• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime yalan söyledim

Neden?
Kimseye geçmişinizle ilgili bir açıklama borçlu değilsiniz. Onu hiç alakadar etmez. Neden hak veriyorsunuz?
Kendinizi değersizleştirmek bu. Ayrılsa kaç yazar? Abartmayın isterseniz
siz özgüvenli bir kadınsınız belli ki, adınıza çok sevindim ve çok özendim fakat ben ne yazık ki sizin gibi değilim ne kadar olmak istesem de. ben böyle bir şey duysam beni çok sevdiği için çekinmiştir, söylemek istememiştir derim ama onun fikri farklı olabilir. saygı duyarım. ayrılsın naparsa yapsın diyemem ben biraz böyle bir insanım.

arkadaşlar merhaba, öncelikle daha önce ki konularımda ki panikli halime nazaran bir süredir çok çok daha iyiyim, başta bunu söylemek istedim, geri dönüş yapan herkese çok teşekkür ederim çok daha iyi hissettirdiniz beni :KK200:

üniversitedeyken bir sevgilim vardı 2 yıl sevgili olduk, ama son 1 senesi çok soğuktuk, 10 ay hiç buluşmadık. hep kavga ederdi benimle çocuksuydu fazlasıyla. 1 hafta ne o aradı yazdı, ne de ben ve sonra karaktersizsin diyip benden ayrıldı ve engelledi. bir daha hiç konuşmadık kendisi başka şehirdeydi. bu eski sevgilimle olan ortak arkadaşlarım şuan ki sevgilimle de arkadaş ve şansa tanımıyorlar birbirlerini. ilk konuşmaya başladığımızda bana "üniversiteden sevgilin oldu mu?" dedi, ben o kadar unutmuşum ki o eski sevgilimi bir anda "hayır" dedim ama dedikten 2-3 gün sonra arkadaşıma anlatırken ben hatırladım eski sevgilimi. şimdi kendisiyle 4. ayımıza girdik, mayısta söz yapacağız. sevgilim instagram da birlikte hikayemizi paylaşmak istiyor ama ben o eski arkadaşlarımız fotoğrafımızı görüp beni sorduklarında "aa bu x ile sevgiliydi" derlerse ne yaparım diye düşünüyorum. dün benim şehrime geldi beni görmek için ve telefonunu çok sık elime aldım o kişileri instagramından çıkarmak için 2 kez fırsatım oldu ama korktum cesaret edemedim. kendisine bunu söylemeye cesaretim yok çünkü yalan söyledin diyecek diye tahmin ediyorum. ne yapmalıyım?
Yani dağda yaşamıyor 0 insan iletişiminiz yoksa geçmiş dönemde sevgiliniz olması kadar normal bişey yok bu durumda.
Şu erkeklerin ‘ el değmemiş ‘ kız araması bi 10-15 yıl öncesinde kaldı sanıyordum. Ki o dönemde bile revaçta olan bişey değildi.

Neyden çekiniyorsunuz? Siz ona sordunuz mu? Hiç sevgilisi olmuş mu? Birinden hoşlanmış mı ? El ele tutuşmuş mu ? Yani bu erkekleri bu kadar kaf dağına çıkarmanın mantığı ne?

Ve konuya gelirsek unutmamışsınız siz bariz bile isteye yalan söyleişsiniz. Muhtemelen bebe ex muhabbetine takılacak bi tip sizde yalanla kurtulmak istemişsiniz. Ama tanışıklık işin içine girince korkmuşsunuz. Ya itiraf edeceksiniz - ki burda yine itiraflık bi muhabbet yok ama yalan söylediniz- yada olacakları bekleyeceksiniz

siz özgüvenli bir kadınsınız belli ki, adınıza çok sevindim ve çok özendim fakat ben ne yazık ki sizin gibi değilim ne kadar olmak istesem de. ben böyle bir şey duysam beni çok sevdiği için çekinmiştir, söylemek istememiştir derim ama onun fikri farklı olabilir. saygı duyarım. ayrılsın naparsa yapsın diyemem ben biraz böyle bir insanım.
İyi böyle ezile büzüle söyle. Ya ayrılır yada devam eder. Ama devam ederse de Her kavgada önüne getirir.
Kendini kıçı kırık bir adam için böyle bir duruma getirmeyi layık görüyorsan devam et

Yani dağda yaşamıyor 0 insan iletişiminiz yoksa geçmiş dönemde sevgiliniz olması kadar normal bişey yok bu durumda.
Şu erkeklerin ‘ el değmemiş ‘ kız araması bi 10-15 yıl öncesinde kaldı sanıyordum. Ki o dönemde bile revaçta olan bişey değildi.

