• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime verdiğim paralar okuyun...

Karşındaki nankör biri değil ama aç gözlü biri bence maddi manevi sömürülüyorsun ayrılıp barıştıktan sonraki gün 30 bin meselesi şaka gibi bu kadar mı kördün şuan tak diye çıkarıp sana nasıl 40 bin verecek garip bir durum valla...
Nankör demedim çünkü önceden çok geri ödeme yapmış sana tek sebep bu

Bence karşı taraf hayatını kuruyor.evlenecek hem de gözünün içine bakarak nikahınada çağırır bu yüzsüz artık takarsın bir bilezik.

Kızlar herkese merhabalar.Bu konuyu açmak için yeni üye oldum.Çünkü çok büyük çıkmazdayım.Kızlar ben 26 yaşındayım lise mezunuyum özel sektörde çalışıyorum.6 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta kendisi üniversiteyi bitirip subay oldu.Üniversiteyi okurken kendisine maddi manevi yardımcı oldum aylık bazen yüz,iki yüz,bazen bin tl büyük küçük miktarlar demeden gönderdim.Ailesinin tek kuruş yardımı olmadı.Babası marangoz annesi ev hanımı.Üniversiteyi ilk bitirip geldiği yıl burda iş arayışına girdi kpss sınavına kadar çalışmak için çağrı merkezinde işe girdi bana birgün kredi çekelim sen çek ikimiz birlikte ödeyelim dedi yarısını ben vereceğim araba alalım bende o zaman ki aklımla yirmi bin tl çektim faiziyle birlikte yirmi altı bin tl öderiz dedim çektiğim parayla on beş bin değerinde araba aldı kalan parayla ben de aylık kredi ödemeleri yaptım bana aylık bir kuruş yardımı olmadı.İş çıkışı beni alıp eve bırakıyordu,bazen izin günlerimde gezmeye gidiyorduk.Bende ki salaklık hep görmezden geldim yeter ki bitmesin yanımda olsun verdiğim paralar gözüme hiç gelmedi.Ama ilişkimizde saygısızlıklar.kavgalar,küfürler havada uçuyor her defasında barışıyorduk.Beni sevdiğini düşündüm hep ama normal bir ilişki yaşamadığımızı biliyordum.Neyse sınavlara girdi subaylığı kazandı.Ben o yıl babamı kaybettim.Kendisinden artık verdiğim paraları istemeye başladım.Verdiğim miktarları hiç bir zaman yazmadım arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.Bende kabul ettim ve biz ayrıldık.Ben babamı kaybetmenin acı ve ilişkinin bitişiyle büyük üzüntü yaşadım.Bittiğini kabullenemedim.Her yerden engellemesine rağmen hep ulaştım kendisine.Ama bana hep olmayacağını bittiğini istemediğini söylüyordu.Üniversiteyi okurken arkadaşım dediği kızla bir yıl ilişkisi olmuş bunları öğrendim o hırs ve öfkeyle hep yazdım kendisine bana dönmesi için gurursuz ve onursuz davrandım ve birgün bana geri döndü ertesi gün benden otuz bin tl istedi babasının dükkanını satın almak için ben yine gönderdim yeter ki ilişkimiz devam etsin onsuz yapamıyorum diye verdim üstüne on bin tl daha verdim.Şuan tekrar birlikteyiz ama mutlu değilim.Tüm ailesiyle tanışmıştım zaten önceden bana kötülükleri olmadı benim de aynı şekilde onlara asla saygısızlığım kötülüğüm olmadı.Kasım ayında izne geldiğinde kardeşim ve annemle tanıştırdım kendisini,annem ve kardeşimin çok içine sinmedi konuşması oturması kalkması sana göre değil dediler annem daha ilk görüşümüz belki birkaç kez daha görüp konuşursak ısınırız dediler ama dediğim gibi ısınmadılar bu olaylardan annemin haberi olsa zaten imkansız birlikte olmamız.Kızlar paramı isteyip bitirsem mi,yoksa devam mı etsem emeklerime kendime çok acıyorum...
Parani verdigine dair delillerin olsun ben verecegini dusunmuyorum ama askeriyede oldugu icin rezil etmekle tehdit et.bir arkadasim aldatildigini ogrendi cocugu gitti askeriyenin kapisinda bas bas bagirdi rezil etti ustleri hemen uyarisini yapmis ayagini denk al bu ne rezillik diye evet kadinlarin akilli olmasi lazim burda askeriyeyi ilgilendiren durum yok ama disiplinli bir yer. Kabul etmez bazi seyleri. Cocuga lafim yok yanlis anlama biride bana 30 bin para verse havada kaparim bu devirde akilli olacaksin oda akilli olmus. Sorun sizde

Bu konuyu bilmiyorum ama tipini çok merak ettim. Bir de her şeyi sevgilisine ödeten adam vardı. Sokakta hiç görmüyorum bu kadar yakışıklı vazgeçilmez adamları. Evden salmıyorlar sanırım:işsiz:

Kocası çok yakışıklı(?) olduğu için kocasının yanında çalışan kadını işten attıran bir üye vardı burada. İnsanların ekmeğiyle oynadığı için linç yemişti. Bizi çatlatmak için de kocasının fotoğrafını koymuştu profiline :KK53:
Yani kimseyi görünüşüyle yargılamak istemem ama ben abiyi yolda görsem tırsıp karşı kaldırıma geçerim.
İnsan sevince kör oluyor demek ki :KK51:

Konu sahibi size ne desem bilemedim. Bence psikolojik destek almalısınız çünkü yaptıklarınız hiç normal değil.
Siz bu adamla bir şeyler yaşadınız da evlenmek zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi? Parayla mı yanınızda tutacaksınız adamı?
Vereceğini sanmıyorum ama isteyin paranızı ve derhal ayrılıp yardım almaya başlayın.

