• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime verdiğim paralar okuyun...

Bir erkeğin kadından para alması demeyelim ona, bir insanın sevgilisinden para alması diyelim. İkisi de aynı derecede aşağılık şeyler çünkü.
Eskiden erkekler kadinin parasini almaya utanirlarmis. Simdi ise roller mi degisti ben anlamadim. Artik kadinlar adamin pesinden kosuyor, tum fedakarligi kadinlar yapiyor. Erkekler iliskiye emek vermek bir tarafa arada gosterdikleri o sevgi kirintisi icin binbir nazlaniyorlar.

bir erkeğin kadından para alması da ne bilimm ya bana göre değilsizede tavsiyem bu ilişkiyi bitirmeniz dünyada sadece 1 tane erkek yok ya
erkeği kadını olmaz para almanın bence. Kadın da erkekten bu kadar para almasın erkek de kadından.

Beni çok seviyormuş üni okurken kavga ettiğimizde paramı hep istiyordum ver bitsin diyordum vericem diyordu ben aramıyordum ama kendisi hep arayıp barışıyorduk sırf paramı vermemek için ailesinin içine soktu gibi geliyor bana en komiğide arabayı kendi üstüne yaptı misler gibi sınavlarına hazırlandı geleceğini garantiye aldı anlatsam sayfalar yetmez
verdiğin paraları geri iste ve de ayrıl

Eskiden erkekler kadinin parasini almaya utanirlarmis. Simdi ise roller mi degisti ben anlamadim. Artik kadinlar adamin pesinden kosuyor, tum fedakarligi kadinlar yapiyor. Erkekler iliskiye emek vermek bir tarafa arada gosterdikleri o sevgi kirintisi icin binbir nazlaniyorlar.
Eskisi yenisi, erkeği kadını yok aslında. Kimin bu kadar peşinde koşulursa bir tarafı kalkar, değer vermez. Kötü niyetli bir insansa da konudaki gibi kullanır da kullanır.

Kızlar herkese merhabalar.Bu konuyu açmak için yeni üye oldum.Çünkü çok büyük çıkmazdayım.Kızlar ben 26 yaşındayım lise mezunuyum özel sektörde çalışıyorum.6 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta kendisi üniversiteyi bitirip subay oldu.Üniversiteyi okurken kendisine maddi manevi yardımcı oldum aylık bazen yüz,iki yüz,bazen bin tl büyük küçük miktarlar demeden gönderdim.Ailesinin tek kuruş yardımı olmadı.Babası marangoz annesi ev hanımı.Üniversiteyi ilk bitirip geldiği yıl burda iş arayışına girdi kpss sınavına kadar çalışmak için çağrı merkezinde işe girdi bana birgün kredi çekelim sen çek ikimiz birlikte ödeyelim dedi yarısını ben vereceğim araba alalım bende o zaman ki aklımla yirmi bin tl çektim faiziyle birlikte yirmi altı bin tl öderiz dedim çektiğim parayla on beş bin değerinde araba aldı kalan parayla ben de aylık kredi ödemeleri yaptım bana aylık bir kuruş yardımı olmadı.İş çıkışı beni alıp eve bırakıyordu,bazen izin günlerimde gezmeye gidiyorduk.Bende ki salaklık hep görmezden geldim yeter ki bitmesin yanımda olsun verdiğim paralar gözüme hiç gelmedi.Ama ilişkimizde saygısızlıklar.kavgalar,küfürler havada uçuyor her defasında barışıyorduk.Beni sevdiğini düşündüm hep ama normal bir ilişki yaşamadığımızı biliyordum.Neyse sınavlara girdi subaylığı kazandı.Ben o yıl babamı kaybettim.Kendisinden artık verdiğim paraları istemeye başladım.Verdiğim miktarları hiç bir zaman yazmadım arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.Bende kabul ettim ve biz ayrıldık.Ben babamı kaybetmenin acı ve ilişkinin bitişiyle büyük üzüntü yaşadım.Bittiğini kabullenemedim.Her yerden engellemesine rağmen hep ulaştım kendisine.Ama bana hep olmayacağını bittiğini istemediğini söylüyordu.Üniversiteyi okurken arkadaşım dediği kızla bir yıl ilişkisi olmuş bunları öğrendim o hırs ve öfkeyle hep yazdım kendisine bana dönmesi için gurursuz ve onursuz davrandım ve birgün bana geri döndü ertesi gün benden otuz bin tl istedi babasının dükkanını satın almak için ben yine gönderdim yeter ki ilişkimiz devam etsin onsuz yapamıyorum diye verdim üstüne on bin tl daha verdim.Şuan tekrar birlikteyiz ama mutlu değilim.Tüm ailesiyle tanışmıştım zaten önceden bana kötülükleri olmadı benim de aynı şekilde onlara asla saygısızlığım kötülüğüm olmadı.Kasım ayında izne geldiğinde kardeşim ve annemle tanıştırdım kendisini,annem ve kardeşimin çok içine sinmedi konuşması oturması kalkması sana göre değil dediler annem daha ilk görüşümüz belki birkaç kez daha görüp konuşursak ısınırız dediler ama dediğim gibi ısınmadılar bu olaylardan annemin haberi olsa zaten imkansız birlikte olmamız.Kızlar paramı isteyip bitirsem mi,yoksa devam mı etsem emeklerime kendime çok acıyorum...
PArayla sevgili tutmuşsunuz kendinize. Ama bu köle tarzı olmamış aksine sizi köle etmiş. Ne denir bilemedim. Başka "adammı" yok etrafta deyip sonlandırıyorum.

