Sevgilime noluyor ? :(

yaaa biliyomusun seni o kadar iyi anlıyorumki şuan benim kadar anlayabilen olamaz bu sitede. Tıpkısının aynıı durumumuz. Sadece bz 2 senedir çıkıyoruz ikimizde istanbuldayken herşey harikaydı bi romantik bi romantk, okul kazandı şehr dışına gtti şimdi ilgisz. Aynen dediğin gibi yapıyo yapıyo, yazmıyo yazmıyo sonra özür diliyo dayanamıyorum. Kendisi çok aktif okul kulüplerine üye arkadaşlarıyla dışarılara çıkıyo ama beni feci kısıtlıyo neymiş kızla erkek bir değilmiş.. Vallahi bende anlayamadım canım.. Bazen sevmiyomu diye düşünüyorum ama seviyo belki eskisi kadar değil :(
Diyorum bnde yamicam onun gibi yapıcam ama dayanamıyrm 1 gün yapsam ertesi gün unutuyorum hemen mesajlar atıyorm cvp atmayncakuduruyorm filn.. oooofff çok kötü bi durum :/
vee suan kamptaa.. çadırda kalıyo kız erkekli ortam samimi değilmş kmseyle trmanış yapıolarmş bi hiç kmseyle konşmuomuş ama ynede içim rahat değil. gtmesini istemiyrm ama sesimide çıkartamıyorm. hem güveniyorum ama nedense hemde içim içimi yiyo kıskanıyorm.. :((

yaaa biliyomusun seni o kadar iyi anlıyorumki şuan benim kadar anlayabilen olamaz bu sitede. Tıpkısının aynıı durumumuz. Sadece bz 2 senedir çıkıyoruz ikimizde istanbuldayken herşey harikaydı bi romantik bi romantk, okul kazandı şehr dışına gtti şimdi ilgisz. Aynen dediğin gibi yapıyo yapıyo, yazmıyo yazmıyo sonra özür diliyo dayanamıyorum. Kendisi çok aktif okul kulüplerine üye arkadaşlarıyla dışarılara çıkıyo ama beni feci kısıtlıyo neymiş kızla erkek bir değilmiş.. Vallahi bende anlayamadım canım.. Bazen sevmiyomu diye düşünüyorum ama seviyo belki eskisi kadar değil :(
Diyorum bnde yamicam onun gibi yapıcam ama dayanamıyrm 1 gün yapsam ertesi gün unutuyorum hemen mesajlar atıyorm cvp atmayncakuduruyorm filn.. oooofff çok kötü bi durum :/
vee suan kamptaa.. çadırda kalıyo kız erkekli ortam samimi değilmş kmseyle trmanış yapıolarmş bi hiç kmseyle konşmuomuş ama ynede içim rahat değil. gtmesini istemiyrm ama sesimide çıkartamıyorm. hem güveniyorum ama nedense hemde içim içimi yiyo kıskanıyorm.. :((

dün internetten görüsdük sevgilimle.. yine ayni ilgisizlik vs. ben anlatmaya calisdim hic konusmuyoruz birbirimizle benimle hicbiseyine paylasmiyosun neyinim artik anlayamiyorum dedim.. ne konusimki diyo . Dedim demekki konusmak istemiyorsun benimle yoksa insan bulur sevgilisiyle paylasicak bisey snra böyle devam etti sinir etti beni bende cikiyorm dedim cok snirledim bu cam'ede yansidi. bana ne yazdi biliyormusun ok yazdi . Snra faceden yazdi sacmalama ac cami felan fisman. Acdim ama ben cok sinirliyim gönlümü almaya calisdi galiba anlamaya basladim seni dedi. inanirmisin espiri üstüne espiri patlatiyo.. Senin gülsün yzün bitanem yoksa bana kim odun dicek diyor :) beni cok sevdigini söyledi cok gzldi simdi iyiyiz düzeldik gibi :) ama nreye kadar böyle gider bilmiyorm ..

yani demem o ki Ciddiyetini Belli et.. Seviyorsa eger dayanamaz .. Ve dogru kelimelerle vur onu canini acitdigini anlasin onu deli gibi kiskandigini .. cok fazla aktiviteye katilmasi pek ic acici bi durum degil bende delirirdm bunu yapmakmi zorunda .. o aktiviteleri yapcagina seninle olsun nebilim ..

bu erkekler insanin ömründen ömür aliyor -.-

Son düzenleme:
İnş hep aynı kalır canım ben bunu çok yaşıyorm tam düzeldi aramz derken sonradan değişiyo. mesela şuan kudurmak üzereyim hala kampta saat akşam 8 olmuş ve bana öğlen 12den beri mesaj atmıyo. Başına bir şymi gldi diye merak ediyorm bi yandanda çok sinrliym 8 saattr nasl aklına gelmem bunun bahanesi olabilir mi? bunu nasl sindiricem bilmiyorum.. bıktım bıktımm...

yas farkiniz kac? bagzen bi insana cok feci sekilde hayran kalirsin.. hosuna gider o insan, zamanla onun o hayranligi haketmedigini düsünür umursamazsin.. belki sendede onu yasiyo.. ayri sehirlerde yasiyomussunuz, bunu her erkek kaldiramaz..

yas farkiniz kac? bagzen bi insana cok feci sekilde hayran kalirsin.. hosuna gider o insan, zamanla onun o hayranligi haketmedigini düsünür umursamazsin.. belki sendede onu yasiyo.. ayri sehirlerde yasiyomussunuz, bunu her erkek kaldiramaz..

ayni yasdayiz cnm .. ayri sehirlerde olmamiz ayri bi konu smdi okadar degil ama daha bir ay öncesine kadar hasret onuda benide yiyip bitiriyordu

işte erkeklere çantada keklik tadı vermeyeceksin evet bir ilişki yaşıyorsunuz tabiki ilgi göstereceeksin, bir çok şeyi paylaşacaksın ama herşeyini değil...sana ait şeylerin olacak, herşeyi ortaya dökmeyeceksin,,,ilk başlarda karşıdaki insanın hayatını merak ettiiğin için on adaha çok ilgi duyarsın çözdükçe çözesin gelir..ama baktınki çözülecek bişe kalmamış artık tanımışsındır işte orda monotoonluk başlar...bu birçoğumuzun elinde değildir..ama bu monotonluğu birazda erkek yaratır...
devamlı ilgi gösterme mesaj atma...onu bıktırma yani biraz rahat bırak..bırak gidesi varsa gider..eğer hoşlanmıyorsan bitir bu durumu...ama çok sık iletişim kurmmaya çalış..geride dur..

bak bu kıskandırma işini ben hep yaparım benım eşim öyle bir kıskanç ki televızyondakı kıvanç tatlıtuğdan benı kıskanır :d hay allahım yaaaa adam benı napsın :d

bu yoruma çok güldüm valla alemsin :60:
Tatlım erkek milleti değişken varlıklar artık bi günleri bi günlerini tutmayabilio bende de var benzer sorunlar bizde ayrı şehirlerdeyiz bağırıp çağırmayla ya da üstüne gitmeyle hiç bişi elde edemiyosun onu gördüm ben de 3 arıyosam 1 e düşürdüm aradığı zaman gayet neşeli canımlı cicimli konuşuyorum arkadaşlarımla görüşüyorum görüşmesem bile öle olduğunu sölüyorum ki benimde bişiyler yaptığımı onsuz eğlenebildiğimi görebilsin die :69: Yavaş yavaş düzelmeye başladı şimdi şaşırıyo sen neden beni aramıyosun arkadaşlarınla çok sık görüşmeye başladın sinir oluyorum keyfin yerinde bakıyorum da falan gibi cümleler duymaya başladım mesela bu sabah aradım meşgule aldı aramadı deli oldum öğle arası aradı belli etmedim gayet neşeli konuştum keyiflisin bakıyorum dedi ben de keyfimin yerinde olmaması için bi sebep yokki neden keyifsiz oliim dedim o da ben varım ya işte dur da bi senin keyfini kaçiriim sinir ediim biraz falan dedi yani amaçları bi yerde keyif kaçırmak sanırım sen de benim gibi yap derim 1 adım ileri 3 adım geri canım umarım düzelirsiniz sizde bizdeee:70:

kızlar yorumlarınızı okuduktan sonra anladım ki, benim sevgilim türünün tek örneği değilmiş:1:yahu adam mesaj atmaz, aramaz bütün gün,, mesajlarıma da cevap vermez,, sonra akşam olunca yoğundum anca dönebildim filan falan.. ben yapsam aynısını(çok denedim) hemen kıyametleri koparır.. telefona neden cevap vermiyosun, naptığını sanıyosun diye kükreyip durur.. ama maşallah diyim de bu ara adam yola gedli sankii.. bir iki hafta önce onunla açıkça konuştum.. bu tavrın beni çıldırtıyo,, kalbimi kırıyorsun,, artık beni umursamadığını düşünüyorum dedim.. sen böyle yapmaya deva ettiğin sürece ben de senin yaptıklarını yaparım dedim.. o gün pek bişey demedi,, azıcık da atıştık tripler filan:19: sonrasında bir baktım günaydın mesajları,, gün içerisinde gittiği yerleri haber vermeler,, arayıp hal hatır sormalar:16: şu an halimden memnunum kızlar ama elimden ipleri bırakmicam bu sefer.. her seferinde bir tartışma çıkıyo çünkü,, sonra o küsüyo,, barıştırana kadar canım çıkıyo.. bu defa öyle yapmicam ipleri elime aldım.. kızlar size de tavsiye,, ipleri karşı tarafa vermeyin sonra geri alması çoook zor oluyo:59: :1::1::1:

Benim anlamadığım, sevgilinize "müsait misin?" diye soruyorsunuz, "değilim" deyince kıyamet kopuyor. Müsait misin nezaket sorusudur, neden nezaketinizi kıyamet koparıp adamı haşlayarak bozuyorsunuz?

sevgilim degismeye basladi 7ci ayimizdayiz ve umursamaz ilgisiz biri olmaya basladi .. umursamaz derken arkadaslar söyle misal veriyim disariya cikar belki merak ediyodur sudur budur die hicmi hic aklina msj atmak gelmez .. eskiden böyle degildi. Bana gelince surat bi karis erkek arkadaslariyla konusurken kahkah kihkih.. cözemedim ben bu isi. Sevmiyor diyecegim yok hayir seviyor yani ? yani ben öyle saniyorum öyle degilmi acaba ? Sevgisi azalmayami basladi benden mi bikdi anlamadim gitti vallahi.. Ben acik bi insan oldugum icin bu konuyu direk konustum onunla brz tartisdik .. snra puf bulut oldu dediklerim bi kulagindan giriyor digerinden cikiyor .. yüzüm düsmüs kavga etmisz hic. Ben deyincede bi sen mi kiriliyosun bi seninmi kalbin var dior ? Ben cok snir oluyorum yani gicik olmaya basladim ama yeter cnm artik bi yerde biseye dur demek gerek. Biz Ayri sehirlerde oldugumuz icin mesafe baya bi var herzaman arayabilen biri degilim. 40 yilin basi ariyim dedm önce msj attim müsaitmisn die hayir dedi glümsedi dedim nedemek hayir arkadaslar var kalabalik dedi.. bende sessiz bi yere git dedim arkadaslarin bukadarmi anlayissiz. Derken ben bi basladim aklima ne geldiyse deger vermiyosun artik önemsemiyorsun felan fisman .. aksam msj atti özür diledi bu hayvan seni üzdü özür dilerim sevgilim fln .. yahu Özür dileyecegin seyi niye yapiyorsun ???? Alin buyrun simdi yine Msj attim yine ayni sey 2 saat oldu daha msj gelicek . aksam aklina geliyorm gndüz ben yokum hayatinda nasil bi is anlamadim gitti. Böyle yaparak azar azar güvenimi sarsmaya basladi haberi yok. ki ona cok güveniyorum .. of allahim bilmiyorum ..

Canım öncelikle telefonunu kendinden uzak tut sonra onun gibi davran o sana nasıl davranıyorsa aynılarını yap ama belli etmeden alttan alttan çaktırmadan :34: Seni aradığı zamanlarda açma bazen hatta birkaç saat sesini çıkarma sonra mesaj at Çağrısını yeni gördüğünü söyle...Bazen müsait değilim evde misafir var de...Eğer zaten birşeyler varsa onun sana hiissettiği bir şekilde patlak verecektir...Ben mesela bunları çok uygularım hep de başarılı olmuştur : ) Umarım gecenin bu saati ne demek istediğimi bir nebze anlatabilmişimdir... : )

Canım çok pardon ama her zaman demişimdir, ayrı şehirlerde görüşmeden ilişki yü-rü-mez. Onun dışında bir şeylere zamanında tepkini koymadığından mı yoksa başka şeylerden mi bilemeyeceğim ama bir soğuma var gibi görünüyor. Ya da 7 ay dayandı, artık yavaş yavaş rahat kişiliğini ortaya koyuyor. Gerçekten kırıldığı bir şeyler de olabilir. Bunu ancak konuşarak anlayabilirsin ama baktın sen üzüldüğün halde hala umarsızca hareketlerine devam ediyor, kendini üzmene inan hiç değmez. Bitir ilişkini, çünkü seni önemsemeyen bir insan zaten sen bitirmesen de yakında kendi bitirir ilişkiyi.

Son düzenleme:
Back
X