Neyden çekiniyorsunuz? Siz ona sordunuz mu? Hiç sevgilisi olmuş mu? Birinden hoşlanmış mı ? El ele tutuşmuş mu ? Yani bu erkekleri bu kadar kaf dağına çıkarmanın mantığı ne?

Ve konuya gelirsek unutmamışsınız siz bariz bile isteye yalan söyleişsiniz. Muhtemelen bebe ex muhabbetine takılacak bi tip sizde yalanla kurtulmak istemişsiniz. Ama tanışıklık işin içine girince korkmuşsunuz. Ya itiraf edeceksiniz - ki burda yine itiraflık bi muhabbet yok ama yalan söylediniz- yada olacakları bekleyeceksiniz
üniversite için sordu bende üniversitede olmadı dedim o dediği gibi arkasından çat diye söyledim. düşünmeden konuştum. lisede ki ilişkilerimden bahsettim. hiç yok demedim.

İyi böyle ezile büzüle söyle. Ya ayrılır yada devam eder. Ama devam ederse de Her kavgada önüne getirir.
Kendini kıçı kırık bir adam için böyle bir duruma getirmeyi layık görüyorsan devam et
bu şekilde söylemenize gerek yok, bir hata yaptım ve hemcinslerimden akıl almak istedim. üstelik size saygımı bozmadım, iltifat ettim. sizde kendinize böyle konuşmayı böyle bir üslubu yakıştırıyorsanız devam edin çok sağ olun

yukardaki arkadaşın da dediği gibi böyle ezilip büzülğrseniz bu konu hep önünüze gelir. Olmaz ama hadi biri söyledi diyelim aman o an sorunca lise üniversite tek tek açıklamak istemedim illa ki oldu birileri bunu sana da söylemiştim zaten dersiniz. Size tepki gösterirse de hepsinin tek tek gbt kaydını getirmem gerektiğini bilmiyodum kusura bakma diye üste çıkarsınız. Siz kendinizi ezdirmeye çalışıyorsunuz.

Yalnız söyle söyle demişsiniz de adam da şam şeytanı özellikle üniyi sormuş işin boyutunu net anlamak için olay şu an sevgili olayından çıkmış olay artık sakladıysan demek ki ciddi bir şeyler vardı sakladın oraya gelecek bu kadar uzun sevgili olduğunuza kanıt şu bu yoksa unut gitsin biri derse de ne sevgilisi be kısa dönem flört ettik sonra ben yazmadım bile ona kafamız uyuşmuyodu yanlış hatırlıyorlar de geç sakın üstüne düşme açıklama panik yapma sıradan bir şey anlatıyor gibi
ben her zaman dürüstlükten yanayım ama şimdi her doğru da her yerde söylenmez sizin söyleme zamanınız geçmiş gitmiş

Yalnız söyle söyle demişsiniz de adam da şam şeytanı özellikle üniyi sormuş işin boyutunu net anlamak için olay şu an sevgili olayından çıkmış olay artık sakladıysan demek ki ciddi bir şeyler vardı sakladın oraya gelecek bu kadar uzun sevgili olduğunuza kanıt şu bu yoksa unut gitsin biri derse de ne sevgilisi be kısa dönem flört ettik sonra ben yazmadım bile ona kafamız uyuşmuyodu yanlış hatırlıyorlar de geç sakın üstüne düşme açıklama panik yapma sıradan bir şey anlatıyor gibi
ben her zaman dürüstlükten yanayım ama şimdi her doğru da her yerde söylenmez sizin söyleme zamanınız geçmiş gitmiş
Bence konu sahibinin her şeyi boş verip bu adamdan acilen kaçması lazım ben bu adamdan korktum