o kadar zenginseniz gidin bir hayır kurumuna bağış falan yapın.

Bol bulmuş saçmışsınız o da tek sizle yetinmemiş gitmiş başkasıyla da harcamış.

Hayır kocan değil nişanlın değil niye para veriyorsun ki ( aranızda resmî bir şey yok )

Bari aldığı arabayı ikinizin üstüne yapsaydı.

Bir de hiç sizden istemeye çekinmiyor mu ?
25 yasından sonra insan babasından istemeye utanır.
O sizi banka gibi görmüş herhalde.
arabayı kendi üstüne yaptı üni okurken her kavga ettiğimizde paramı istiyordum aramıyordum kendisi arayıp barışıyordu ailesinin içine de sırf ciddi düşündüğünü göstermek için yaptı ben kredi öderken kendisi misler gibi sınavına hazırlanıp geleceğinin garantiye aldı

Neyini okuyalım. Kendinize paralı sevgili kiralamışsınız, para suyunu çekince adamda çıkıp gider zaten

Bu adamın kaç para maaş aldığından haberiniz var mı sizin, kuş kadar maaşınızı neden ona kullandınız yazık değil mi size, bir borç uydurup paranızı geri isteyin, alır almaz da ayrılın, bariz söğüşlüyor sizi. Mutlu değilim ailemin de içine sinmedi diyorsunuz, kiminle tanıştırılırsanız tanıştırılın hiç önemli değil, kurtarın kendinizi o zaten uygun zamanda size tekmeyi basacaktır zaten

arabayı kendi üstüne yaptı üni okurken her kavga ettiğimizde paramı istiyordum aramıyordum kendisi arayıp barışıyordu ailesinin içine de sırf ciddi düşündüğünü göstermek için yaptı ben kredi öderken kendisi misler gibi sınavına hazırlanıp geleceğinin garantiye aldı
niye bu kadar çok verdin ?
Bence bunu sorgula
Değersizlik mi ? Beğenilme kaygısı mı ?
Yanlız kalmamak mı ?
Çok ciddi bir sorunun var aslında

