- 25 Haziran 2020
- 33
- 40
- 3
- 25
- Konu Sahibi Senanurr3848
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Sena. Bu gün size derdimi dökmek, sizden fikir almak istiyorum. Başlamadan önce bu forumda benzer konulardaki yorumlara baktım ve bu forumun genel kitlesinin muhafazakar bir hayat tarzına sahip olduğu kanısına vardım. Belki bu anlatacağım sizin "ahlak, namus ve değer" yargılarınıza uymayabilir saygı duyarım ama ben sizden olaya yargılayıcı değil empati yaparak yaklaşmanızı istiyorum. Ben 19 yaşında sınava hazırlanan ve başarılı bir öğrenciyim. Bir birlikteliğim var. Kendisi de 19 yaşında ve birbirimizin çocukluk aşkıyız. 12 yaşında tanışmıştık. Arada mesafeden dolayı ayrılıklar yaşansa da 7 yılı dolu dolu yaşadık. Hem ben hem o biraz asosyalizdir. Birbirimizin tek dostu, sırdaşı olduk. Aramızda bir bağ var. Yaşı küçük olanlar sevemez demeyin bence en güzel yaşı küçükler sever. Yaşına göre çok zeki,olgun ve kaliteli biri. Onun gibisi kolay kolay bulunmaz. Biz böyle ilişkimizi yaşarken 2 yıl önce ailemin bundan haberi oldu. Çok tepki gösterdiler. O günler yaşadığım üzüntüyü size anlatamam. O hep destek oldu bana. Ben de aileme karşı ilişkiyi bitirdiğimi, onun sadece arkadaşım olduğunu falan söyledim. Ailem bu süreçte beni çok sıktı asla dışarı çıkamama izin vermediler. Bir süre görüşemedik. Aradan biraz vakit geçince ailem olayı unuttu ve eski düzenimize döndük ve tekrar görüşmeye başladık. Kopamıyorduk işte. Ilişkimiz gün geçtikçe derinleşti hatta ilişkimizin en güzel yılları son 2 yıl diyebilirim. Şu an görüşmeye devam ediyoruz ama ailemin haberi yok. Öğrenilerse başıma neler gelir bilmiyorum. Onun ailesi biliyor ve normal karşılıyor. O ailesinden destek görürken benimse ailesinden gizli seçili yapan kız durumuna düşmem beni çok üzüyor. Üniversite bittikten sonra gizlice evlenmeyi planladım ama ailemin peşime düşmesinden korkuyorum. Ailem kontrol manyağı ve benim kendi başıma birini sevip evlenmemi kabul etmezler. Damat ne kadar iyi olsa bile. Benim iyiliğimi değil sadece bana hükmetmek istiyorlar. Ne yapmalıyım? Toplumun ailesinin sözünden çıkan namussuz kız etiketinden bıktım. Namussuz değiilim sadece sevdiğimle evlenmek mutlu olmak istiyorum. Yaptığım ankete cevap verin lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler.