Sevgilime söylemelimiyim ?

smoot2

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
8
3
1
25
Merhaba. Daha önceden smo1 isimli ile kayıtlıydim. Soruma geçmek istiyorum

Mahalleden bir kaç çocuk var hemen arka sokakta oturuyorlar. Bu çocuklarda kim kimle eve girmiş kim nerde kim nereye gitmiş herkesin dedikodusunu yapan herkese laf atan herkesin namus bekçiliğini yapan erkekler. Ve ben bunlardan biriyle daha önce polislik oldum. Konu ise tecavüz , tam tecavüz demesekte taciz diyelim. Ki bu çocuk benim senelerdir tanıdığım kişiydi tabi daha çok küçükken. Zorla ellemeye dokunmaya çalışmıştı ve bunu yaptığı yerde işyeri vardi bende şikayet ettim kamera kayıdı incelendi falan ama bir şey olmadi. Bu bahsettiğim olay 1 sene önce oluyor. Beni ne zaman gorse hâlâ.laf söylemeye devam eder ama.olau bugün patladı akşam saat 10 bakkala çıktım geri dönüyorum bir baktım karşımda o. Birden kolumdan tutup bi kere sarilayim bi kere opeyim elini ver falan dedi ben kaçtım ama. Bu çocuğu biliyorum yine gorse yine aynısını yapar. Bu arada 17 yaşındayım erkek arkadaşım var 21 yaşında ve ona söylemeyi dusunuyorum bi tek o hakkından gelir. Allaha havale edemiyorum birakamiyorum sizcede bir dayak bir kaç hakareti haketmiyor mu?

Niye çığlık atmadın. Etraftakiler koşar dayak atardı zaten. Cok mu pasifsin ne. Okadar şeyden sonra nasil cesaret edip yanina gelebiliyor? Anası babası yok mu bu çocuğun?

Niye çığlık atmadın. Etraftakiler koşar dayak atardı zaten. Cok mu pasifsin ne. Okadar şeyden sonra nasil cesaret edip yanina gelebiliyor? Anası babası yok mu bu çocuğun?
Pasif konusunda haklisin pasifim tepki gostersem bile bagiramiyorum. Zaten sokakta hiç insan olmuyor o saatlerde. Annesi babası var. Ama ben var olduğuna inanmıyorum böyle bir çocuğun nasıl anası babasi olur çocuğu boyleyse anası babası neyin nesidir?

Niye erkek arkadaş ? Önce ailene anlat sonra polise gidin yeniden.
Ben polisten, kamera kayıtlarında herşey apaçık belli olduğu halde hiç bir şey yapmadıkları zaman vazgeçtim artık gerek duymuyorum

Pasif konusunda haklisin pasifim tepki gostersem bile bagiramiyorum. Zaten sokakta hiç insan olmuyor o saatlerde. Annesi babası var. Ama ben var olduğuna inanmıyorum böyle bir çocuğun nasıl anası babasi olur çocuğu boyleyse anası babası neyin nesidir?
Mahalleliye sorup öğrenebilirsin ailesini. Valla ben evini basardim. Madem pasifsin ozaman o saatte dışarı cikmicaksin tek başına canım. Öyle bi durumda mahalleyi ayağa kaldırmalısın ki bidaha yanaşamasın

Mahalleliye sorup öğrenebilirsin ailesini. Valla ben evini basardim. Madem pasifsin ozaman o saatte dışarı cikmicaksin tek başına canım. Öyle bi durumda mahalleyi ayağa kaldırmalısın ki bidaha yanaşamasın
Oturduğu apartmanı falan biliyorum. Büyük ihtimal ailesi açar kapıyı sence gitsem mi?