Kızlar herkese merhabalar.Bu konuyu açmak için yeni üye oldum.Çünkü çok büyük çıkmazdayım.Kızlar ben 26 yaşındayım lise mezunuyum özel sektörde çalışıyorum.6 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta kendisi üniversiteyi bitirip subay oldu.Üniversiteyi okurken kendisine maddi manevi yardımcı oldum aylık bazen yüz,iki yüz,bazen bin tl büyük küçük miktarlar demeden gönderdim.Ailesinin tek kuruş yardımı olmadı.Babası marangoz annesi ev hanımı.Üniversiteyi ilk bitirip geldiği yıl burda iş arayışına girdi kpss sınavına kadar çalışmak için çağrı merkezinde işe girdi bana birgün kredi çekelim sen çek ikimiz birlikte ödeyelim dedi yarısını ben vereceğim araba alalım bende o zaman ki aklımla yirmi bin tl çektim faiziyle birlikte yirmi altı bin tl öderiz dedim çektiğim parayla on beş bin değerinde araba aldı kalan parayla ben de aylık kredi ödemeleri yaptım bana aylık bir kuruş yardımı olmadı.İş çıkışı beni alıp eve bırakıyordu,bazen izin günlerimde gezmeye gidiyorduk.Bende ki salaklık hep görmezden geldim yeter ki bitmesin yanımda olsun verdiğim paralar gözüme hiç gelmedi.Ama ilişkimizde saygısızlıklar.kavgalar,küfürler havada uçuyor her defasında barışıyorduk.Beni sevdiğini düşündüm hep ama normal bir ilişki yaşamadığımızı biliyordum.Neyse sınavlara girdi subaylığı kazandı.Ben o yıl babamı kaybettim.Kendisinden artık verdiğim paraları istemeye başladım.Verdiğim miktarları hiç bir zaman yazmadım arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.Bende kabul ettim ve biz ayrıldık.Ben babamı kaybetmenin acı ve ilişkinin bitişiyle büyük üzüntü yaşadım.Bittiğini kabullenemedim.Her yerden engellemesine rağmen hep ulaştım kendisine.Ama bana hep olmayacağını bittiğini istemediğini söylüyordu.Üniversiteyi okurken arkadaşım dediği kızla bir yıl ilişkisi olmuş bunları öğrendim o hırs ve öfkeyle hep yazdım kendisine bana dönmesi için gurursuz ve onursuz davrandım ve birgün bana geri döndü ertesi gün benden otuz bin tl istedi babasının dükkanını satın almak için ben yine gönderdim yeter ki ilişkimiz devam etsin onsuz yapamıyorum diye verdim üstüne on bin tl daha verdim.Şuan tekrar birlikteyiz ama mutlu değilim.Tüm ailesiyle tanışmıştım zaten önceden bana kötülükleri olmadı benim de aynı şekilde onlara asla saygısızlığım kötülüğüm olmadı.Kasım ayında izne geldiğinde kardeşim ve annemle tanıştırdım kendisini,annem ve kardeşimin çok içine sinmedi konuşması oturması kalkması sana göre değil dediler annem daha ilk görüşümüz belki birkaç kez daha görüp konuşursak ısınırız dediler ama dediğim gibi ısınmadılar bu olaylardan annemin haberi olsa zaten imkansız birlikte olmamız.Kızlar paramı isteyip bitirsem mi,yoksa devam mı etsem emeklerime kendime çok acıyorum...
vay be daha nişanlı falan bile değilsiniz sevgilinize 30 binler arabalar...hiç korkmadınız mı kredi çektikten sonra ya tek başıma ödemek zorunda kalırsam, ya beni terk ederse diye. bir insan nasıl ailesinden isteyemediği paraları sevgilisinden ister, bir insan nasıl sevgilisi araba alsın diye kredi çeker?

Keşke o adama verdiğin paraları geleceğine yatırım yapsaydın güzel kardeşim sevgi aşk güzel şeyler ama bir ilişkide saygı olmazsa güven olmazsa ki zaten adam bir kere aldatmış seni sen daha adama neden geri döndün ailenin uygun bulmadığı sana yakıştırmadığı biriyle birlikte olma derim Çünki bişeyleri hissediyorlarki böyle düşünüyorlar bence yol yakınken geri dön herşey daha kötü olmadan

Kesin arkadaşlarına anlatıp arkanızdan dalga geçiyordur. Hayir yani dava açsanız onu bile kazanamazsiniz.

Bu adamın kaç para maaş aldığından haberiniz var mı sizin, kuş kadar maaşınızı neden ona kullandınız yazık değil mi size, bir borç uydurup paranızı geri isteyin, alır almaz da ayrılın, bariz söğüşlüyor sizi. Mutlu değilim ailemin de içine sinmedi diyorsunuz, kiminle tanıştırılırsanız tanıştırılın hiç önemli değil, kurtarın kendinizi o zaten uygun zamanda size tekmeyi basacaktır zaten
ne diyor biliyor musunuz bide bekliyorum borcunu ödemek için bişey yapacak mı hiç bir şey ne söylüyor me yapıyor evkenecekmişiz 10.ayda beni istemeye gelecekmiş kendisine oyak sisteminden araba alacakmış baya yüksek bir tutarda bu araba ve kendisi şuan sınır dışında görev yaptığı için maaş+sınır dışı görev tazminatı alıyor bana dediği maaşı on bin tl :)

Çok kötü bir ilişki... Bir yanda sürekli kız arkadaşından para isteyen bir erkek, bir yanda paramı geri ver ayrılalım diyen bir kız, parayı geri ödememek için barışalım diyen erkek, bu kadar şeye rağmen, ayrılınca bana geri dön diye yalvaran bir kız... Tabi ki şüphesiz ayrılmanız lazım ama ayrılmayacaksınız bence.

Yanlış anlamayın ama resmen parayla sevgili tutmuşsunuz gibi olmuş
Adı da varda söyleyemiyorum ban korkusundan :olamaz: geçenlerde Esra Erol'da vardı kadının yıllarca birikimini yemiş altınlarını, bırakmış kadını... kadın elinde tutmak için dönsün diye altın stori paylaşıyormuş sosyal medyadan bunu gören adam hopp kadını tekrar arıyormuş 😂

Back
X