• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi anlamak için decodere ihtiyaç duyuyorum :(

aynı şehirdesiniz anladığım kadarıyla. Ben sevgilimle aynı yerde olsam her boş anımda yanında olmak isterdim (o da öyle) belki sevgiliniz biraz yalnız kalmak istiyordur. bazen böyle dönemleri oluyor insanın. sıkıntıları da varmış zaten. üstüne gitmeyin, ama bırakın o arasın sizi. biraz da adımları o atsın.
spora gidiyorum diye insan sevgilisini ihmal eder mi...

arkadaşlar dün sevgilimle telefonda konuştuk.beni dinle ve konuşmam bitmeden konuşma,sana karşı açık olacağım aynı açıklığı senden bekliyorum dedim.görüşmemek için sunduğun bahanelerle beni aptal yerine koyuyorsun ve oyalıyorsun dedim.ikimizde biliyoruz ki iş durumun ve spora gitmen görüşmemize engel değil.istemiyorsan bana açık açık söyle dedim.bende ona göre davranayım diyerek sözü ona bıraktım.
bir kere aptal yerine koymak diye birşey yok kesinlikle.bunu aklından çıkar.:bbo:o zaman için sorunlarım vardı dedi.ayrıca benim adıma fikir beyan etme,görüşmek istememek diye birşey yok dedi.bende herşey için vakit bulabildiğinden dem vurdum.facebooka daha az girsen bile emin ol vaktimiz olurdu dedim.insiyatif al artık dedim.seni üzmek istemiyorum deyince bu şekilde daha fazla üzülüyorum dedim.yüzyüze konuşup olayı bağlayalım o zaman dedi (bu ne demekse artık)tamam deyip kapattım.
şimdi kendime kızıyorum niye telefonda bitirmedim diye.sözü ve yaptıkları örtüşmeyen bir adam var karşımda ve ben iyimser olamıyorum artık.yüzyüze konuşmak ne işe yarıyacak ki?

merhaba;bencede pek hayra alamet değil.umarım zor bir dönemden geçiyodur ve biz onun günahını alıyoruzdur:) ama yaşadığımız tecrübelere dayanarak diyorum kiii,sona hazırlansan ii edersin!!!arama bence...

Sepet havası:gitme:
Sen çal ama,onu oynat :delphin:
Buluşmada decodere gerek kalmaz zaten,lafı DE,sözü KO,bak bakalım o ne DER
Kararını ona göre ver

canımm sen git bi yüzyüze görüşşş.karşılıklı oturupp konuşmak gibiisii yok emin ol.şimdi telefonda bitirsen için içini yiycektii acaba anlatmadığı ne var haksızlık mı ettim fln die.al karşınaa tüm düşündüklerini nelerden rahatsız olduğu vs.güzelce anlat topu ona bırak.bakalım ne dicek ona göre kararını verirsin tatlım;)

benim sewgilimin de üstüne gidersem anlatıyor canının sıkan şeyi.bukonuda bişey diyemiyorum ama aynı şehirde olmanıza rağmen görüşmemiş we seni aramamış bile.burada bi iş war.kawga yok bişi yok ortada.sadece sorunlarından dolayı değil,sadece bahane buluyor.iyi demişsin face de daha az wakit geçirseydin görüşebilirdik diye.erkekler bazen çok düz mantık bakıyor.sorduklarına eee ne war bunda gibi bir cewap alabilirsin.madem internette dolaşıyor,msn de görüşebilirdiniz.bunu da yapmadınız sanırım.çok gerilme lütfen karşısında,söyleyeceklerini unutabilirsin çünkü.hayırlısı neyse o olsun senin için canım.

yüz yüze konuşmak çok şeyi degiştirir emin ol.çünkü bu konuşmayı yapmazsan hergün kendi kendini yicektn.acaba bunun içinmi böle oldu,şundan dolayımı böle düşündü,gerçekten vakti yokmuydu falan filan.yani kendi kendine bahaneler üretmeye başlıyor insan.bu konuşmada bence aklında ne var ne yok ona söyle bilmedigi yada yanlış anladıgı şeyler olabilir.hataya yer verme.çünkü senin izah ettigini yanlış anlamış olabilir ,sen kuruyor olabilirsin konuşmadan bunların hiç birini bilemezsin.

