Merhaba. Daha önceden smo1 isimli ile kayıtlıydim. Soruma geçmek istiyorum
Mahalleden bir kaç çocuk var hemen arka sokakta oturuyorlar. Bu çocuklarda kim kimle eve girmiş kim nerde kim nereye gitmiş herkesin dedikodusunu yapan herkese laf atan herkesin namus bekçiliğini yapan erkekler. Ve ben bunlardan biriyle daha önce polislik oldum. Konu ise tecavüz , tam tecavüz demesekte taciz diyelim. Ki bu çocuk benim senelerdir tanıdığım kişiydi tabi daha çok küçükken. Zorla ellemeye dokunmaya çalışmıştı ve bunu yaptığı yerde işyeri vardi bende şikayet ettim kamera kayıdı incelendi falan ama bir şey olmadi. Bu bahsettiğim olay 1 sene önce oluyor. Beni ne zaman gorse hâlâ.laf söylemeye devam eder ama.olau bugün patladı akşam saat 10 bakkala çıktım geri dönüyorum bir baktım karşımda o. Birden kolumdan tutup bi kere sarilayim bi kere opeyim elini ver falan dedi ben kaçtım ama. Bu çocuğu biliyorum yine gorse yine aynısını yapar. Bu arada 17 yaşındayım erkek arkadaşım var 21 yaşında ve ona söylemeyi dusunuyorum bi tek o hakkından gelir. Allaha havale edemiyorum birakamiyorum sizcede bir dayak bir kaç hakareti haketmiyor mu?