• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime karşı çok istek duyuyorum

marjins

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
3
0
16
İstanbul
merhaba kızlar. 2 yıldır sevgilim var . aramızda öpüşmeden ileriye bi şey olmadı. evlenmeden kesinlikle ilişkiye girmeyeceğimizi konuştuk. Ama ben çok istek duyuyorum genelde. Ne yapmalıyım sizce bunun geçmesi için
?

o zaman sevgilinle ilişkiye gir,yapacak birşey yok.istek geldiyse engelleme spontane yaşa.yazık sonra içinde kalır,daha kötü etki yapar mazallah.

sana umut sarıkaya' nın karikatüründeki tavsiyeyi öneriyorum ben de. meşhur montla s.ç karikatürünü :)

Bol bol ders çalışmak, kitap okumak, gönüllü olarak bir organizasyonda (mesela: LÖSEV) görev almak.
Aklı daha yararlı işlerde kullanmak bir çözüm olabilir.

biz burdan nasıl yardım edelım kardeş şöyle yap böyle yap desek orgazm olup rahatlıcan mı tek çözümü var birlikte olmak ıstemıyorsan elizabeth
:ssz:

evet yeni bir replik size kızlar,bu da benden olsun tam bu konuya uyuyor!

kk kadınlarını saf ve bizim oranın deyişiyle "annaa kıt" zannediyor bazı üyeler galiba :41:

biz ne yapabilirz buradan:1: kendim yapıyorum da kendime yetmiyorum mu diyorsun?:8: böyleyse ve ilişkiye girmek size zararlı sana da ters olmayacaksa gir :32:

Back
X