Ne kadar incesin sevgilin rahatsız olacak diye mesaj atmıyosun..o atınca sen rahatsız mı oluyorsun ?
nişanlımla ilk çıkmaya başladıktan sonra 1 hafta içinde 1200 civarı mesaj atmışımonun daha fazla :)
zira o aralar kolum çok ağrıyordu. sonralarda kolum ağrıyor diye onada dedim. günde 10-15 mesaja düştü. nişana kadar devam etti. nişandan sonra şimdi ikimizde üşeniyoruz mesaj atmaya. arıyoruz birbirimizi :)
yani şimdi iyi günleriniz. rahatsızlık falan düşünme at içinden geldiği gibi mesajları. müsaitse cevap verir, değilse müsait olduğunda cevap verir... sonra içi geçiyor insanın.. :)
Kızlar benim çok acayip bir sorunum var gördüğünüz gibi sevgilime mesaj atamıyorum.Onu gerçekten seviyorum hep aklımda falan ama sabah günaydın öğlen nasıl gidiyor tarzı mesajların dışında mesaj atamıyorum(akşamları da konuşuruz genelde bir de gece iyi geceler mesajı var) İçimden gelmediğinden falan değil mesala o bu sıralar arkadaşlarıyla sık sık gece gezmelerine çıkıyor benim ailem o saatlerde izin vermediğinden ben eşlik edemiyorum o yüzden içimde bir burukluk oluyor zaten.Elime teli alıyorum tam mesaj atıcam kendimi sanki onun eğlencesini bölecekmiş rahatsız edecekmiş gibi hissediyorum vazgeçiyorum.O da yanlış anlayacak ilgilenmiyorum sanacak diye üzülüyorum ama bu histen bir türlü kurtulamadım psikolojim bozuk galibaYardım edin lütfen neden böyle oluyor bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?