bu şekilde ama son msjı keyfın bılır gıt seklınde anında dedım kesin ayrılcaz dıye :( o bana yenı basladıgmzda söylemstı aradan aylar geçti sen hala onu dusunuyomusn faln dıcek uuuuuufffff lanet olsun çok korkuyrm ayrılır dye benm byle bi aptallıgımdan bıtsın istemem gerçekten suan o bana öle hitap etse ben çok kötü olurdum o zman daha yolun basındaydık oda yeni ayrılmştı pekte sevgım olmadıgından ben pek umursamamıştm ama şuan durum çok farklı ah şu diliiiim:5::5::5::5::5::5:

sanırım şimdiki sevgline eski sevgilinin adını söyleyebılecek kadar yeni bir ilişkiniz var bence sende o da eskilerin etkisinde kalmışsınz zamana bırakman en mantıklı olanı üstüne gittikçe ters tepebilir ...

alakası yok eski sevglm umrumda bıle degıl ama tam ondan önce onunda içinde bulunduğu bı konuyu knuşuyoduk bilinçaltımı çıktı anlamadım hiç istemeden oldu ya kaldım zaten hiçbişe dıyemedm konuşamadım bıle teşşekr ederm saol dedı kapattı

insanlık hali aa napalım.. bu kadar uzatması anlamsız..
olmuş bir kere.. olur da.. normaldir bu tür şeyler..
eskisini sevdiğinizi ve hala onu düşündüğünüzü göstermez o ismin ağzınızdan çıkması üstelik!
üzülmeyin arkadaşım..

siz gerekeni yapıp özür dilemişsiniz..
artık bişey olmamış gibi davranın.. o uzatırsa,saçmaladığını söyleyin.. siz daha çok kızın,üste çıkın :34:

bişeycik olmaz. siniri geçsin olay yatışsın 2 güne toparlanır. sen de dikkat et artık bundan sonra :82:

o'da sana eski sevgilisinin ismiyle hitap etmisti
onu hatirlatin ona "ben sana boyle tepki vermemistim"
diye..
ve defalarca ozur dilemek ise yaramaz
kendini daha cok geri ceker
net bir sekilde insanlik hali agzimdan kacti dusundugumden degil
bu kadar uzatmanin surat yapmanin anlami yok bence..
bu sekil ikimizde uzuluyoruz..
diye bir mesaj atip kenara cekilmek
bunun icin ayrilan erkek cidden bahane ariyor demektir

çok saçma ya insanlık hali olabilir..

ben kendim yapmadım hiç bana sevgililerim çok yaptı ona rağmen ben böyle şeyleri sorun etmedim.

sevgilime "anne,baba" dediğim ya da küçük kız kardeşlerimin adıyla hitap ettiğim bile oldu hatta.sen bana bacın gözüyle bakıyosn diye hiçbiri ağlamadı:52:

anne baba fln farkli bence bilmiyorum ya hic basima gelmdei Allahtan ama eger sevgilim bana eski sevgilisinin ismiyle hitap ederse onun burnundan getiririm..

ayrilirim diyemem, buyuk konusmak istemem ama gururum cok incinir

o bana demiş olsa gerçekten bende çok kırılırdım bir gun degıl bikaçgun bozuk olurdum ona ama bana attıgı msj dusundurdu bıyere gttgmı haber verdım gelen msj sadece keyfın bılır .. sankı ayrılcak gbı hıssettm bıde erkek arkdsm öle ayrılalm barısalım tarzı bırı degıldr bı ayrıldıysak bıda hayatta barısmayız çok seviyorum onu yaza sözlenmeyı dusunuyoduk uuuufffffffffffff

bu ayrimak icin bir neden degil bana gore, erkek arkadasin da seni seviyorsa ayrilmaz bu yuzden...
insaniz, agizimizdan sacma sapan seyler cikabilir bazen...

hayatta en korktuğum şeydir, üstelik benim eski sevgilim bile yok.
yanlışlıkla başka isim söylerim diye ödüm kopuyor, çünkü bu konuda bana eski sevgili ismi ile hitap edilse çok büyük tepki gösteririm.

bence bu konuyu açma, o konuşmak istediğinde, onun içinde bulunduğu konuyu konuştuğumuz için böyle olduğunu, yoksa artık ne aklında ne hayatında onun olmadığını söylersin..

inanır ya da inanmaz, orası ona kalmış. ama biraz bozuk atacaktır illaki.

benimde arada anneme babama veya bir hocama aşkım diyesim geliyor tam dilimin ucuna geliyor farkediyorum bence eski sevgilinizin adını söylemenizin hiçbir anlamı yok insanlık hali o da naz yapıyor ayrılmayacak bence

o da yapmış aynısını sen bi şekilde sürdürmüşsün ilişkiyi, şimdi o bu sebepten ayrılmak istiyosa bırak gitsin.. böyle anlayışsız olunmaz ki, ilerde daha büyük sorunlarınız olsa demek ki arkasına bakmadan kaçacak.. bence olmaz ondan :20:

hayatta en korktuğum şeydir, üstelik benim eski sevgilim bile yok.
yanlışlıkla başka isim söylerim diye ödüm kopuyor, çünkü bu konuda bana eski sevgili ismi ile hitap edilse çok büyük tepki gösteririm.

bence bu konuyu açma, o konuşmak istediğinde, onun içinde bulunduğu konuyu konuştuğumuz için böyle olduğunu, yoksa artık ne aklında ne hayatında onun olmadığını söylersin..

inanır ya da inanmaz, orası ona kalmış. ama biraz bozuk atacaktır illaki.

haklısın zaten msj faln atmıyorum o atsın beklicem ben cunku onun yaptıgıda saygısızlık bana resmen keyfın bılır dye msj attı bıde sogumasından korkuyroum :(

Back
X