Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belki iş arkadası ayrıca yalancının teki dediğin biriyle neden evlenmek istiyorsun ki bu kadar bence sen de garipsin...

ÇOOK ÖNCELERDE BıZıM LıSEDEDE BÖLE Bı KIZ VARDI. HıKAYELER UYDURURDU KENDı YAŞAMIŞ GıBı SORA SEN YALANCISIN DEDıKMı HOOOP BAYLIODU OYUNCULUK ıŞTE SINIR TANIMIO :)) AMA BU LOSAP MIDIR NEDıR ALLAH KıMSENıN BAŞINA VERMESıN...KOLONYAYI BAŞTA ANIMSATMIŞTI HAKıKATEN..O BıR BU ıKı DıYODUMKı SONUNDA ANLAŞILIO KıMıN NE OLDUĞU. HATTA KOLONYA BAŞLIKLI KONU AÇALIM LÜTFEN NEFRETıMı KUSAIM ORDA :1ninca: BU SıTE O KADAR SAMıMı Bı SıTEKı BÖLE NE YAPTIĞINI BıLMEYENLER YAZINCA SıNıR OLUYO ıNSAN.. RESMEN BU SAMıMıYETı KULLANMIŞSIN SEN ..AYIPP...LOSAP.... BENCE SEN PSıKOLOĞA BıLE GıTME KK YA GıRME O BıLE KAFı KK YA GıRMEMEN BıLE BAK SENı Bı SÜRÜ ıNSANIN GAZABINDAN KORUR

seni göya göyalarınla başbaşa bırakıoruzz. göya sevgilin varr:PP hee tabi tabi göya öyledir.. göya losap göya adiosvereliniortak

ne olmuş dertlenmıs kahve mi içiyosun ah canım siteden cıkmış sımdı cok uzaklarda sanırım.

konu sahıbı kıza yazayım o adamdan iş cıkmaz güzelim a.s

Eski konuna farklı bir nickle yazmak nasıl bir duygu?Biz hiç yaşamadıkta,tarif etsen diyoruz..yerimseniben

ona güvenmiyorsun. bu ilişkide eksikler var canım..
ya üzerine gidip düzeltin ya da koy ver gitsin.. sana güven verememiş. paranoyak olursun.

bu ne ya şok oldum konunun güncel olduğunu görünce sırnaşık şey hangi tarihte açılmış ve ilk kaç kişi bisüre keklenmişti bi bakmak lazım.arkadaşın kendisi gibi bunların da hepsi hikaye arkadaşlar..boşuna vakit harcayıp okuyup yazmayın.

Ahhh..Losap..
Sen yoksun, ama seninle aynı kaderi paylaşan bir arkadaşımız var..Adı Nadya..
Tanışın ,kaynaşın isterdim.Seni anlarsa bir o anlar,biz ne desek boşa..
Tıpkı sen..Onunda sevgilisi tel.ini açmıyor,Onunda Annesiyle başı dertte, evde kaldın diyor ona..
Ne büyük tesadüf değil mi ?aynı şeyleri yaşıyor olmanız..

ah be canım hem yalan söylüyo diyosun hem ewlenmeyi düşünüyosun...
üstüne üstlük yalan söylediği halde aldatmayacağını söylüyorsun.
yok yok olmaz canım hem yalan söyleyen birinin dediğine nasıl inanacaksın şimdi?
ya yine yalan söylüyorsa...telefonunu açmaması da yrı bir şüphe uynadıran durum...
bi ömür böyle bi adamla geçmez....

olay asikar hayatımm telefonunu acmıyorsa var bşiler
telide yanında müşteri var die acmamzlık etmiodur heralde hade onuda gectim kac ssaat sürüo işi müşteriyle,
hade onu gectim cok yalanları var diosun ve evlenicektm diosun sasrdımm bence iyi düşünn

Back
X