Evet değil mi .sürekli mesaj atsam derdim o acının içinde mesajlaşmak falan gibi algılanır diye çekindim.Allah rahmet eylesin. Bence doğru yapmışsın. O haliyle zaten mesaj atmışsın atmamışsın pek umrunda olmaz. Hem acısı, hem defin işlemleri gelen gidenler. Döndüğünde buluşursunuz. Eğer ailesiyle tanışıyorsan uygun bir zamanda başsağlığına gidersin. Onun dışında yapılabilecek pek birşey yok maalesef ölüm acısını hafifletebilecek.
Bende yanına gidicem de ailesinin evinde mı olur kendi evıne geçer mi bunu kestiremiyorum. Evet tabiki acısı çok taze sarılmak istiyorum bir an önceSevgili olduğumuz dönemde eşim de annesini kaybetmişti çok ani bir şekilde. Farklı şehirlerdeydik biz. Evine döner dönmez yanına gittim. Şefkat göstermeniz yeterli gelecektir. Çünkü söyleyecek bir şey yok. Ne derseniz deyin acısı çok taze. Yanında olun, sarıp sarmalayın.
Birde haftasonuna kadar yani o dönene kadar aramam gerekir mi yada mesaj atmam yoksa kendi haline mi bırakayımAllah rahmet eylesin. Bence doğru yapmışsın. O haliyle zaten mesaj atmışsın atmamışsın pek umrunda olmaz. Hem acısı, hem defin işlemleri gelen gidenler. Döndüğünde buluşursunuz. Eğer ailesiyle tanışıyorsan uygun bir zamanda başsağlığına gidersin. Onun dışında yapılabilecek pek birşey yok maalesef ölüm acısını hafifletebilecek.
Birde haftasonuna kadar yani o dönene kadar aramam gerekir mi yada mesaj atmam yoksa kendi haline mi bırakayım
Dün yazdım. Aklım hep sende yanında olmak istiyorum döndüğünde haberleşelim gibiBilemedim haftasonuna da çok var daha. İstersen açık açık yaz. 'Canım seni arayıp sesini duymak istiyorum ama sen ailenle ilgilenirken rahatsız etmekten çekiniyorum. Aklım hep sende. Hep yanındayım bunu bil. Konuşmak istersen 7/24 telefonum açık. İstemezsen de anlarım döndüğünde karşılıklı otururur, sarılır susarız birlikte.' Bu tarz birşey mesela.
evet güçlü durmaya çalışıyorGeldiğinde sarılın bir şey demeye gerek yok.
Erkekler babalarını kaybettiğinde güçlü durmak zorunda hissttirilirler. Siz sadece onun acısı olduğunu ve kısa zamanda kendine geleceğini ifade edin.
Allah rahmet eylesin cok zor bi donem Allah yardimcilari olsun siz sevdiginizin yaninda olun yalniz olmadigini hissettirin, cevresindeki diger insanlarin yaninda guclu olmaya calisabilir ama sizin yaninizda acisini yasamasina, aglamasina, icini dokmesine izin verin, sıkıca sarilip elini tutunevet güçlü durmaya çalışıyor
sarılmak istiyorum bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?