• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime yalan söyledim

en mantıklı yorumu yapmışsınız aynen o şekilde söyleyeceğim. dün fotoğrafımızı paylaştı. sonra yatıp uyuduk, bakalım şuan biri bir şey yazacak mı bekliyorum.
Yazmazlar ya panik yapma ne yazcaklar hangi erkek hangi erkeğe öyle norma bişi anlatır gibi şu falancanın şu kadar yıllık sevgilisi şu bu der geç sorarsa bile böyle kim de duraksa unutmuş gibi yap anında adama hazırlanmış gibi ifade verme

aynen öyle yapacağım kem küm etmemeye özen göstericem valla, uzatırsa da ben sana bahsetmiştim, kısa dönem bi konuştuğum vardı ara ara desem? yalan söyledim artık ve uzatmayı hiç istemezdim ama çok güzel giden bir şeyi bozmak ister miydiniz? bende maalesef böyle bir yola başvurdum.
Deme sen bana sevgilimi sordun sevgili olmadık ki konuştuk kafama uymadı derslerime odaklandım onun niyetini çevresini beğenmedim her selam naber dediğimi de söyliym mi de kavga çıkar baskın basanındır

bana da mantıksız geliyor da dediğiniz gibi artık olan oldu, umarım biri çıkıpta bahsettiğim gibi "aa bu x'in eski sevgilisi değil mi?" demez benim tek korkum o. ama derse de diğer arkadaşların dediği gibi bir açıklama yaparım. şuan kendisi başka şehirde, aynı yerde yaşamıyoruz zaten aramızda mesafe var yine.
Dese bile sevgilinin yanında diyen olmaz.

direk söyle, sonuçta evlendiğinizde de herkez duycak, o zamanda şunun sevgilisiydi, bunla evlendi olmicakmı? sizi seven zaten yanınızda durur, şunla sevgili oldun diye ayrılcak değil ya, unutacak kadar yok saymışsınız ayrıca

Back
X