Kızlar herkese merhabalar.Bu konuyu açmak için yeni üye oldum.Çünkü çok büyük çıkmazdayım.Kızlar ben 26 yaşındayım lise mezunuyum özel sektörde çalışıyorum.6 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta kendisi üniversiteyi bitirip subay oldu.Üniversiteyi okurken kendisine maddi manevi yardımcı oldum aylık bazen yüz,iki yüz,bazen bin tl büyük küçük miktarlar demeden gönderdim.Ailesinin tek kuruş yardımı olmadı.Babası marangoz annesi ev hanımı.Üniversiteyi ilk bitirip geldiği yıl burda iş arayışına girdi kpss sınavına kadar çalışmak için çağrı merkezinde işe girdi bana birgün kredi çekelim sen çek ikimiz birlikte ödeyelim dedi yarısını ben vereceğim araba alalım bende o zaman ki aklımla yirmi bin tl çektim faiziyle birlikte yirmi altı bin tl öderiz dedim çektiğim parayla on beş bin değerinde araba aldı kalan parayla ben de aylık kredi ödemeleri yaptım bana aylık bir kuruş yardımı olmadı.İş çıkışı beni alıp eve bırakıyordu,bazen izin günlerimde gezmeye gidiyorduk.Bende ki salaklık hep görmezden geldim yeter ki bitmesin yanımda olsun verdiğim paralar gözüme hiç gelmedi.Ama ilişkimizde saygısızlıklar.kavgalar,küfürler havada uçuyor her defasında barışıyorduk.Beni sevdiğini düşündüm hep ama normal bir ilişki yaşamadığımızı biliyordum.Neyse sınavlara girdi subaylığı kazandı.Ben o yıl babamı kaybettim.Kendisinden artık verdiğim paraları istemeye başladım.Verdiğim miktarları hiç bir zaman yazmadım arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.Bende kabul ettim ve biz ayrıldık.Ben babamı kaybetmenin acı ve ilişkinin bitişiyle büyük üzüntü yaşadım.Bittiğini kabullenemedim.Her yerden engellemesine rağmen hep ulaştım kendisine.Ama bana hep olmayacağını bittiğini istemediğini söylüyordu.Üniversiteyi okurken arkadaşım dediği kızla bir yıl ilişkisi olmuş bunları öğrendim o hırs ve öfkeyle hep yazdım kendisine bana dönmesi için gurursuz ve onursuz davrandım ve birgün bana geri döndü ertesi gün benden otuz bin tl istedi babasının dükkanını satın almak için ben yine gönderdim yeter ki ilişkimiz devam etsin onsuz yapamıyorum diye verdim üstüne on bin tl daha verdim.Şuan tekrar birlikteyiz ama mutlu değilim.Tüm ailesiyle tanışmıştım zaten önceden bana kötülükleri olmadı benim de aynı şekilde onlara asla saygısızlığım kötülüğüm olmadı.Kasım ayında izne geldiğinde kardeşim ve annemle tanıştırdım kendisini,annem ve kardeşimin çok içine sinmedi konuşması oturması kalkması sana göre değil dediler annem daha ilk görüşümüz belki birkaç kez daha görüp konuşursak ısınırız dediler ama dediğim gibi ısınmadılar bu olaylardan annemin haberi olsa zaten imkansız birlikte olmamız.Kızlar paramı isteyip bitirsem mi,yoksa devam mı etsem emeklerime kendime çok acıyorum...
Neden devam etmek istiyorsunuz orasını anlayamadım?

Bugün Müge anlıdan sırf sert yorumları yüzünden nefret ettiğimi söylüyordum ki gerçekten kadın haklı çıktı. Yahu nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz aklım almıyor. Ananız babanız istese o parayı gelip ailem beni kullanıyor diye konu açacaksınız ama maşallah elin adamına saçmış savurmuşsunuz. Eminim ki daha da saçacaksınız o potansiyel var sizde.

Bugün Müge anlıdan sırf sert yorumları yüzünden nefret ettiğimi söylüyordum ki gerçekten kadın haklı çıktı. Yahu nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz aklım almıyor. Ananız babanız istese o parayı gelip ailem beni kullanıyor diye konu açacaksınız ama maşallah elin adamına saçmış savurmuşsunuz. Eminim ki daha da saçacaksınız o potansiyel var sizde.
Geçen de Esra Erol'da vardı bi kadın. Facebooktan adamın tekiyle tanışmış, daha hiç görüşmeden adam bundan para istenmiş işte arsa alicaz bilmem ne. Sana karıyla geri vericem demiş. Kadın gözü gibi baktığı arabasını satıp parasını adama yollamış. Valla kınamayayim diyorum ama bu neyin kafası aklım almıyor.

