sevgilime ölüm tehdidi geldi

lovely_x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
51
0
0
Aksaray
meraba kızlar, çok moralim bozuk.kısaca olayı özetlemeye çalışıyım.başıma bela bi sevgilim vardı.kurtulucam diye denemediğim yol kalmadı yıllarca.3 sene çıktık ama 1 senesi onun zoruylaydı.güzellikle bin defa anlatmıştım onu istemediğimi.seni artık sevmiyorum istemiyorum dedikçe verdiği cevap hep aynı oldu.olsun ben seni çok seviyorum.

aldattım gitmedi, yalan söyledim gitmedi, küfür ettim gitmedi.ayrıldık diyip gidiyodum mesela akşam eve bi geliyodum kapımın önünde beni bekliyo, asansörün içinden çıkıyodu ya da sabah okula gidiyodum bi bakıyodum sınıfıma girmiş beni bekliyodu..bütün arkadaşlarımı uzaklaştırdı benden.polise gittim ölümle tehdit etmediği sürece biz bişey yapamayız dedi.savcılığa gittim hattın dinlenmesi gerek kimin üstüneyse o gelsin dedi.hat babamın üstüneydi, onlara bu durumu söyleyemedim çünkü zaten yaşlılar bi de böyle bişeyi duysalar kalpten giderlerdi..onları katmak istemedim.her gece dua ettim allahım beni kurtar bundan diye.

sonunda biri çıktı karşıma.beni 7 ay önce çekti aldı bu pisliğin elinden.bizi ayırmak için ne iftiralar ne yalanlar söyledi ama inanmadı sevgilim.en son kavga ettiler.o günden sonra bana yanaşamadı ama herkese rezil etmeye devam etti.twitterda facebookta devamlı bana küfürler tehditler falan..aylardır hiç bitmedi.

en son 1 ay önce nişanlandım.artık umudunu kestiğini düşünmüştüm.bugün sabah sevgilimin arabasının camına bi tehdit mektubu bırakılmış.(bu arada nişanlımla aynı mahalledeler ve ondan başka etrafımda nişanlımın arabasını ya da evini bilen kimse yok) "kandırılıyosun, sen de onun ne bok olduğunu anlayacaksın, her şey yalan, inanma, AMA ÖLÜMÜN YAKIN ZATEN.."

yazı printerdan çıkarılmış.nişanlımın evin karşısındaki dükkanda arkadaşları var.onların gördüğüne göre şişko bi kız getirip koymuş.

bu pislikten başka 2 tane daha ciddi düşmanım var, bu işin bozulmasını isteyen.ikisi de eskiden çok yakınımdı.biri kız biri erkek.erkek olan biliyo bunun evini ama öyle bişey yapması imkansız.kız olanın da evini bilmesine imkan yok.

şimdi napıcam, ister istemez çok korkuyorum.adam manyak, biz her geçen gün beni unuttuğunu sanırken adam hergün daha hastalıklı bi hal almaya başladı.bu kağıtla polise gitsem bişey olcanı sanmıyorum.ben o pisliği arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyo, zaten bu da çare değil..bana bi akıl verin nolur :(

meraba kızlar, çok moralim bozuk.kısaca olayı özetlemeye çalışıyım.başıma bela bi sevgilim vardı.kurtulucam diye denemediğim yol kalmadı yıllarca.3 sene çıktık ama 1 senesi onun zoruylaydı.güzellikle bin defa anlatmıştım onu istemediğimi.seni artık sevmiyorum istemiyorum dedikçe verdiği cevap hep aynı oldu.olsun ben seni çok seviyorum.

aldattım gitmedi, yalan söyledim gitmedi, küfür ettim gitmedi.ayrıldık diyip gidiyodum mesela akşam eve bi geliyodum kapımın önünde beni bekliyo, asansörün içinden çıkıyodu ya da sabah okula gidiyodum bi bakıyodum sınıfıma girmiş beni bekliyodu..bütün arkadaşlarımı uzaklaştırdı benden.polise gittim ölümle tehdit etmediği sürece biz bişey yapamayız dedi.savcılığa gittim hattın dinlenmesi gerek kimin üstüneyse o gelsin dedi.hat babamın üstüneydi, onlara bu durumu söyleyemedim çünkü zaten yaşlılar bi de böyle bişeyi duysalar kalpten giderlerdi..onları katmak istemedim.her gece dua ettim allahım beni kurtar bundan diye.

