sevgilime inanmalı mıyım :(

Tabii ki görümceniz yapmıştır. Zaten her tarafta pembe pembe tavşancıklar var.

bak dün gee bıraktık kızı burda gitiik yattıkk
Kandırmış kızı yok öyle yok bölee demişşş keklemişş..

Walla güzelimm hepte imdadına yetişenler kendi ailesinden olanlar olmuş yok abisi yok kızkardeşii..
Yazık yazıkkk azıcık akıllı olunn soonra yınee glirr konu açarsınız burda insanlarda yüzünüze vuruncaa
nie o konuyla bu konuyu karıştırıp gerginlik yaratıyosunuz dersinizz..

Hadi bakalım hayırlısı hepimiz burdayızzz umarımm hersey yolunda giderde evlenirsin..

Walla güzelimm hepte imdadına yetişenler kendi ailesinden olanlar olmuş yok abisi yok kızkardeşii..
Yazık yazıkkk azıcık akıllı olunn soonra yınee glirr konu açarsınız burda insanlarda yüzünüze vuruncaa

Hadi bakalım hayırlısı hepimiz burdayızzz umarımm hersey yolunda giderde evlenirsin..

bu ne şimdi benim konuma mı bu gönderme
gayet tutuyor benim konumaysa arkadan konuşmak size yakışmış ne diyimmm :D :D
eğer banaysa yaptığım doğru bişey eleştirmek size düşmüyor walla değil valla yazmayı öğrenin önce :32:

Son düzenleme:

ayrıca facebook olayıyla ilgili konumda beni hatalı bulup sevgilimin beni sevdiğini falan düşündüğünüzü yazmışsınız
şimdide akıllı olun falan filan diyip çelişiyosunuz
neden üstüme alındım çünkü o konuyla bu konuyu karıştırıp gerginlik yaratıyosunuz diyen bendim
bana değilse bilemem ama, banaysa yorumlarınızı artık dikkate almayacağım zira ne düşünüp neyi savunduğunuz başkalarının fikrine göre hemen değişmiş :32:

Son düzenleme:
O yaştaki bir kız neden sizi ayırmak istesin ki? Böyle entrikalara girişsin ki?
Bana pek inandırıcı gelmedi.
3 yıllık alışkanlık, ailesi şuyu buyu siz hazmedeceksiniz anlaşılan..
Tatlı rüyalar.
Umarım ilerde ipin ucunu kaçıran taraf siz olmazsınız.

ayrıca facebook olayıyla ilgili konumda beni hatalı bulup sevgilimin beni sevdiğini falan düşündüğünüzü yazmışsınız
şimdide akıllı olun falan filan diyip çelişiyosunuz
neden üstüme alındım çünkü o konuyla bu konuyu karıştırıp gerginlik yaratıyosunuz diyen bendim
bana değilse bilemem ama, banaysa yorumlarınızı artık dikkate almayacağım zira ne düşünüp neyi savunduğunuz başkalarının fikrine göre hemen değişmiş :32:

inanmam o anlıktı çünkü dayanamadım :( hep çözmeye çalışıyorum saçma sapan ugraşlar içersinde. bu güne kadar görümcemden çok çektim. bu olay ilk defa olduu genelde hep karşı karşıya kavga ederdik çok üstüne gidiyorum sevgilimin herşeyi çözene kadarda gidicem. çözülmezse bu ilişkide burda biter. :(

Son düzenleme:
şimdide başladı sen beni sevmiyomusun? ben değildim diyorum, ben seni bırakamam, boşluğunu kimseyle dolduramam. ayrılmak için bahane mi arıyosun offff :(

inanmam o anlıktı çünkü dayanamadım :( hep çözmeye çalışıyorum saçma sapan ugraşlar içersinde. bu güne kadar görümcemden çok çektim. bu olay ilk defa olduu genelde hep karşı karşıya kavga ederdik çok üstüne gidiyorum sevgilimin herşeyi çözene kadarda gidicem. çözülmezse bu ilişkide burda biter. :(

tatlım o yorumum sana değildi ki
ben seni anlıyorum aşkın için inanmak istiyorsun ama ortada bir yalan var bu yalanı ortaya çıkarman gerek itiraf ettirmen gerek seni enayi sanmasın kimse
sonrasında affedersin affetmezsin sana kalmış bişey

tatlım o yorumum sana değildi ki
ben seni anlıyorum aşkın için inanmak istiyorsun ama ortada bir yalan var bu yalanı ortaya çıkarman gerek itiraf ettirmen gerek seni enayi sanmasın kimse
sonrasında affedersin affetmezsin sana kalmış bişey

affedersin affetmezsin orası sana kalmış yalnız ortada şüpheli bir durum var ve bunu çözmeden için rahat etmez diye düşünüyorum..
bence al sevgilini karşına ve konuş deki: "bak bi hata yapmış olabilirsin bu o kadar abartılacak birşey değil böyle tepki vermemeliydim.. ama bana gerçeği anlatman lazım.. ve benim gerçeği bilmem lazım.. bana doğruları anlat ve bu işi burda çözüp kapatalım" .. bakalım ne diyecek..

Eğri oturup, doğru konuşalım. Görümce yapmış olsaydı gözünüze sokardı. Sizin ortak profilin şifresini bilip bi'de ordan niye engellesin. Görümcecik kaç yaşında da böyle entrikalara kafa yorsun hadi yordu niye engellesin ya hu, abisinin fotoğrafını koyar, ilişkisi yok yapar kızları ekler vs vs.

Bariz erkek arkadaşınızın yaptığı S...m dur bi'de sıvayım olmuş. Görümce de napsın artık evde tehdit mi ediliyo napılıyo size ben yaptım demiş.

Seven insan inanmak ister. Ama objektif bakan için hiç de inanılası değil maalesef. O profil nasıl engellenmiş ortak hesapta onu öğren en iyisi...

Çünkü sen olmadığına göre sevgilinin işi...

Aldatmıştır denemez ama sonuçta bir yalan dönüyor.

Bi'de paşanız sanırım intiharı oyun sanıyor, suçsuz değilmiş bi'şey değilmiş hoop zoru gördüm kaçayım şurdan.

Eğri oturup, doğru konuşalım. Görümce yapmış olsaydı gözünüze sokardı. Sizin ortak profilin şifresini bilip bi'de ordan niye engellesin. Görümcecik kaç yaşında da böyle entrikalara kafa yorsun hadi yordu niye engellesin ya hu, abisinin fotoğrafını koyar, ilişkisi yok yapar kızları ekler vs vs.

Bariz erkek arkadaşınızın yaptığı S...m dur bi'de sıvayım olmuş. Görümce de napsın artık evde tehdit mi ediliyo napılıyo size ben yaptım demiş.

Seven insan inanmak ister. Ama objektif bakan için hiç de inanılası değil maalesef. O profil nasıl engellenmiş ortak hesapta onu öğren en iyisi...

Çünkü sen olmadığına göre sevgilinin işi...

Aldatmıştır denemez ama sonuçta bir yalan dönüyor.

Bi'de paşanız sanırım intiharı oyun sanıyor, suçsuz değilmiş bi'şey değilmiş hoop zoru gördüm kaçayım şurdan.

Back
X