Oturduğu apartmanı falan biliyorum. Büyük ihtimal ailesi açar kapıyı sence gitsem mi?
Babanla gideceksin canım tekbaşına degil. Olmadi plisle gideceksin. Kanıtlarla gideceksin. Baban bi bağırıp çagiracak o binada. Komşuya rezil olacak ki bidaha yapmayacak

Babanla gideceksin canım tekbaşına degil. Olmadi plisle gideceksin. Kanıtlarla gideceksin. Baban bi bağırıp çagiracak o binada. Komşuya rezil olacak ki bidaha yapmayacak
Teşekkürler babam yok bu arada büyük ihtimal amcamla giderim ama yorumunuzdan sonra kesin gitmeye karar verdim

Teşekkürler babam yok bu arada büyük ihtimal amcamla giderim ama yorumunuzdan sonra kesin gitmeye karar verdim
Kesin git zaten. Amca olur dayı olur bi büyük yaninda şart ama. Bakkalada mi gidemicez ya böyle sapiklar yuzunden. Haddini bilsin

Kesin git zaten. Amca olur dayı olur bi büyük yaninda şart ama. Bakkalada mi gidemicez ya böyle sapiklar yuzunden. Haddini bilsin
Bu dünyada anne,evlat,kadin, disi olan herşey çok zor abla ben bu yaşımda bile anladım bunu

Alt tarafı kayıt ne olacak? Türkiye de ki adaleti bilmiyomuyuz sanki abla.
Boyle kacamak cevaplar verme. Yok oyle sucluyu kayirip delilleri hasir alti etmek. Polis ilgilenmeme sebebini soylemedi mi. Demek ki ortada suc teskil eden bir durum yoktu ya da rizan olmadan yapilan bir eylem.. Ki yasin da 18'den kucuk. Direkt tutuklanirdi. Birseyleri eksik anlatiyosun, kacamak cevap veriyosun, bilmiyor muyuz adalet sistemini bilmem ne. O zaman o kadar dosya ne ariyor mahkemede?
Daha once sokaktaki serseriler tarafindan tacize ugramis birisi olarak gecenin onunda disari cikabiliyorsun o zaman pasif degilsin ama yeniden tacize ugradiginda pasifsin oyle mi? Erkek arkadasina soylediginde ne olacagini sen de biliyosun. Demissin zaten bi hakaret bi dayagi haketmiyor mu sizce diye. Tamam erkek arkadasini doldurup yolla serseri cocugun ustune. Seninle degil erkek arkadasinla mahkemelik olsunlar. Erkek arkadasin hakaret ettigi ve dayak attigi icin kesin ceza alir. 21 yasinda senin yuzuden sabikali olsun, ileride hayatinin her evresinde ayagina dolansin. Ya da genclerden biri digerini öldursun. Nasil bu kadar dusuncesiz ve bencil olabiliyorsun.
Polis ciddiye almiyorsa savciliga dilekce ver. Mutlaka dikkate alinir, senin isine gelmiyor bence. Ailen dururken elin ogluna soyleyip cozum uretmesini beklemek ne kadar sacma!!!

Alt tarafı kayıt ne olacak? Türkiye de ki adaleti bilmiyomuyuz sanki abla.
Biliyorum bilmezmiyim.
Ben 13 yaşındaydım o 17.
Sürekli takip etmeler mektup yollamalar vs. Birgün okulda nöbetçiyim 8. Sınıfım daha. Arkadaşı geldi görüşmek istiyor dedi. Bende tamam gelsin ne diyecekse desin peşimi bıraksın dedim. Kış mevsimiydi montum ince gelmişim atkı berede yok. Annem babama atkı bere vermiş okuldan gelirken üşümesin birde kızı bir çocuk rahatsız ediyor demiş yollamış.
Son derste bitti çıktık okulun önünde bekliyor çocuk beni tam yanıma geldi daha biley demeden birisi çocuğa bir yumruk attı bir baktım babam.
Neyse çocuk arkası kuvvetli tehdit ederek gitti babamı. Bir akşam zil çaldı evimiz müstakil gibiydi kırık dökük bir kapısı vardı. Camdan baktım dışarıda 20 30 kişi birde o gerzek. Babamı dövmeye gelmişler düşün artık cesareti. Hemen polisi aradık hepsini toplamış götürmüşler dava falan olmadı ama bir temiz dövmüşler polisler çocuk güneş gözlüğüyle gezdi baya bir süre. Ama bida bana yaklaşamadı babamada tabi.

O anda bir çığlık atsan . Bütün mah. başına toplarsın .
Adalet yoksa adaleıı kndın sağla !
Bak neler yapıyolar artık .
İnternete verıyor bna sunu sunu yaptı dıye Türkiye ayağa kalkıyo zaten .

Sessiz kalma , sessiz kaldığın için devam edıyor zaten .

Back
X