• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime söylediğim yalanlanlar...

Aynen benim de bulunduğum yerde arkadaşım yok ve tek kalıyorum. Dışarı okul haricinde çıkmıyorum çünkü çıkılacak, gidilecek yer yok. Memlekete gitsem de gezsem..

Küçük yalanlar masumane olabilir ama ileri de büyüyüp dert olabilir. Açık ol sende nereye gideyim kimle gideyim diye ? Anlamak zorunda seni

sadece şu konuda yalan söylüyorum bazen. arkadaşımla dışarı çıkacağız, yürüyüşteyiz falan. konu şu ki o çok gezen biri. hiç evde oturmuyor. benim de burada çevrem yok maalesef mecburen evde takılıyorum. bzen soruyor sen çıkmıyor musun diye. hatta geçen konuşmamızda dedi ki sen de çık gez sonra bana kızıyorsun geziyorsun diye dedi ben şok tabi:53::53::53: bugün de mecburen yalan söyledim yine. çok rahatsızım bu durumdan çoookkk ama napıyım salak şey illa ki çık diyor. :18:

Yalanın hiçbir türlüsü iyi değil, yapma. Çıkmak istemiyorum, evim rahat de. E sormuyor mu kimle gittin, nereye gittin, nerdesin, ne yapıyorsun diye? O zaman ne cevap veriyorsun? Bir arkadaş spor salonu demiş. Güzel fikir. Hem sana da iyi gelir. Yüzmeye de gidebilirsin.

çevren yok dersin ondan sonrada sosyal olmamakla suçlarlar sende sorun ararlar böyleleride var a hiç arkadaşın yokmu diye birde seni aşağılarlar.Nederlerse desinler her zaman doğruyu söyle yalan yalanı getirir.

Hah bende kendimi okudum bir an.Benimkide aynı aksine benimde arkadaşım yoktur hiç bende yalanlar söylüyorum bugün burdaydım şugün şurdaydım diye napıyım:ssz:

Yalanın pembesi moru siyahı olmaz büyüğü küçüğü olmaz...tıpkı hırsızlık gibi 1 sakız çalmakta hırsızlıktır banka soymakta..

Birincisi burdaki durum ilişkide şeffaf olamama..bir ilişkide neysen o olmalısın kendini bambaşka gösterip evlendikten sonra problem yaşayan karım değişti/kocam değişti diye mutsuzlukla biten bir sürü evlilik var bu ülkede..hani ergen falanda değilsin sanırım yaşın 21-22 var..çık gez dediğinde benim burdq çevrem yok,kimse yok memlekete gidince bol bol gezicem zaten diyebilirsin..kimse kimseyi hiçbişey için zorlayamaz..herkes herkesin bireysel özgürlüğüne saygı duymak zorunda..oturana da çok gezene de..
Bence bu olayı hemen durdurun yalan yalanı doğurur ve hiçbir yalan sonsuza kadar saklı kalmaz erkek arkadaşınız biraz akıllı bir tipse yalan söylediğinizi farkedicektir ya da farkedip çaktırmıyodur bu onun gözünde ezik duruma düşmenize ve soğumasına sebep olur..hiç yoktan ilişkiniz zarar görür..

Dışarı çıkıp evdeyim diye yalan söylemekle , evde oturup dışardayım diye yalan söylemek arasında hiçbir fark yok..ikiside yalan kandırma

rahatsız olma gerek yok bence bunlar çok küçük yalanlar. bence söylenebilir:1:

hem o seni mecbur bırakmış biraz da sürekli çık gez diyerek.

ben de senin yerinde olsam söyleyebilirdim.

çok abartmadan birkaç yalandan bir şey çıkmaz.:23:

kıskansın biraz da seni haklısın.:34:

bir gün yalan söylediğimi sezinler diye korkuyorum o zaman da hiç iyi olmaz. normalde kıskanç aslında ama niye öyle bir şey söyledi hiç anlam veremedim :26:

yalan söylemene gerek yok ki . çıkamıyorum çevrem yok dersin olur biter . bu erkeklerde ne tuhaf yaratıklar gezsen dert olur gezmesen dert olur . anlamadım ben yani bunları ..

