Sevgilime süpriz yapacağım yardııım

Sena ikra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
45
22
29
Kızlar cok acil cevaplarınızı beklıyorum . Sevgilim müzisyen ilk gitarını hala saklar telleri falan kopuk sırf hatıra diye bende şu resimdeki gibi dolap yapmak istiyorum o ggitardan hem gozunun onunde olur diye eger marangoz yapar diyorsanız yarın annesinden gitarı alıcam ama emin olamadım yapar mı marangoz ??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    145,9 KB · Görüntüleme: 532
Fikir güzel ama çok değer verdiği gitarının dolap haline gelmesinden hoşlanır mı bilemedim . Biraz riskli gibi geldi bana , iyi düşünmek gerek , tabii siz daha iyi tanırsınız .

Bencede guzel fikir ama malesef erkekler bizim gibi dusunmuyorlar farkli yapilari ve dusunceleri var..

bence okadar deger verdigi birseyi bu hali getirirsen sana kizabilir.. Yeni ayni renk bir gitar boyasi ve yepyeni gitar teli alirsan daha cok sevinir bence :KK16:

Boylelikle hem bidaha kullanabilir hemde yeni gibi olur tamir etmis olursunu beraber aşkla :KK22:

Kızlar yorumlarınızdan korktugum için sordum ve bi gitar için sana mı kızacagım dedi suan tek ihtiyacım olan bir marangoz yapar insallah

hayır hayır sakın:KK70: bence bunu yaptır ama başka bir şeyden
kesinlikle o gitardan değil:))

Kızlar cok acil cevaplarınızı beklıyorum . Sevgilim müzisyen ilk gitarını hala saklar telleri falan kopuk sırf hatıra diye bende şu resimdeki gibi dolap yapmak istiyorum o ggitardan hem gozunun onunde olur diye eger marangoz yapar diyorsanız yarın annesinden gitarı alıcam ama emin olamadım yapar mı marangoz ??
bence en sevdiği gitardan dolap yaptırmayında gitar şeklinde başka bir dolap yaptırın yada farklı bir müzik aleti

X