• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime yalan söyledim düzeltmem için yardım edin..

bu ilişki biter mi?

• Ankete Katılan
    9
Merhaba, benim 6 aylik bir ilişkim var. Sevgilimin bana karşı hep bi guven sorunu vardi nedensiz. Kendisi kesinlikle bana hesap vermeyen biri. Dun gece bir erkek arkadasimdan bana bir mesaj geldi. Surekli eski sevgilisiyle onu baristirmami istiyordu. Mesajlar sıklaşınca direkt silmeye başladim. Normalde bunu söylemek aklima bile gelmedi. Sonra mesaj gelince kim diye tutturdu ki normalde pek sormaz. Ben de uyumak istedigim ve bu konuda konusmak istemedigim icin bir kiz arkadasim dedim. Olay buyudu ve mesaji goremeyeince yalan söylediğimi anladi, durumu anlatinca da onu aldattigimi söyledi. Yalvardim ettim ama naparsam.yapayım ikna edemedim. Kavgaya neden olan arkadasimdan ekran görüntüsü rica ettim ve ona da yolladim. Ancak benimle hala konuşmuyor. Ne yapacagimi sasirdim:(

Merhaba güzel arkadaşım,

Anne ve babanın ayrı olduğunu söyleyememiş olman anlaşılır bir durum. Bu konuda kendini kötü hissediyor olabilirsin. İlk başta söylediğin pembe bir yalan da işler ciddiye binince büyük bir probleme dönüşmüş.
Ama bunu aşabilirsin, bence şu şekilde davranabilirsin;

- Annesi ile konuşmak yerine direkt olarak erkek arkadaşınla konuş. Ona yalan söylediğin için çok üzgün olduğunu söyle. Doğruyu söylemek için sürekli fırsat kolladığını ama korktuğun için bir türlü bu adımı atamadığını ve bu şekilde zamanın akıp geçtiğini anlat.
- Eğer konuşmak sana zorlayıcı geliyorsa, hislerini ve söylemek istediklerini yazabilirsin. Buluştuğunuzda da mektubu yanında okumasını rica edebilirsin.
- Eğer bu "doğruyu söyleme" olayı seni çok fazla geriyorsa, anneni yanına alarak erkek arkadaşınla beraber konuşabilirsiniz. Hem annen sana destek olacaktır. Yaşanan zor dönemlerin seni ne kadar etkilediğini ve bu sebeple yalan söylediğini anlatabilir.

Umarım bu şekilde durumu çözebilirsin. İnan ki çok büyütülecek bir durum değil, saygı ve sevgi ile konuşarak, sakince atlatılacak bir konu. Kendini çok üzme lütfen :)

Sevgiler :KK200::nazar:

Merhaba güzel arkadaşım,

Anne ve babanın ayrı olduğunu söyleyememiş olman anlaşılır bir durum. Bu konuda kendini kötü hissediyor olabilirsin. İlk başta söylediğin pembe bir yalan da işler ciddiye binince büyük bir probleme dönüşmüş.
Ama bunu aşabilirsin, bence şu şekilde davranabilirsin;

- Annesi ile konuşmak yerine direkt olarak erkek arkadaşınla konuş. Ona yalan söylediğin için çok üzgün olduğunu söyle. Doğruyu söylemek için sürekli fırsat kolladığını ama korktuğun için bir türlü bu adımı atamadığını ve bu şekilde zamanın akıp geçtiğini anlat.
- Eğer konuşmak sana zorlayıcı geliyorsa, hislerini ve söylemek istediklerini yazabilirsin. Buluştuğunuzda da mektubu yanında okumasını rica edebilirsin.
- Eğer bu "doğruyu söyleme" olayı seni çok fazla geriyorsa, anneni yanına alarak erkek arkadaşınla beraber konuşabilirsiniz. Hem annen sana destek olacaktır. Yaşanan zor dönemlerin seni ne kadar etkilediğini ve bu sebeple yalan söylediğini anlatabilir.

Umarım bu şekilde durumu çözebilirsin. İnan ki çok büyütülecek bir durum değil, saygı ve sevgi ile konuşarak, sakince atlatılacak bir konu. Kendini çok üzme lütfen :)

Sevgiler :KK200::nazar:

Önce dik dur, acıma kendine böyle. Anne babanın boşanması suç mu?
Birkaç gün sevgi dolu ama durgun ol ona karşı. Yani agrasif tavırlar takınmadan, moralim bozuk daha sonra konuşalım, yüz yüze konuşuruz gibi şeyler söyle. Senin ruh halini iyice merak etsin. Buluştuğunuzda biraz durgun ol, uzaklara dalıp git:) Israr edecektir ne oldu diye, kolay dile getirebileceğim birşey değil ama diye başla anlat.

Back
X