- Konu Sahibi birgaripyolcuyum
Merhaba kızlar.İlk defa yazıyorum bu siteye yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Benim 1 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla internet üzerinden tanıştık sonra uzun süre konuştuk beni görmeye geldi ve ondan hoşlandım ve kabul ettim.Onunla birlikteyken çok mutluyum ve beni üzecek şimdiye kadar da bir şey yapmadı.Askerdi bi 6 ay asker yolu bekledim.Her ay beni görmeye geldi.Sonrasında geldi görüştük hatta arkadaşlarımla tanıştırdım ve birlikte gezmeye trabzona gittik.Genel olarak her şey iyi sadece biraz sinirli hemen patlayabiliyor.Bir de bir kez memleketine geri dönecekti ben de gitmeden bir kez daha göreyim diyip garaja yolcu etmeye gittim.Bana 2buçukta otobüsüm var demişti.Ama 2buçuk otobüsü yokmuş bile aradım bana atarlandı niye bana haber vermeden geliyosun vs.O cuma benim sınavım vardı o gün görüşürsek sınava çalışamazmışım o benim iyiliğim için gideceğini söylemiş zaten 2 gün görüşmüşüz yeterli bundan sonrası senin için iyi değil dedi.Bu arada ben de tıp okuyorum derslerim biraz ağır.Ama sonuçta ben de bunu göze alıp gelmişim dimi? Neyse o gün en büyük kavgamızı ettik işte ben çok duygusalımdır karşısında ağladım falan ama o yine de beni haksız gördü saatlerce.Bu sorundan ablama bahsettim biraz o vakte kadar seviyordu ama sonradan hiç hoşlanmamaya başladı keşke demeseydim.Sürekli bana ondan ayrılmam gerektiğini söylüyor.Geçende annemle ablam benden habersiz hocaya gitmişler.Nasıl bir çocuk diye hocaya baktırmışlar.Hoca kitap açıp bir şeyler okuyor sonra bir şeyler söylüyor.Ve onlara demiş ki bu çocuk yalancı,şımarık,ailesine karşı saygısız,sinirli,kızınızın dengi değil.Bunu bana daha dün söylediler.Ben yıldönümünde kuzeninin düğünü olduğu için yanıma gelemiceği için tartışmıştım.Annem de fırsattan istifade bunu bana söyledi.Zaten istemiyorduk bir de hoca böyle deyince hiç istemedik.Ondan ayrılmanı istiyoruz biz onaylamıyoruz senin mutluluğun için diyorlar.Ben de napsam bilmiyorum onu seviyorum onun beni sevdiğinden de yüzde yüz eminim ona güveniyorum alkolü yok sigarası vardı ben istemiyorum diye benim için sigarayı da bıraktı.komik eğlenceli bir çocuk.sadece biraz sinirli ama o da bana karşı pek olmadı.Ben çok duygusalım kızlar biri kötü bi şey dese bi saat ağlarım odamda.O bir ömür boyu buna dikkat eder mi emin değilim.Yani aileme iknaya çalışsam ki muhtemelen ikna olmayacaklar yüzde yüz emin değilim yine karşımdaki için.Ama bir çırpıda atamıyorum çünkü o bana gerçekten çok değer veriyor.Şimdi napıcam gerçekten bilmiyorum hocaya tekrar gidicem bakalım aynı şeyleri bana da söyleyebilecek mi tamamen kontrol için.yoksa hocaya inanarak karar vermeyi düşünmüyorum.Yardım edin bana lütfen,napmalıyım sizce?