bence de siz bu meseleyi ne kadar büyütürseniz o kadar büyük tepki alırsınız. çok sıradan bir şey gibi söyleyin gitsin. ha bence zaten sıradan bir şey. üniversitede bi zahmet sevgilisi olabilir yani insanın. ama siz kem küm özür dilerim yalan söyledim derseniz olay büyür ve sürekli önünüze gelir. çok olağan bi şekilde söyleyin gitsin. bana da böyle bi yalan söylense “ne alaka yani bu konuda niye yalan söyledi ki hayırdır” derim. o yüzden sakince, büyütmeden söyleyin laf arasında. ha yine büyütürse de “hesap mı vereceğim” diyip geçin.

benim arkadasim nişan elbisesi gelmisken ayrildigi sözlüsünü unuttu ciddi ciddi😂
Ablamda deli gibi sevdiği adamı unutmuş
Deniz Xx. noldu abla plastik cerrahide. Mı halen diyorum
O kim ay dedi😬
Ulan hatirlatmasam mı, bayagı iyi unutmuş fılan oldum

Kimde kim kimde kim diye tutturdugu icin hatırlatmış oldum😬😬😬şuan depresyonda

O zaman " hayır" dediysen öyle kalsın. Çünkü sonradan dersen " eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" olur.

Geçmişi sormak ayrıca saçma zaten, oraya girmiyorum.

en mantıklı yorumu yapmışsınız aynen o şekilde söyleyeceğim. dün fotoğrafımızı paylaştı. sonra yatıp uyuduk, bakalım şuan biri bir şey yazacak mı bekliyorum.

bence de siz bu meseleyi ne kadar büyütürseniz o kadar büyük tepki alırsınız. çok sıradan bir şey gibi söyleyin gitsin. ha bence zaten sıradan bir şey. üniversitede bi zahmet sevgilisi olabilir yani insanın. ama siz kem küm özür dilerim yalan söyledim derseniz olay büyür ve sürekli önünüze gelir. çok olağan bi şekilde söyleyin gitsin. bana da böyle bi yalan söylense “ne alaka yani bu konuda niye yalan söyledi ki hayırdır” derim. o yüzden sakince, büyütmeden söyleyin laf arasında. ha yine büyütürse de “hesap mı vereceğim” diyip geçin.
aynen öyle yapacağım kem küm etmemeye özen göstericem valla, uzatırsa da ben sana bahsetmiştim, kısa dönem bi konuştuğum vardı ara ara desem? yalan söyledim artık ve uzatmayı hiç istemezdim ama çok güzel giden bir şeyi bozmak ister miydiniz? bende maalesef böyle bir yola başvurdum.

benim arkadasim nişan elbisesi gelmisken ayrildigi sözlüsünü unuttu ciddi ciddi😂
olabiliyor böyle şeyler, insan en yakın arkadaşını, bir aile üyesini, uzun zaman geçirdiği eski sevgilisini unutuyor. biri çıkıp onu hatırlatan bir şeyi söylediğinde "aa evet" diyoruz. üstüme bu kadar gelmelerini anlamadım bakın siz ve bir kişi daha aynı unutma olayını yaşamış yani bir ben değilim.

Ablamda deli gibi sevdiği adamı unutmuş
Deniz Xx. noldu abla plastik cerrahide. Mı halen diyorum
O kim ay dedi😬
Ulan hatirlatmasam mı, bayagı iyi unutmuş fılan oldum

Kimde kim kimde kim diye tutturdugu icin hatırlatmış oldum😬😬😬şuan depresyonda
hahahashads cidden bende öyle oldum aaa x vardı dimi vay anasını oldum

O zaman " hayır" dediysen öyle kalsın. Çünkü sonradan dersen " eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" olur.

Geçmişi sormak ayrıca saçma zaten, oraya girmiyorum.
bana da mantıksız geliyor da dediğiniz gibi artık olan oldu, umarım biri çıkıpta bahsettiğim gibi "aa bu x'in eski sevgilisi değil mi?" demez benim tek korkum o. ama derse de diğer arkadaşların dediği gibi bir açıklama yaparım. şuan kendisi başka şehirde, aynı yerde yaşamıyoruz zaten aramızda mesafe var yine.

Back
X