Sevgilime yalan söyledim cok pişmanım

Sevgilin yalana bu kadar karşı madem neden 4 aydır içinde saklamış. Ayrıca sizi yalan söylemeye bile isteyerek itmiş. Nasıl geri kafalılıktır o öyle. Oldu canım sen istemiyorsun diye ben sınıfımdaki insanlara selamda vermeyeceğim. Hatta sizi bir kafese kitlesin bir yere de yollamasın.
Bence bu kadar üzülmeyin ayrıca sizde suç var bu kadar hayatınıza müdahale etmesine izin vermişsin.
Ya ne bileyim böyle yılların verdigi bi şey sanırım o olsun da baska bişey istemem ruh halindeyim. Evet bastan konuşulmalıydı böyle kısıtlamalar sacma belki ama yıllarca ayrı yerlerde okuduk üstelik daha o zamanlar bu kadar mantıklı düşünecek yasta da degildik. Öyle geldi öyle gidiyordu ama ne bileyim şimdi böyle eskiden kalma bişeyin bi anda patlaması ve böyle tepetaklak olmak zoruma gidiyor

Ya ne bileyim böyle yılların verdigi bi şey sanırım o olsun da baska bişey istemem ruh halindeyim. Evet bastan konuşulmalıydı böyle kısıtlamalar sacma belki ama yıllarca ayrı yerlerde okuduk üstelik daha o zamanlar bu kadar mantıklı düşünecek yasta da degildik. Öyle geldi öyle gidiyordu ama ne bileyim şimdi böyle eskiden kalma bişeyin bi anda patlaması ve böyle tepetaklak olmak zoruma gidiyor
Dediğim gibi 4 ay önce olan şeyi ısıtıp önünüze koyuyorsa başka bir iş vardır. Kendinizi bu kadar suçlamayın.

Dediğim gibi 4 ay önce olan şeyi ısıtıp önünüze koyuyorsa başka bir iş vardır. Kendinizi bu kadar suçlamayın.
Ya gercekten hiç günlerdir hatta haftalardır kafa yormaktan düşünemez olmuştum. Gözümün önünü açtınız bugün resmen..

Merhabalar öncelikle yeni üyeyim ve desteklerinizi bekliyorum arkadaslar.
Benim üç yıllık bir ilişkim var ve beraber bir cok zorluğu aştık aile okul bir cok sorun bize engel olamadı. Ama ben ona bi kac kez yalan söyledim. fakat uzun zamandır bundan pişmanım ve bıraktım düzeldim artık dogruyum hep. Ama gecen gün geçmişte söylediğim bir seyi öğrenmiş ve bardağı taşıran son damla dedi. İstemiyorum, seviyorum ama inancım kalmadı dedi. ben onu cok seviyorum ve kendimi ona kanıtlamam gerek. Fikir verin lütfen..
Şayet pişmansan geç karşısına tüm yalanlarını tek tek düzelt..pişmansan düzeltmen gerek,bir daha yapmayacaksan yüzleşmen gerek.Güven bence çatırdayınca bile bir daha sağlam olan birşey değil zamana yayın ama görün bakalım neler olacak hayrolsun :)

Back
X