merabaa. Beni msevgilim sehir dışında oturuyoda ayrı şehirlerdeyiz ve dogum günü yaklasıyo..
ne alıcagımıda bilmiyorum ama çok özel olsun istiyoruumm fikirlerinize ihtiyacım var kızlaarr :S
merabaa. Beni msevgilim sehir dışında oturuyoda ayrı şehirlerdeyiz ve dogum günü yaklasıyo..
ne alıcagımıda bilmiyorum ama çok özel olsun istiyoruumm fikirlerinize ihtiyacım var kızlaarr :S
aklında düşündüğün birşey var mı canım alıcakmısın yoksa kendin mi yapmak istersin hangisi sevgilini daha mutlu eder yani bence senin emeğinin senin sevginin olduğu birşey olursa daha iyi olur maddi anlamda büyük birşey düşünme derim aşk ve maneviyat olsun içinde...
Aslında evet var.
1 kalpli kutu 365 adet kalpli kağıt ve notlar ..
Ama kararsızım şimdi erkeğede böyle birşey gidermii gitmezmii , yada okurmu okumazmıı :S
oduun çünküü. Gün geldiğinde çöpe atabilceği yada 1 parçası kaybolabilcek bişe. off off kafam çok karışık canm ya
Aslında evet var.
1 kalpli kutu 365 adet kalpli kağıt ve notlar ..
Ama kararsızım şimdi erkeğede böyle birşey gidermii gitmezmii , yada okurmu okumazmıı :S
oduun çünküü. Gün geldiğinde çöpe atabilceği yada 1 parçası kaybolabilcek bişe. off off kafam çok karışık canm ya
valla canım ben ne yaptım erkek arkadaşıma biliyo musun bi kutu buldum evde hemde ne kutusu ayakkabı kutumu boyadım akrilik boyaa ile her tarafını siyaha içine havlu peçeteye yani havlu peçetenin her bi kanadına harf yazdım ben mesela iyi ki doğdun bebeğimm yazmıştım:) sonra katladım koydum kutnun en dibine üstüne bi tane browni kek aldım yanına bitane mum yapıştırdım üstüne de yapışkanlı kağıdı yaştırdım ve şunu yazdım bir dilek tut bizim için dedim:) sonra mektup yazdım bir ucunu yaltım hasretiz ya birbrimize uzaktayız ondan:) sonraa bitane nestle damak aldım sardım onu bi paketle üstüne hayatıma tat verdiğin için dedim yine yapışkanlı kağıda yazıp:) sonra pringls kutusunu kağıtla kapladım belli bile olmadı pringls kutusu olduğu içine o kurabiye kalıpları varya onunla kalpli sable bisküvisi yaptım koydum :) üstüne yine kağıda yazı yazdım yapıştırdım şöyle demiştim içine sevgimi koyduğum aşk kurabiyelerimiz:) sonra bonibon aldım bi kavanoza koydum tam 365 tane ve üzerine de hergün bir ben yazdım:) sonra kutuya bir güzel parfümümüde doldurdumm hatta küçük tester şişesine parfümümden koydum içine onuda attımm paketledim güzelce gönderdim canımmm ve bayıldııı erkak erkadaşımda öyledir biraz romantizimden uzaktır ama inan beni aradı direk ve dediki bu nedir aşkım ellerine kurban olurum dedi inan hayatımda aldğım en güzel hediye dedi çok duygusallaştım şuan dedi ilk defa duydum duygusallaştım demesini canımm:) hee birde ben ona lif ördüm banyo için onuda koydum içine ama o asla kullanmam onu saklarım kullanmaya kıyamam dedi:) bence dene derimm ama yinede sen bilirsin tatlımmm:)
valla arkdaşın kutu fıkrı harıkaymıs bende kutu hazırladım ama bnmkı kocaman çizme kutusu yani.. sevgilim kotyu beşiktaslı beşiktaşın lısanslı urunlerının satıldığı kartal yvasından kupa terlık forma cüzdan atkı şapka çeşit çeşit anahtarlık masa üstü çalar saat felan ve bi dolu beşiktaslı seyle doldurdum kutuyuu peehh biraz girdi bana ama olsunn :) hediyeyı açtığında remn gözlerı kocamn kocamn oldu :)) çok mutlu olduu
valla arkdaşın kutu fıkrı harıkaymıs bende kutu hazırladım ama bnmkı kocaman çizme kutusu yani.. sevgilim kotyu beşiktaslı beşiktaşın lısanslı urunlerının satıldığı kartal yvasından kupa terlık forma cüzdan atkı şapka çeşit çeşit anahtarlık masa üstü çalar saat felan ve bi dolu beşiktaslı seyle doldurdum kutuyuu peehh biraz girdi bana ama olsunn :) hediyeyı açtığında remn gözlerı kocamn kocamn oldu :)) çok mutlu olduu
sen ne güzel görebilmişsin canım verdiği tepkiyi benim yarimcazım uzakta ben göremedim ama açar açmaz aradı direk beni parfümüde o kadar çok doldurmuşum ki çocuk diyor evin içi senin parfümünle doldu aşkım kıskandım diyo 3 erkek kalıyorlar öğrenci evinde hepsi bu ne koku abi diyor dedi kıskandım çok dedi koklamasınlar kokunu diyor yaaaaaaaa:) ama çok mutlu olmuştu inan konuşurken sesi kısılıyordu çok duygusalllaştırdı bu hediyem onu :) heee birde mektubuma son noktayıda koydumm kırmızı ruju çok sever dudaklarıma sürdümmm ve mektubu öptümm ona bayılmışş ordan öptüm durdum diyoduuu:)