Sevgilime ne zaman hediye alsam....

gizemdiker_06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
45
4
296
Ankara
ne zaman sevgilime hediye alsam 1 hafta içinde ayrılıyoruz ... sebepsiz seylerden dolayı.. sonra yeni biri giriyo hayatıma yeni bi hediye yine ayrılıkkk:(((((( nasıl yaaa nedeennn

ya onun alması benim almam değil içimden geliyo alıyorum ama dikkatmi çekti anlam veremedim kızlar

Hediye ile alakalı olduğunu sanmıyorum,tesadüf olmuş,hediyeyi değil de başka şeyleri sorgulasan daha doğru olur..seni,onu,sevip sevmediğinizi ...v.s.

bu tesadüfler üst üste gelince insan ister istemez sorguluyo işte... ama sana hak verdim cnm sevip sevmediğimi sorgulamam gererk ama biten ilişkiler için bunu yapmak doğru mu ?

kızlar artık okadar şey düşünmeye başladım ki saçma sapan konulardan bile sebep aramaya başladım ... çok üzülüyırum kırılıyorum, ama sebep sonuç ilişkisnde objektif olamıyorum :(

hediye ile alakali degil, yani mesajinda hediye sana ugursuzluk getiriyor gibi anlam cikiyor ama olanlar sadece tevafuk.
problem hediye degil eminim.
tartisma nedenlerinizi yazmamissin, sorun o sebeplerdir.

bunu genelleyebilecek kadar çok sevgilin mi oldu yoksa iki kere başına geldi, sevgililerinle ayrılık nedenlerini anlamadın buna mı yoruyorsun?

kızlar 30 yaşındayım ve en uzun ilişkim 17 yaşında başladı 7 sene sürdü.. ondan sonrada toplamda 5 kişi sevgilim oldu... kavga sebeplerimize de gelince nerdeydin kimleydin yani kıskançlık:(

Back
X