Sevgilime hediya lazım

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
Kizlar sevgilime bi hediye hazirlamayi dusunuyorum. Ama oyle gomlek al saat al olaylarini hic sevmiyorum. O da sevmez. Bana hic samimi gelmiyo. Bu zamana kadar hep el emegimle biseyler yaptim. Yine onun gibi bisey dusunuyorum. Kafamdaki plan su. Bi kitap alicam kitap okumayi cok sever. Ama oyle bi kitap olmali ki, icinden kelimeleri yuvarlak icine alip cumleler olusturabileyim. Mesela bi sayfada seni olsun baska bi sayfada seviyorum. O da bu yuvarlak icine aldigim kelimeleri birlestirip yaziyi tamamlasin istiyorum. İcinden mektup olusturayim istiyorum. Hem konusu guzel hem de icinde bu tarz kelimeler barindiran bi kitap lazim bana. Hangi kitabi onerirsiniz???

Çocuk kitapları dahil, her çeşit kitapta istediğiniz kelimeler illa ki olacaktır.
Sizin yerinizde olsam güzel bi aşk romanı seçerdim, en azından temaya da uygun.

Çocuk kitapları dahil, her çeşit kitapta istediğiniz kelimeler illa ki olacaktır.
Sizin yerinizde olsam güzel bi aşk romanı seçerdim, en azından temaya da uygun.
bu kelimeler daha cok ask kitaplarinda olur da zaten onu dusunuyodum ama hangi kitap olmali ki, icinde sevgi kelimelerini bol bulunduran bisey lazim bana oyle guzel bi kitap. Ben hic kitap okumam ondan hic bilmiyorum :KK43:

bu kelimeler daha cok ask kitaplarinda olur da zaten onu dusunuyodum ama hangi kitap olmali ki, icinde sevgi kelimelerini bol bulunduran bisey lazim bana oyle guzel bi kitap. Ben hic kitap okumam ondan hic bilmiyorum :KK43:
Popüler aşk romanlarına göz atın.
Best seller olanları inceleyin.
Polisiye-gerilim-fantastik dahil her kitapta inanın istediğiniz kelimeler mevcuttur.
Canlı olan her yerde aşk da olduğu için, kendinizi kısıtlamayın.
Eğer ilişkiniz buram buram tutkuluysa klasik bir aşk romanı, eğlenciliyse romantik komedi tadında bir kitap, zorluklarla yaşanan bir ilişkiyse gelişim kitapları da tercih edebilirsiniz.
Girin bir kitapevi sitesine, oradan önsözleri inceleyerek, aradığınızı bulabilirsiniz.

Popüler aşk romanlarına göz atın.
Best seller olanları inceleyin.
Polisiye-gerilim-fantastik dahil her kitapta inanın istediğiniz kelimeler mevcuttur.
Canlı olan her yerde aşk da olduğu için, kendinizi kısıtlamayın.
Eğer ilişkiniz buram buram tutkuluysa klasik bir aşk romanı, eğlenciliyse romantik komedi tadında bir kitap, zorluklarla yaşanan bir ilişkiyse gelişim kitapları da tercih edebilirsiniz.
Girin bir kitapevi sitesine, oradan önsözleri inceleyerek, aradığınızı bulabilirsiniz.
Şuan aklimda Kahraman Tazeoglunun Bambaska kitabi var. Az once arka kapagini okudum netten. Arastirmaya devam ediyorum. Sizlerin fikri de onemli

değişik bir fikir önerebilirim. beyni şişik kadınlar diye instagramda bir hesap var. Buradan irtibata geçiyorsunuz maille kimin için atıyorum sevgiline istiyorsan sevgilini anlatan ona hislerini anlatan bir mail gönderiyorsunuz. 2 haftaya kalmadan yağlı boya resim ve yanında sizin yazdıklarınızdan esinlenerek hikayesi ile birlikte gönderiliyor. bence çok hoş bir göz at derim ben. kişiye özel resim hikayesi ile birlikte

değişik bir fikir önerebilirim. beyni şişik kadınlar diye instagramda bir hesap var. Buradan irtibata geçiyorsunuz maille kimin için atıyorum sevgiline istiyorsan sevgilini anlatan ona hislerini anlatan bir mail gönderiyorsunuz. 2 haftaya kalmadan yağlı boya resim ve yanında sizin yazdıklarınızdan esinlenerek hikayesi ile birlikte gönderiliyor. bence çok hoş bir göz at derim ben. kişiye özel resim hikayesi ile birlikte
Cok guzel bi fikirmiiis bunu evlendigimiz zaman yapicam :)) cok sagol canim :)

X