• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Söylediğim Ufak Yalan :(

Sinyorina_D

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
53
7
1
28
Dün sevgilimle dizi izlerken ufak bir yalan söyledim.Diziyi açtık izliyorduk ama benim tıkandı ortalarda o şekilde izlemeye çalıştım sonra başka yerden açtım ama orda da doğru dürüst seyredemedim.Bana geldin mi şuraya diye sorduğunda evet dedim :( dizi bitti ben seyreettiğine inanmıyorum deyip soru sordu geçiştirdim seyrettim felan dedim 10 kez sordu iyi dedi güvenmiyorum sana sonra hep tartıştık benim için bitti dedi güven önemli dedi.Biraz zaman geçince ona doğruyu söyledim biraz yumuşadı keşke en baştan söylesen yalan olmadan dedi.Şimdi öylesine yabancı gibi konuşuyoruz hafta önce yaşadık benzerini ama içimde en ufak bi kötülük geçmedi.Artık ona basitte olsa yalan söylemem.Sizce ne yapmalıyım? Çok mu suçluyum? :S :S

Evet hep öyle derdim sürekli izliyoruz ama o an bilmiyorum neden dediğimi ben de :(
Ben de sürdürünce olayı bitme aşamasına sürüklendi

Böyle saçma bir yalana niye gerek duydun?
Uykun vardıysa söyleseydin, beğenmediysen sarmadı deseydin.
Sürekli yalan söylüyorsan ki bence söylüyorsun, çocuk haklı.
Yaşlar küçük galiba:deli:
İkinci kez oldu o da ufaktı beğenmemek değil o an geldim o kısma dedim nasıl olsa izleyeceğim diye ama uzadı kontrolümden çıktı olay :( çok da pişmanım

Ama ne var bunda, ufacık bir şey hangimiz yapmıyoruz diyenler de olabilir sanırım ama ben de küçük gereksiz yere söylenen yalanlardan hiç hoşlanmam(hiç bir yalandan hoşlanmam da, korkudan söyleneni anlarım yine bi nebze bunu anlamıyorum).
O da hiç sevmez ben de sevmem ama işte o an kendimi bile anlamadım :(

Back
X