- Konu Sahibi simgeeeeee
Merhaba kızlar yaşadıklarımı anlatmalıyım yoksa kafayı yiyeceğim neyse, konuya gireyim; Beraberliğimiz 3 ay sonra 3 yıl olucak sevgilimle ortak facemiz var, kendi aramızda söz yüzüklerimiz var, ailelerimiz falan biliyor, tanışıyoruz.Her neyse arkadaşımın facesinde gezinirken, arkadaşının duvarında sevgilim haberimin olmadığı hesabı ile etiketlemiş bir bağlantıyı gördüm.Ben tabi delirdim, facebook profiline girdim.Atatürk resmi var, beğenilerine baktım sevdiği şeyler var.Üniversiteye gidicek, üniversitesini soruşturmuş, yorumlar var.Ben bunları görünce tabi ağzıma gelen herşeyi söyledim.Yok ben yapmadım, o sahte ben değilim, bana inanmıyor musun, güvenmiyor musun, getir kurana el basayım gibi yeminler etti.Bu hesap bizim ortak faceye engelli.(sevgilimin benden önce bi kızla konuşma geçmişi bile olmamış sessiz sakin ve utangaç biridir) ama kafayı yiyeceğim ben.Neye inanıyım şasırdım yorumları okudum hepsi sevgilimin yeni kazandığı yer hakkında falan ama konuşması gibi değil.Yazılanlar öyle kibar ki 'değil' yerine 'diyil' yazılmış sanki kasıtlı kibar olur der gibi yapmacık, aslında hiç öyle değil.Dün akşam intiharın eşiğinden döndürdüm onu, bana bir fikir verin ne yapayım yardım edin lütfen.Siz olsaydınız ne yapardınız? 

Son düzenleme: