yaaa biliyomusun seni o kadar iyi anlıyorumki şuan benim kadar anlayabilen olamaz bu sitede. Tıpkısının aynıı durumumuz. Sadece bz 2 senedir çıkıyoruz ikimizde istanbuldayken herşey harikaydı bi romantik bi romantk, okul kazandı şehr dışına gtti şimdi ilgisz. Aynen dediğin gibi yapıyo yapıyo, yazmıyo yazmıyo sonra özür diliyo dayanamıyorum. Kendisi çok aktif okul kulüplerine üye arkadaşlarıyla dışarılara çıkıyo ama beni feci kısıtlıyo neymiş kızla erkek bir değilmiş.. Vallahi bende anlayamadım canım.. Bazen sevmiyomu diye düşünüyorum ama seviyo belki eskisi kadar değil
Diyorum bnde yamicam onun gibi yapıcam ama dayanamıyrm 1 gün yapsam ertesi gün unutuyorum hemen mesajlar atıyorm cvp atmayncakuduruyorm filn.. oooofff çok kötü bi durum :/
vee suan kamptaa.. çadırda kalıyo kız erkekli ortam samimi değilmş kmseyle trmanış yapıolarmş bi hiç kmseyle konşmuomuş ama ynede içim rahat değil. gtmesini istemiyrm ama sesimide çıkartamıyorm. hem güveniyorum ama nedense hemde içim içimi yiyo kıskanıyorm..
(

Diyorum bnde yamicam onun gibi yapıcam ama dayanamıyrm 1 gün yapsam ertesi gün unutuyorum hemen mesajlar atıyorm cvp atmayncakuduruyorm filn.. oooofff çok kötü bi durum :/
vee suan kamptaa.. çadırda kalıyo kız erkekli ortam samimi değilmş kmseyle trmanış yapıolarmş bi hiç kmseyle konşmuomuş ama ynede içim rahat değil. gtmesini istemiyrm ama sesimide çıkartamıyorm. hem güveniyorum ama nedense hemde içim içimi yiyo kıskanıyorm..