sevgilime hediye önerileri

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
kızlar sevgilim bana çok güzel bi süpriz yapmıştı karşılıksız bırakmak istemedim ne yapsam bilemedim de
aklında önerisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum
yapmak istediklerim: kavanoz, aşk kitabı v.s daha orjinalleri varsa tabi öneriye açığımm :31:

kızlar sevgilim bana çok güzel bi süpriz yapmıştı karşılıksız bırakmak istemedim ne yapsam bilemedim de
aklında önerisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum
yapmak istediklerim: kavanoz, aşk kitabı v.s daha orjinalleri varsa tabi öneriye açığımm :31:

internette sevgililer günü için sihirli fasülye vardı suluyorsun filan seni özledim diye yazı çıkıyor yaprağından günler sonra ..
çok hoşuma gitmişti ama bi erkek için uygun olur mu bilmiyorum
şu tarzda..
yazısında birkaç değişik söz de vardı. bunu beğenmezsen o tarz sitelerde buna benzer şeyler de var ..
bxlx3.jpg

bi kuş kondurmadığınız kalacak şu erkeklere:37:bu kadar didiniyosunuz sonra da feryat figan :19:yapmayın etmeyinnn, kötüyüm ben kötüyümmmm:47::23::1:

internette sevgililer günü için sihirli fasülye vardı suluyorsun filan seni özledim diye yazı çıkıyor yaprağından günler sonra ..
çok hoşuma gitmişti ama bi erkek için uygun olur mu bilmiyorum
şu tarzda..
yazısında birkaç değişik söz de vardı. bunu beğenmezsen o tarz sitelerde buna benzer şeyler de var ..
bxlx3.jpg
çok teşekkür ederim canım bakıcamm :31:
bi kuş kondurmadığınız kalacak şu erkeklere:37:bu kadar didiniyosunuz sonra da feryat figan :19:yapmayın etmeyinnn, kötüyüm ben kötüyümmmm:47::23::1:

kötüsün bencede :52: o bNA o kadar güzel hediyeler aldı iyice odunlaştım :17:
bişi almadım şimdi içimden gelerek emeğimle bişiler yapmak istiyorummm :51:

Back
X