- 4 Temmuz 2023
- 69
- 42
- 3
- 25
- Konu Sahibi cirkinkoala
sevgilimi cok cok seviyorum onun da beni cok sevdigini biliyorum.ama ufak canımı sıkan bir sey yaptiginda hemen kirici bir sey soyluyorum kiziyorum bagiriyorum uzuyorum onu.hicbir zaman tartismaya da baslamiyor uzuluyor uzuldugunj acikliyor sadece.onu uzmek hic istemiyorum gercekten.ama hayatta hicbir seyi kendisi yapmamis hicbir seyin ucundan tutmamis domates dogramayi bilmeyen meyve bicagiyla normal yemek bicagini ayirt edemeyen bir insan.evlilik dusunuyoruz beraber gecirdigimiz vakit arttikca bu tur el isi ceviklikleri falan insanin gozune batiyor.bir seyi on saatte yapiyor asiri yavas ben de cok dayanamiyorum yavas bir seylere.bir de bana cok duskun bir seyde ben varsam yapiyor ben yoksam geberse de umurunda olmuyor.yemek yemek de oyle beraber yasamiyoruz ailesi evde degildş bu yaz.dogru durust hicbir sey yemiyordu ben diyene kadar.yesene diyince de ne yapayim diyordu.aklima gelen bir iki seyi soyleyince nasil yapiliyor diye milyar kere soruyor her seferinde detayli detayli ankatiyorum yok tekrar soruyor.bu kadar bana bagimli olmasi+cok yavas olmasi ust uste gelince bir yerden sonra cok sinirleniyorum.bazen oyun oynuyoruz onda da bir turlu beceremiyor sinirleniyorum dayaniyorum bir sey demeyim
tadimiz kacmasin diye ama bir yerden sonra daraliyorum bagiriyorum.bana cok duskun olmasi da beni biraz boguyor bundan dolayi da birikiyor.ama neden boyleyim durduramiyorum surekli onun kalbini kirmaya calisiyorum?.nasil duzeltebilirim
tadimiz kacmasin diye ama bir yerden sonra daraliyorum bagiriyorum.bana cok duskun olmasi da beni biraz boguyor bundan dolayi da birikiyor.ama neden boyleyim durduramiyorum surekli onun kalbini kirmaya calisiyorum?.nasil duzeltebilirim