canım adam seninle dalgamı geciyor bir sorsana böyle ilişkimi olur ?
sende gayet sakinsin de ki spor salonu kacıyormuymus neymiş bu senden önemli olan spor aktivitesi durumu
arabasının sorunları seni ilgilendirmez görüşmenizi neden ilgilendirmiş acaba?
bence ayrılmak istiyor seni oyalama ve bıktırma politikası izliyor

serin79 eğer beni yıldırma politikası güttüyse tavrım cidden farklı olur.o yüzden konuşma önceliğini ona verip aklında ne var ve olayı kendi tabiriyle nereye bağlayacak bilmeliyim.görüşme talebi ondan geldi.konuşsun sonra da ben içimi bir güzel dökeyim.elif ben yapamıyorum,olmuyor demeye kalkarsa yavaş atın tekmesi misali allah onu korusun.bahanelere sığınmadan cesur bir şekilde söyleseydi.önce sakin ve dik durmam gerek.

arkadaşlar görüşmeye gitmedim.zaten içimden gelmiyordu.önceki olanları zaten biliyorsunuz.bana açık olmak yerine bahanelerle aptal yerine koyması ve bunu malesef ilk kez yapmaması yanında birde çok sinirime dokunan birşey yapması buna neden oldu.ona bana açık olmasıyla ilgili attığım tlf mesajının akşamında yonja denen siteye girmiş aranmış :angryfire .beni kazanmak ve rahatlatmak yerine hemen ava girişir gibi davranması beni yaraladı.tabi o benim onun oraya üye olduğunu bildiğimden haberi yok.arada kontrol ederdim giriyor mu diye.çok uzun zamandır girmiyordu.ama o akşam ne tesadüf ki girmiş. :pisik:
dün buluşacaktık.aradı telefonu açmadım sonra tekrar aradı yine açmadım.bir süre sonra tüm görüşmenin yararı olmadığını,artık yorulduğumu belirten sitemkar ama kesinlikle seviyesiz olmayan bir msj gönderdim.ve ne yapmış bilin.beni facebook arkadaş listesinden çıkarmış :) ve bugünde msnden silmiş.
inanın anlamakta güçlük çekiyorum nedir bu hem suçlu hem güçlü tavırlar.insanlar neden hatalarını görmeyip bunu ifade edenlere kızarlar?ve ne kadar hazırmış beni silmeye :( gerçekten çok üzgünüm.bu bana ders olsun.kimseye haddinden fazla değer vermemek kuralını unutmamalıyım.
AYRICA HERKESE YORUMLARI NEDENıYLE TEŞEKKÜR EDERıM.

canımm yaa üzüldümm keşkee konuşsaydın suçu resmen üstüne yıkmışş şimdi vicdanı rahattır onun ben yapmadım diee.ama hayırlısı olsun canım ne diyimm

kusura bakma kuzum ama facebook vb sitelere girecegine biraz sana vakıt ayırsın ..boyle yapıp seni uzmeye hakkı yok ...kendini ezdirme cnm ya

cnm simdi okudum en son yasananları ...hayırlısı olsun cnm seni uzen bir adamdan asla hayır gelmezdi boylesi daha iyi olmus

arkadaşlar allah biliyor ve en önemlisi bende biliyorum ki o bunu çoktan haketti.sadece en son yaşananlar değil 9 aydır bu böyle.hep bahane,hep ilgisizlik ve bencillik.yani çok geç kalınmış bir bitirme bu.vicdanım son derece rahat.bu onunla kaçıncı sorunları konuşuşumuz olacaktı.ve hiçbirşey yine değişmeyecekti.onun derdi tekrar karşıma geçip beni kandıramayacak oluşu.neyse hiç gerek yok.

Allah kolaylık versin ; umarım herşeyin hayırlısı olur hakkında ...

Back
X