- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
canım konuyu biraz açarmısın 3 kzla tanışmak istedi diosunda o nedemek ve duyarsa ne olr anlamadm
hm anladm canım ama gerçekten ona yaptığın haksızlık eğer senden başkasıyla knuşmuyosa sende konuşmamayı dene
malesefkii benim sevgilimde öyle ortamı çok ve beni herkeze kötü anlatır
diyorum aramızda geçenleri herkeze anlatma sonuçta kimse benim huyumu suymu bilmio tanımıyoda buyüzden
kuzenleriye bile kavga ettiğim oldu. şuan ayrısınız dmi
üzülme bende bazn sinirlendiğimde elimde olmuyo napalım.
hani bu aşılmıycak bir sorun değil benşm sevgilimde çk kıskançtır ona buna ayrılır mesala herkezede derki seni sevmiyo aldatıyo
ama halbuki öyle değil...
kimse kimsenin içini bilmedn yorm yapmamalı.
aranız iyise üzülcek bir şey yk canm
ozaman sende onun yanlış bi insan olmadığını anlat. ve bu kadar üzülcek ne konuştun arkasından
onun nasıl biri olduğunu anlatıyım size.
ben hayatına giren 2.kişiyim
herşeyi her duyguyu beraber yaşadık
o benim, ben onun ilkiyim.
tabi herşeyi yaşamadık yanlış anlaşılmasın.
beni heran kaybedecek gibi korkar ama bi o kadarda sever. ayrılmamızın sorumlusu benim yaptığım hatalardı. o herzaman alttan alan oldu. barıştıktan sonra ben ona hiç olmadığım gibi davrandım çünkü büyüdüm, olgunlaştım farkına vardım bazı şeylerin. istemediği hoşuna gitmediği şeyleri yapmadım.
ayrıldığımız dönem arkadaşlarıyla konuştuğu herşeyi, kızlarla konuştuklarını herşeyi.......... ileri geri konuştum desem yeridir. çok pişmanım çok..
anladım canım ama o seni seviosa bu yaptğının sevdiğinden olduğunuda bilir
senin arkadan knştuklarını bende onun yüzüne söyledim
çok ayrıldık ama hani birgün öğrenirse dediklerni
söylersin sevdiğimden kıskandığmdan snirimden dedim dersin hani seni bunun için bırakıcak değildir sseni tanıyosa sinrden dediğinide bilir
senle ayrıldıktan sonra birileriyle konusmasında bır sakınca yok ... ayrılmıssınız cunku cnm... evet haksızlık etmişsin o zaman kötüleme değil de iyileme kampanyası başlat :) ...
evet canım haklısın galiba.. onun bi gülüşü bile beni benden alıyor ben gerçekten aşığım evet sorunlarımız oldu ama bu benim vicdan azabım. yolda yürürken bunları anlattığım biri ''x le aran nasıl düzeldimi?'' diye sormalarından hoşlanmıyorum her an aldatılmayı bekliyomuş gibi..
aşklar hep aynı galiba hep aynı soru banada soruluyo salla gitsin
arkadaş dediklerim bile bizi kıskanıyo dkkat etmek lazm
ama eğer çk vicdan azabı duyuyosan bu knuyu ona anlat
Hani biçok insan tanıdım benim sevgilimi kötüleyenler dha çok acı çektiklerini gördüm hepsi kıskançlık
kimseyi takmamanı tavsşye ederim..
ama çözm arıyosanda söyle derim çnkü birbirinizi çk seviyosunz
evet iyileme kampanyasını nasıl yapmalıyım bilemiyorum şu üzerimdeki vicdan duygusu yok olsa
erkek arkadasına anlat o zamn belkı rahatlarsın... sey diyebilirsin mesela ''seninle ayrıldıktan sonra sana çok kızgındım yanlış biri oldugunu düşünüyordum o yüzden arkadaş ortamımda sana veryansın ettim çogu zaman ''şeklinde kabaca bir şeyler söyleyebilirsin böylelikle için rahatlar... ama tepkısı ne olur bilemıyorm tanıyan sensın cnm sen nasıl uygun söyleyebilecegini düşün...
erkek arkadasına anlat o zamn belkı rahatlarsın... sey diyebilirsin mesela ''seninle ayrıldıktan sonra sana çok kızgındım yanlış biri oldugunu düşünüyordum o yüzden arkadaş ortamımda sana veryansın ettim çogu zaman ''şeklinde kabaca bir şeyler söyleyebilirsin böylelikle için rahatlar... ama tepkısı ne olur bilemıyorm tanıyan sensın cnm sen nasıl uygun söyleyebilecegini düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?