sevgilime ölüm tehdidi geldi

Benim bildiğim bir dilekçe yazıp bir de o çıktı dökümanıyla savcılığa gitmen. Başka yapacak bir şey yok sanırım.Siz sakın bulaşmayın bu sefer kendini haklı çıkarmak için sizin yaptıklarınızı öne sürer :31:

Benımde basıma bı olay geldı savcı karakola gonderdı benı ıfademın alınması ıcın
karakoldakı polısler vazgecırmeye calıstılar hemen
kufurde bısey yokmusta bılmem neymıste
hepsını katmıyorum tabıkı ıısn ıcıne ama bazılarının yuzunden kadınlar neler cekıyo hemen vazgecmemızıı ıstıyorlar

İyi şanslar.
Bir de şunu ekleyeyim, sanal alem deyip geçtiğimiz Facebook ve Twitter ortamlarını savcılık çok ciddiye alıyor. Keza internet üzerinden yapılan her şeyi de aynen... Çok yakındaki bir tecrübemden yola çıkarak söylüyorum. Yani hafife almayın ve onlardan da mutlaka bahsedin.

Havlayan köpek ısırmaz diye bişey yok, hastalıklı bi aşktan yada düşmanlıktan bahsediyoruz.

Derhal bırakılan kağıdı ve internet üzerindeki yazıların çıktılarını alıp savcılığa gidiniz..

Şüphelendiğiniz her kim ve ne varsa anlatın ki yardımcı olabilsinler, sorguya alınsalar bile korkusu yeter.

Bence hafife alma cok dikkatli ol aslinda sunu bunu yapcam diyen erkek yapmaz dedigini yani havlayan köper isirmaz gibisinden ..

Yinede tedbirini al face, twitter o gelen mektup hepsini polise emniyete bildir göster ip adresinide bulurlar ztn yalan olmadigida kimin olduguda belli olur.. Nede olsa ölümle tehdit etmis birsey yapcagini sanmiyorum ama sizde caniniz sokakta bulmadiniz basite alinmamali diye düsünüyorum canim..
Seni tehdit etseydi sevdigi icin yapmaz dedim nede olsa aldatilmis ama seviyorsa bu asiri derecede bir asik serseri yani kesin uyusturucu bagimlisi bile olmustur sana birsey yapamaz ama nisanlin icin ayni seyi söylemiyecem dikkat etsin vede kesinlikle bos durmayin tedbirinizi alin. Psikopat bunca ömür unutmadiysa halen akli sendeyse eli bos durmaz.

Aman arkadaşım bu işlerin şakası olmaz.
Savcılığa elindeki, tüm delillerle git.Hatta şahidin vardır.

Bu tip takıntılı insanlardan her şey beklenir Allah korusun.

ben savcılıkta çalışıyorum sana kendimce yol gösterecek olursam savcılığa bir dilekçe yaz
seni rahatsız ettiğini , tehdit ettiğini, en son böyle bir yazı aldıgınızı yaz..
korktugunu ve hayati tehlikede oldugunu belirt..
bu adam yüzünden dışarı çıkmaktan korktugunu kısaca magdur oldugunu belirt..
elinde delil ne varsa al..
mesajları varsa sakın silme...
ha bide bunun dışında sana msj attıysa o tarihleri savcılıga bildir o tarihlerdeki msj dökümlerini telekominikasyon şirketinden isteyecek savcılık zaten..
sonra senin ifaden alınacak
sonra karşı tarafın..
mahkemeye sevk olunacaksınız olayın ciddi olduguna savcı karar verirse..
mutlaka bir ceza alır seni rahatsız ettiği tehdit ettiği için..

Nişanlının oturduğu mahalle nasıl bi yerde? yani dükkan falan demişsin ya etrafta hiç kamera falan yok mu en azından kimin yaptığını bulup emniyete elinde kanıtınla gidersin.ama kesinlikle polise başvur derim.

adanada karşılık bulamadığı kızı öldüren psikopat geldi aklıma

bu çok tehlikeli bi tip ciddiye almamak olmaz emniyetten yardım isteyin

allah yardimcin olsun canim..Mutlaka sikayet et..
facebook twitter e bence dikkate alirlar ordanda tehdit küfür falan ettiyse bakarlar mutlaka diye düsünüyorum..
bizi bilgilendir mutlaka

meraba kızlar, çok moralim bozuk.kısaca olayı özetlemeye çalışıyım.başıma bela bi sevgilim vardı.kurtulucam diye denemediğim yol kalmadı yıllarca.3 sene çıktık ama 1 senesi onun zoruylaydı.güzellikle bin defa anlatmıştım onu istemediğimi.seni artık sevmiyorum istemiyorum dedikçe verdiği cevap hep aynı oldu.olsun ben seni çok seviyorum.

aldattım gitmedi, yalan söyledim gitmedi, küfür ettim gitmedi.ayrıldık diyip gidiyodum mesela akşam eve bi geliyodum kapımın önünde beni bekliyo, asansörün içinden çıkıyodu ya da sabah okula gidiyodum bi bakıyodum sınıfıma girmiş beni bekliyodu..bütün arkadaşlarımı uzaklaştırdı benden.polise gittim ölümle tehdit etmediği sürece biz bişey yapamayız dedi.savcılığa gittim hattın dinlenmesi gerek kimin üstüneyse o gelsin dedi.hat babamın üstüneydi, onlara bu durumu söyleyemedim çünkü zaten yaşlılar bi de böyle bişeyi duysalar kalpten giderlerdi..onları katmak istemedim.her gece dua ettim allahım beni kurtar bundan diye.