Konu sahibi sana da geçmiş olsun. Bir şekilde paranı geri almaya bak önce sonra ayrılırsın. Ne bileyim mesela araba alicam yatırımlik, sen kullanırsın aşkım de. Bir şekilde kafalayip kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyecegi bir yalanla önce paranı kurtar sonra da kendini

Adam sizi banka olarak görmüş sevgili olarak değil. Ama sizdd kaşınmışsınız adam da sözmürmüş sizi. Paranızı alın alabiliyorsanız. Yolunuza bakın. Bulunmayam hint kumaşı değil sonucda

Ben bu olayda sorun nerde anlamadim. Para verip ne biliyim ayakkabi, canta, ev,araba almiyormuyuz.
Eee bu hanim efendide para verip sevgili almis....

Evi, arabayi hem kullaniyoruz hem de satiyoruz ozellikle ev durdugu yerde degerleniyor hem. Ayakkabiyi bile 2. El satarsin ama bu kizin sevgilisini kim alsin mesela???🤭

"arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.Bende kabul ettim."

Bir de şunu yanlis anlamadiysam kizin kredisini odedigi aracin parasini geri vererek butun borçlarini kapatmiş sözde.
Çok saglam kaziklaniyor yani.
Ciddi manada parayla sevgili tutsaymiş keske, bari kavga kufur hakaret işitmezdi.
Hem kaziklaniyor hem de parayla rezil oluyor. 😔😔😔😔

Paralarınızı almadan sakım terk etmeyın .Bu nasıl bir ilişki .Kendıne bunu yakıştırma.1 kez hata yaparsın ama sende bu para olayı kronıklesmış .Sen banka deılsın.Annenle lutfen her seyı paylaş .Bu adam sana ne kadar sevgı gosterıyorkı .Kusura bakma dost acı soyler .Beni lutfen ablan gıbı gor .Yaşını bılmıorum .Ama bu saglıksız hastalıklı ilişkini bitir lutfen .

Adam subay siz özel sektör çalışanı. Nihayetinde o sizden fazla maaş alırken bu denli para istiyor hayret!
Sevgililikte para deyince inanın 3-5 zannettim eşimle lisede de üniversitede de para alışverişimiz çok oldu borç olarak da alıp vermedik birbirimize ama bunu elimizde tutmak bir menfaat elde etmek için yapmadık.
Siz bağlı değilsiniz yoksa aldattığı ilişkiyi düşünmez parayı geri alsam ayrılsam diye düşünmediniz.
Siz bu adama bağımlısınız ve her bağımlılık insanı sömürürken içten içe öldürür.

İlişkini bitirmene gerek yok, gün gelince erkek arkadaşın senden ayrılacak zaten.

Bir erkeğin hangi şartlarda olursa olsun kız arkadaşından para istemesi, özellikle kredi çektirmesi çok irite bir durum. Hatta iğrenç. Ben olsam o an terk ederdim. Karaktersizlik bana göre.

Birde üstüne aldatılmışsin. Bunu nasıl sineye çektin onu da anlamadım.

Yol yakınken paranı al, yoksa ondan da olacaksın.

Kocası çok yakışıklı(?) olduğu için kocasının yanında çalışan kadını işten attıran bir üye vardı burada. İnsanların ekmeğiyle oynadığı için linç yemişti. Bizi çatlatmak için de kocasının fotoğrafını koymuştu profiline :KK53:
Yani kimseyi görünüşüyle yargılamak istemem ama ben abiyi yolda görsem tırsıp karşı kaldırıma geçerim.
İnsan sevince kör oluyor demek ki :KK51:
Aaa kaç yıllık üyeyim bütün ekşını kaçırmışım. Ne güzel çatlardım ben de tüh:KK45:

Nasıl bir aşk mış bu böyle.. Birde bu dönemde bu kadar para aşkmış derken bence tamamen tek taraflı adam sizin ona karşı zaafınızı kullanmış sadece.

ilk istediğimde o damgayı yedim :) paradan daha değerli bişey yokmuş benim için
Çok tehlikeli bu adam. Utanmaz. Çok ciddi söylüyorum paranın üzerine (gerekirse) su için. Derhal kurtulun bundan, çok pişman olursunuz sonra.

o zaman ki aklımla yirmi bin tl çektim faiziyle birlikte yirmi altı bin tl öderiz dedim çektiğim parayla on beş bin değerinde araba aldı kalan parayla ben de aylık kredi ödemeleri yaptım bana aylık bir kuruş yardımı olmadı

Verdiğim miktarları hiç bir zaman yazmadım arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.
Sizin ödediğiniz arabayı satıp size olan borcunu mu ödedi?
Kusura bakmayın ama çok safsınız

Back
X