- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar, çok moralim bozuk.kısaca olayı özetlemeye çalışıyım.başıma bela bi sevgilim vardı.kurtulucam diye denemediğim yol kalmadı yıllarca.3 sene çıktık ama 1 senesi onun zoruylaydı.güzellikle bin defa anlatmıştım onu istemediğimi.seni artık sevmiyorum istemiyorum dedikçe verdiği cevap hep aynı oldu.olsun ben seni çok seviyorum.
aldattım gitmedi, yalan söyledim gitmedi, küfür ettim gitmedi.ayrıldık diyip gidiyodum mesela akşam eve bi geliyodum kapımın önünde beni bekliyo, asansörün içinden çıkıyodu ya da sabah okula gidiyodum bi bakıyodum sınıfıma girmiş beni bekliyodu..bütün arkadaşlarımı uzaklaştırdı benden.polise gittim ölümle tehdit etmediği sürece biz bişey yapamayız dedi.savcılığa gittim hattın dinlenmesi gerek kimin üstüneyse o gelsin dedi.hat babamın üstüneydi, onlara bu durumu söyleyemedim çünkü zaten yaşlılar bi de böyle bişeyi duysalar kalpten giderlerdi..onları katmak istemedim.her gece dua ettim allahım beni kurtar bundan diye.
sonunda biri çıktı karşıma.beni 7 ay önce çekti aldı bu pisliğin elinden.bizi ayırmak için ne iftiralar ne yalanlar söyledi ama inanmadı sevgilim.en son kavga ettiler.o günden sonra bana yanaşamadı ama herkese rezil etmeye devam etti.twitterda facebookta devamlı bana küfürler tehditler falan..aylardır hiç bitmedi.
en son 1 ay önce nişanlandım.artık umudunu kestiğini düşünmüştüm.bugün sabah sevgilimin arabasının camına bi tehdit mektubu bırakılmış.(bu arada nişanlımla aynı mahalledeler ve ondan başka etrafımda nişanlımın arabasını ya da evini bilen kimse yok) "kandırılıyosun, sen de onun ne bok olduğunu anlayacaksın, her şey yalan, inanma, AMA ÖLÜMÜN YAKIN ZATEN.."
yazı printerdan çıkarılmış.nişanlımın evin karşısındaki dükkanda arkadaşları var.onların gördüğüne göre şişko bi kız getirip koymuş.
bu pislikten başka 2 tane daha ciddi düşmanım var, bu işin bozulmasını isteyen.ikisi de eskiden çok yakınımdı.biri kız biri erkek.erkek olan biliyo bunun evini ama öyle bişey yapması imkansız.kız olanın da evini bilmesine imkan yok.
şimdi napıcam, ister istemez çok korkuyorum.adam manyak, biz her geçen gün beni unuttuğunu sanırken adam hergün daha hastalıklı bi hal almaya başladı.bu kağıtla polise gitsem bişey olcanı sanmıyorum.ben o pisliği arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyo, zaten bu da çare değil..bana bi akıl verin nolur![]()