çok gezseydim rahatsız olacaktı biliyorumama bu şekilde evde bunaldığımı düşünde heralde. bi de kova burcu kendisi üstüne düşmemden korkuyor sanki
Onunla çık. :/......

pembe yalanlar bunlar altta kalmamak için zararsz bir yalan nolacakki. çok içine dert ettiysen iki tur at dön eve geri yalan söylememiş olursun

evde 2 tur atmakla günahım silinecekse atardım da off günahından korkuyorum ben

Bence dürüst ol, şuan arkadaşın yoksa gezebilecegim biri yok de. Geçici bi durummus zaten.

baştan söyleseydim keşke. bence dürüst olmak her zaman iyidir

Bence böyle yalanlardan zarar gelmez :37: Hem o seni mecbur bırakıyor biraz da. Birlikte vakit geçirmiyor musunuz?

2 haftada bir görüşüyoruz canım

Küçük yalanlar bir şey olmaz bence de ama yine de söylememeye dikkat et bence canım :)

bundan sonra söylememeye çalışacağım

daha ne istiyorsun
kısıtlamıyor seni. obnu yapma, bunu etme demıyor işte :ssz: sevgılı olmak kölelik midir illa

ayrıca, arkadaşım yok dersın olur bıter
ne gerek var bu kadar gereksız bır şey ıcın yalan soylemeye

ya aslında beni kıskanması hoşuma gider dozunda olursa niye öyle dedin ki senin hoşuna gitmez mi. tamm kısıtlamasın ama git gez dolaş demesi de bi tuhaf yanii

dua et sevgilin, bir fotograf at arkadaşlarınla beraberken demesin :27:

yok o kadarını demez

Aynen benim de bulunduğum yerde arkadaşım yok ve tek kalıyorum. Dışarı okul haricinde çıkmıyorum çünkü çıkılacak, gidilecek yer yok. Memlekete gitsem de gezsem..

öğretmen misn sen de? durumumuz aynı yaa biraz dertleşelim
Küçük yalanlar masumane olabilir ama ileri de büyüyüp dert olabilir. Açık ol sende nereye gideyim kimle gideyim diye ? Anlamak zorunda seni

doğru söylüyorsunuz vicdanım rahatsız oluyor zaten

Hah bende kendimi okudum bir an.Benimkide aynı aksine benimde arkadaşım yoktur hiç bende yalanlar söylüyorum bugün burdaydım şugün şurdaydım diye napıyım:ssz:

hah bir dert ortağı daha buldumm:27::27:ama benimki geçici canım inşallah. seninki de diyor mu sen niye çıkmıyorsun diye

Yalanın pembesi moru siyahı olmaz büyüğü küçüğü olmaz...tıpkı hırsızlık gibi 1 sakız çalmakta hırsızlıktır banka soymakta..

Birincisi burdaki durum ilişkide şeffaf olamama..bir ilişkide neysen o olmalısın kendini bambaşka gösterip evlendikten sonra problem yaşayan karım değişti/kocam değişti diye mutsuzlukla biten bir sürü evlilik var bu ülkede..hani ergen falanda değilsin sanırım yaşın 21-22 var..çık gez dediğinde benim burdq çevrem yok,kimse yok memlekete gidince bol bol gezicem zaten diyebilirsin..kimse kimseyi hiçbişey için zorlayamaz..herkes herkesin bireysel özgürlüğüne saygı duymak zorunda..oturana da çok gezene de..
Bence bu olayı hemen durdurun yalan yalanı doğurur ve hiçbir yalan sonsuza kadar saklı kalmaz erkek arkadaşınız biraz akıllı bir tipse yalan söylediğinizi farkedicektir ya da farkedip çaktırmıyodur bu onun gözünde ezik duruma düşmenize ve soğumasına sebep olur..hiç yoktan ilişkiniz zarar görür..

Dışarı çıkıp evdeyim diye yalan söylemekle , evde oturup dışardayım diye yalan söylemek arasında hiçbir fark yok..ikiside yalan kandırma

yüzde 500 katılıyorum diyebilirim. inşALLAH DİKKAT EDECEĞİM ARTIK

Back
X