sonunda biri çıktı karşıma.beni 7 ay önce çekti aldı bu pisliğin elinden.bizi ayırmak için ne iftiralar ne yalanlar söyledi ama inanmadı sevgilim.en son kavga ettiler.o günden sonra bana yanaşamadı ama herkese rezil etmeye devam etti.twitterda facebookta devamlı bana küfürler tehditler falan..aylardır hiç bitmedi.

en son 1 ay önce nişanlandım.artık umudunu kestiğini düşünmüştüm.bugün sabah sevgilimin arabasının camına bi tehdit mektubu bırakılmış.(bu arada nişanlımla aynı mahalledeler ve ondan başka etrafımda nişanlımın arabasını ya da evini bilen kimse yok) "kandırılıyosun, sen de onun ne bok olduğunu anlayacaksın, her şey yalan, inanma, AMA ÖLÜMÜN YAKIN ZATEN.."

yazı printerdan çıkarılmış.nişanlımın evin karşısındaki dükkanda arkadaşları var.onların gördüğüne göre şişko bi kız getirip koymuş.

bu pislikten başka 2 tane daha ciddi düşmanım var, bu işin bozulmasını isteyen.ikisi de eskiden çok yakınımdı.biri kız biri erkek.erkek olan biliyo bunun evini ama öyle bişey yapması imkansız.kız olanın da evini bilmesine imkan yok.

şimdi napıcam, ister istemez çok korkuyorum.adam manyak, biz her geçen gün beni unuttuğunu sanırken adam hergün daha hastalıklı bi hal almaya başladı.bu kağıtla polise gitsem bişey olcanı sanmıyorum.ben o pisliği arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyo, zaten bu da çare değil..bana bi akıl verin nolur :(

Emniyete gidip yardım istemeyi düşünmez misiniz?

tek yol karakola gidip şikayette bulunmak bu kadar seyin üzerine yapılacak baska bırsey yok bence..:26:ve tabıki kendi ailenıde haberdar etmen şart:ssz:

Hemen savcılığa başvurun savcılık direk tehdit içeren bilgileri alması ile

gerekeni yapacaktır.kendisini önce bir misafir ederler içerde zaten o ona yeter.

Fakat havlayan köpek ısırmaz yapacak adam o sabah yapardı ancak yinede temkinli olun

Son düzenleme:
emniyete gidicez birlikte.Ama sırf bu kağıtla pek sallıycaklarını düşünmüyorum.muhtemelen sorcaklar kimin olduğunu tahmin ediyo musunuz diye.ben de söyliycem.

acaba twitter facebookta yazdığı tehdit mesajlarının bi etkisi olur mu şikayetimizde?ne dersiniz?

emniyete gidicez birlikte.Ama sırf bu kağıtla pek sallıycaklarını düşünmüyorum.muhtemelen sorcaklar kimin olduğunu tahmin ediyo musunuz diye.ben de söyliycem.

acaba twitter facebookta yazdığı tehdit mesajlarının bi etkisi olur mu şikayetimizde?ne dersiniz?

Olur tabiki neden olmasın
Ama bunun için savcılığa gitmen daha iyi.
Emniyettekiler pek kale almaz sosyal paylaşım sitelerini.

yerinde olsam bunca şeyden sonra çok daha sağlam adımlar atarım
kendi üzerine hat al ve orya gelsin tehdit sen hattı alır almaz savcılığa git.
anca böyle çözersin o kağıtla bişey yapacaklarını sanmıyorum ben
ama sanal alemin yaptırımı nedie onu bilmiyorum onuda kaale almayabilirler zannımca
en güzeli savcılık ve telefon olayı..

aynen savcılıga gitmen daha mantıklı... twitter ve face olaylarını gözardı etmezler asla aksine sizin lehinize olur bu durum zaman kaybetmeyin bence..

Olur tabi ki neden olmasın. Sallamamaları gibi birşey söz konusu olamaz. En azından şikayetiniz yeterli olur karşı tarafı az da olsa korkutursunuz....

Evet kaç yaşındasın?
Kendi üzerine hat alabilecek yaşa geldin mi.
Eğer alamıyosan nişanlın alsın kendi üzerine, sana versin o hattı.
Yalnız yeni bi numaradan nasıl hemen haberi olacak?
Senin numaranı biri vermedikçe.