sonunda biri çıktı karşıma.beni 7 ay önce çekti aldı bu pisliğin elinden.bizi ayırmak için ne iftiralar ne yalanlar söyledi ama inanmadı sevgilim.en son kavga ettiler.o günden sonra bana yanaşamadı ama herkese rezil etmeye devam etti.twitterda facebookta devamlı bana küfürler tehditler falan..aylardır hiç bitmedi.

en son 1 ay önce nişanlandım.artık umudunu kestiğini düşünmüştüm.bugün sabah sevgilimin arabasının camına bi tehdit mektubu bırakılmış.(bu arada nişanlımla aynı mahalledeler ve ondan başka etrafımda nişanlımın arabasını ya da evini bilen kimse yok) "kandırılıyosun, sen de onun ne bok olduğunu anlayacaksın, her şey yalan, inanma, AMA ÖLÜMÜN YAKIN ZATEN.."

yazı printerdan çıkarılmış.nişanlımın evin karşısındaki dükkanda arkadaşları var.onların gördüğüne göre şişko bi kız getirip koymuş.

bu pislikten başka 2 tane daha ciddi düşmanım var, bu işin bozulmasını isteyen.ikisi de eskiden çok yakınımdı.biri kız biri erkek.erkek olan biliyo bunun evini ama öyle bişey yapması imkansız.kız olanın da evini bilmesine imkan yok.

şimdi napıcam, ister istemez çok korkuyorum.adam manyak, biz her geçen gün beni unuttuğunu sanırken adam hergün daha hastalıklı bi hal almaya başladı.bu kağıtla polise gitsem bişey olcanı sanmıyorum.ben o pisliği arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyo, zaten bu da çare değil..bana bi akıl verin nolur :(

Polis zaten dememiş mi 'Ölüm tehditi olmadıkça biz bir şey yapamayız.' diye.
İşin içine ölüm tehditi de girdiğine göre, polisin gereğini yapması şart.

erkek arkadaşın ne diyor bu olaya? sanamı bıraktı kararı yani yuh
erkek gibi gitsin polise şikayet etsin ne gerekiyorsa yapsın Kadınlarkulubunden yardım bekliyorsunuz

Benim üniversiteden bi'arkadaşıma okuldan bi'çocuk bildiğiniz cinsellik içeren mesajlar atıyordu. "Kabul et bak, zardan korkuyorsan ona bi'şey olmadan hallederim ben işimi" falan yazıyordu. Ki bu yazdıkları arasında en dile gelebilecek seviyeli cümlesiydi:53: Hatta şöyle diyim ifade verirken polis birebir okutturmak istedi ve ne arkadaşım ne biz dile getiremedik en son diğer polis aldı telefonu o okudu. Yapacak bi'şey yok, siz neden utanıyorsunuz dedi. Sonrasında hemen bir-iki güne okula polis arabası geldi ve okulun bahçesinden iki polis götürdü çocuğu.

Sonrasında dava açıldı 20 tl para cezası ile çocuk serbest bırakıldı. En önemlisi çocuk uzunca bi'zaman böyle bi'terbiyesizlikten ötürü polis, dava vs uğraştı durdu. Bu olaydan sonra arkadaşım kantine girdiğinde o anında ordan çıktı, bahçede gördü içeri girdi aynı havayı solumadılar hiç:19:

Yani diyeceğim o ki susmayın. Uğraşın, uğraştırın böyle şeyler hafife almaya gelmez. Allah korusun, umarım tez zamanda bu dertten ağız tadıyla kurtulursunuz:26:

saat geç olduğundan yapılan yorumları okumadım sadece konuyu açan arkadaşın sorununu okudum, onun için aynı şeyleri yazıyor vs olabilirim

@lovely_x:
evet maalesef polislerimiz ellerinde bir kanıt olmadan, insanın başına gözle görünür bir olay gelmeden hiç bir şey yapamıyorlar!
kocam dövdü diye gelen kadınları kocalarıyla barıştırıp eve yolluyorlar ve cinayetler oluyor.
ben adliyede mahkemede çalışıyorum ve savcılık ilgilenecektir araştırma yapacaktır. nişanlınla birlikte savcılığa soruşturma kalemine gidin şikayet dilekçesi verin ve dilekçede olan biten herşeyi yazın, olayı bilen şahit olan arkadaşlarınız varsa şahit gösterin. böylelikle araştırmaya gidilir. arabasına konan tehdit mesajı printer çıktısı olsa bile dilekçeye ekleyin, kağıdı koyan kızı gören arkadaşlarınızı şahit gösterin.
başkaları duyarsa vs yi sakın düşünmeden yapın bunları. yoksa daha kötü olabilir durum. çünkü askıntı olan adam ruh sağlığı yernde olmayan biri. kim aldatıldığı halde, sevmiyorum seni dendiği helde bu kadar kendini küçük düşürür? saplantı olmuşsun sen onda. saplantılı insan da işi ölüme kadar götürebilir Allah korusun.
twitter facebook hesaplarınızın da şifresini isteyebilir savcılık inceleme için. şifreleri verip inceleme yaptırdıktan sonra falan hesaplarınızı dondurmayın sakın, şikayet ettiğinizi duyup yeni tehditler yazabilir bunları da ayrı dilekçeyle bildirin.
umarım kurtulursun bu beladan.
Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
Back
X