Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar, yolda işten gelıyordum arabayla, sevgılımın arabasını gördum yanında bır kız vardı önceden hıc gormedıgım bır kızdı araba da arkadasımın arabasıydı kız arkadasım işten dönerken bırakıyordu ben önde oturuyordum gunes gozluklerımı cıkardım ve baktım ki ne göreyım kız tanımadıgım bır kız daha evvel hıc görmedım sorsam akrabamdı eve bırakıyordum ya da işten bır kızdı der işte muhasebede calısıyor sureklı musterılere gıdıp gelıyor bırı rıca ettı evıne getırdım yolumun ustu dıyebılır ya d akrabamdı aradı aldım dıyebılır zaten cok yalancı ya :(((((
kızlar hala aramıyor yaklasık 1 saat oldu kesın evıne gıttıler kızın
allahın cezası yazdım 3 kere bı dolu msj attım yok acmıyor telı arıyorum acmıyor

yaklasık 1 yıldır cıkıyoruz evlenmeyı dusunuyoruz tum arkadasları benı biliyor göya cıddı falandık :(

Önce neden hemen suçladı adamı, belki gerçekten müşterisidir falan dedim ama çok yalan söyler diyorsun.
Vallahi benim de içime kurt düştü.
O kadar mesaja, aramaya cevap da vermemiş.
Bırak o seni arasın sen neden arıyorsun ki ?

Öff vallahi KK yüzünden sevgilimden soğuyacağım ha :delphin:

daha evvel vukuati olmusmuydu?

yalan söler cok,
ama aldatmıcagını bılıyorum aldatan bırı degıl hıc ama böle onu eve bıraksın bunla sohbet etsın böle bı tıp :(( arıyorum acmıyor kesın bıttı
ne zaman bız ayrılırız ozaman hep baskalarıyla gezer tpzar yıne pesımden koşar, ama bugun tum gun telefonda konustuk, aksam bulusmak ıster gıbı konustu ben de bulusmamak ıcın bahaneler bular gıbı konustum

bana fazla suphecisin gibi geldi ama yine de sen bilirsin.
gayet siradan birisi olabilir kizin evine gittiler demen falan sevgiline arkani dondugun anda guvenmediginin bir gostergesi.
guvenmiyorsan neden birliktesin sorusu da benim aklima gelmiyo degil.
neyse bunlar senin bilecegin isler.

canım kusura bakma ama çok yalan söylediğini bildiğin biriyle evlilik düşünmeye nasıl cesaret edebiliyorsun anlayamadım
nasıl güveneceksin
her söylediğine şüpheyle bakarak hayat geçer mi hiç

keşke hiç bişey yazmasaydın msjda sadece arasaydın

snra elbet o seni arıyacaktı o zaman yalan söylerse cıngar çıkarmalıydın

çok yalan söyler ama aldatmaz diorsun aldatmak sadece başka bi kızla görüştüğündemi oluyor yalan söyleyerekte seni aldatmış olmuyor mu?:umursamaz:

ve sen ciddiyiz evlenmeyi düşünüyoruz diosun çok yalan söylüyor dediğin biriyle:olmaz:

kuzenımdı dıyo :( akrabasıymıs dedesi ölmüştü onun ıcın eczaneye gıdıyomus : ( gel cabuk kapıya dedım yok
ver telefona kızı dedım yok
eczaneye gırıom sımdı dıo bı hasta bakıcı bulabılır mısın annene sorsana dıo
:((((( 1-1,5 saat sonra gelırım dedı gel kapımaa dedım
50 dk gectı de aradı 50dkkada aldatırmı ya :( ya normalde aldatmayan bırı anca sohbet eder

Böyle bir adamla evlenmeyi mi düşünüyordunuz birde ?
Devamlı yalan söyler demişsiniz.
ınsanın ömründen ömür götürür böyle tipler ya.
Acaba öylemiydi böylemiydi derken olan size olur.
Neyse,siz bilirsiniz tabi.
Benim tahammül edemeyeceğim bir tip kesinlikle.

kuzenımdı dıyo :( akrabasıymıs dedesi ölmüştü onun ıcın eczaneye gıdıyomus : ( gel cabuk kapıya dedım yok
ver telefona kızı dedım yok
eczaneye gırıom sımdı dıo bı hasta bakıcı bulabılır mısın annene sorsana dıo
:((((( 1-1,5 saat sonra gelırım dedı gel kapımaa dedım
50 dk gectı de aradı 50dkkada aldatırmı ya :( ya normalde aldatmayan bırı anca sohbet eder

canım bu kişi seni paranoyak bile yapar şüphelerinle kendi kendini yersin ona bişi olmaz bak kuzenimdi demiş sen çok yalan söyler diorsun buna inandınmı peki :umursamaz:

yalan söler cok,
ama aldatmıcagını bılıyorum aldatan bırı degıl hıc ama böle onu eve bıraksın bunla sohbet etsın böle bı tıp :(( arıyorum acmıyor kesın bıttı
ne zaman bız ayrılırız ozaman hep baskalarıyla gezer tpzar yıne pesımden koşar, ama bugun tum gun telefonda konustuk, aksam bulusmak ıster gıbı konustu ben de bulusmamak ıcın bahaneler bular gıbı konustum

bunları yapabilen biri ile bırakın evlenmeyi hala beraber kalabilmeyi nası düşünüyosunuz hiç anlamış değilim

Losap daha dün konu açmıstın sanırsam bir erkek neden kız arkadaşını merak edip aramaz felan diye sormustun, deprem olunca özel günlerde aramaz, seyrek görüşürüz, sadece buluşunca ilgilidir demiştin. Üstüne de bu, bana sonunuz pek hayır gelmedi. Ayrıca kuzense 1 yıldır birliktesiniz, evlenmeyi düşünüyorsunuz..kuzenlerini tanıyor musun?

Losap daha dün konu açmıstın sanırsam bir erkek neden kız arkadaşını merak edip aramaz felan diye sormustun, deprem olunca özel günlerde aramaz, seyrek görüşürüz, sadece buluşunca ilgilidir demiştin. Üstüne de bu, bana sonunuz pek hayır gelmedi. Ayrıca kuzense 1 yıldır birliktesiniz, evlenmeyi düşünüyorsunuz..kuzenlerini tanıyor musun?

bak şimdi oldu mu hiç:1shok:sana tamamen katılıyorum siyamarz.lütfen aşkınızın gözünüzü kör etemesine izin vermeyin lütfennn.

yok kuzenlerınden hıc bırını tanımıyorum , ama eskı kızları ve kankılerını tanıyorum :umursamaz: adam aldatmnıyor ama sohbet etsın cok sevıyor var ya sinirden kudurdum sakinlesmeye calısıyorum tansıyonum zıpladı :kızgın:

Aboooo bi an kendi başıma qeldiğini düşündümdee yolarım valla yolarımmm....
Plakayı verir arabamı caldılar deyıpp polıslere bastırırmmm vallaaa =)

siyahmarz hi =)

yok kuzenlerınden hıc bırını tanımıyorum , ama eskı kızları ve kankılerını tanıyorum :umursamaz: adam aldatmnıyor ama sohbet etsın cok sevıyor var ya sinirden kudurdum sakinlesmeye calısıyorum tansıyonum zıpladı :kızgın:

evlenmeyi düşünüyosunuz ama kuzenlerinden hiç birini tanımıyosunuz.bu nasıl oluyo.of ya üzülüyorum bak cnm dedim ya aşkının gözünü kör etmesine mantığını kulaanmanı engellemesine izin verme nolur

Back
X