Bence siz napın biliyomusunuz.
Nişanlın şöyle bulsun izbandut gibi bi kaç tane adam.
Bi güzel dövdürün.
Kolunu bacağını kırsınlar.
Bak bi daha yaklaşabiliyomu size.

tamam en iyisi savcılığa gitmek.o kadar çok korkuyorum ki aylardır geceleri rüyamda ondan kaçıyorum.her an bu ölüm korkusuyla yaşıyorum zaten.her gün olay daha kötüye gidiyo korkuyorum..

belki bunlar son günlerim falandır diye düşünmeye başladım..

3.sayfalara çıkmama az kaldı.

Evet kaç yaşındasın?
Kendi üzerine hat alabilecek yaşa geldin mi.
Eğer alamıyosan nişanlın alsın kendi üzerine, sana versin o hattı.
Yalnız yeni bi numaradan nasıl hemen haberi olacak?
Senin numaranı biri vermedikçe.

Bence siz napın biliyomusunuz.
Nişanlın şöyle bulsun izbandut gibi bi kaç tane adam.
Bi güzel dövdürün.
Kolunu bacağını kırsınlar.
Bak bi daha yaklaşabiliyomu size.

iki ay önce hattımı değiştim beni rahatsız ettiği için.yeni numaramı bilsin istemiyo nişanlım.hat benim üstüme.nişanlım bunu herkesin ortasında evire çevire dövdü.hatta bu itin yanında bi de arkadaşı vardı ikisini birlikte dövdü.adam dayak arsızı dayaktan da anlamıyo.

tamam en iyisi savcılığa gitmek.o kadar çok korkuyorum ki aylardır geceleri rüyamda ondan kaçıyorum.her an bu ölüm korkusuyla yaşıyorum zaten.her gün olay daha kötüye gidiyo korkuyorum..

belki bunlar son günlerim falandır diye düşünmeye başladım..

3.sayfalara çıkmama az kaldı.

Allah korusun. Önleminizi alın. Nişanlınız da siz de tek başınıza tekin olmayan yerlerde olmayın ve savcılığa da gidin.

iki ay önce hattımı değiştim beni rahatsız ettiği için.yeni numaramı bilsin istemiyo nişanlım.hat benim üstüme.nişanlım bunu herkesin ortasında evire çevire dövdü.hatta bu itin yanında bi de arkadaşı vardı ikisini birlikte dövdü.adam dayak arsızı dayaktan da anlamıyo.

Vay arkadaş ya.
Ne arsız herifmiş.

O zaman savcılığa gidicek nişanlın, her şeyi anlatacanız bir bir.

Allah korusun kötü düşünüp kötüyü çagırma cnm:20:Allahım eşimi kızımı ve beni böyle psikopat insanlardan korusun off ..:25:

Yok yok onun istediği dayak değilde neyseeee ben burdan yazmayım şimdi :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Bı kere hemen twetır face butun sosyal patlasım sıtelerını kapat oncesınde de. Eger. Orada halan. Yazıları. Duruyosa. Hemen cıktısını al ve kapat kulalndın paylasım alanlarını daha sonra tel hattaını degıstır

Sonrasında emnıyete baswurucak bır avukat tut karakolda demıyorummbak!!!!! Emnıyetten koruma ısteyın we onların elıne delıl vermelısınız telını dınlerler. Vs avukatın davayı acsın. Hemen zaman gecmeden gun gectıkce. Bunzaman kaybı olur we bunseferde emnıyet neden bunca zaman goz yumdunuz der!!!!!!

Ben olsam aıleme artık bu mah sıkıldım bıle der tasınalım derım o derece

Aynı olay benimde başıma geldi ama bayan arkadasım tarafından malesef canım facebook twitter gibi şeyleri pek dikkata almıyorlar telefon mesajı çok önemli anında işleme alınıyor. Bana facebooktan mesajlar atmıştı kız polis telefon mesajı var mı o önemli falan demişti. Vardıda mahkemelik olduk. Ama sen genede bir git şikayette bulun savcılığa git.

Aynı olay benimde başıma geldi ama bayan arkadasım tarafından malesef canım facebook twitter gibi şeyleri pek dikkata almıyorlar telefon mesajı çok önemli anında işleme alınıyor. Bana facebooktan mesajlar atmıştı kız polis telefon mesajı var mı o önemli falan demişti. Vardıda mahkemelik olduk. Ama sen genede bir git şikayette bulun savcılığa git.

Çok garip kız niye seni tehdit ediyordu kıskanmış mı nolmuş :26:

Back
X