sevgilimi babam duyarsa

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Merhabalar 20 yasindayim 2 yıllık iliskim var gecen hafta dogum gunumdu erkek arkadasim bana supriz yapmak istemis ve gece saat 1 bucuk falan havai fisekler atildi bizim mahallede :-D herkes ayaklanmis ramazan gün bu saatte diye erkek arkadaşım da bi arkadasiyla beraber yapmis ve o arkadaşı da insanlara demiş .. yapti diye neyse simdi bizim mahalle calkalaniyor istr bi oglan kiza jest yapmis gibisinden ve cogu kisi bana oldugunu biliyor babam duyarsa ne diyeyim üniversite ye baslicam gitmeden anlatacaktim zaten

Baban anlayışlı biri ise söyleyebilirsin.Bence saklama,masumane birşey yapmış zaten:) evet ramazanda biraz garip olmuş tabi

sevgiliniz ne kadar da romantikmiş maşallah. Babanız duymadan anlatın sizden duyması daha iyi olur babanız despot mu?

Baban bu durumu normal karşılarsa kimse seni tutamaz o zaman =) Bu seferde sevinçten sen havai fişekler atarsın :37:
İnşallah fazla tepki göstermez =)

Baban anlayışlı biri ise söyleyebilirsin.Bence saklama,masumane birşey yapmış zaten:) evet ramazanda biraz garip olmuş tabi

sevgiliniz ne kadar da romantikmiş maşallah. Babanız duymadan anlatın sizden duyması daha iyi olur babanız despot mu?

Babamin ne tepki verecegini hic bilmiyorum. 15-16 yaslarinda bi sevgilim olmustu anlatmistim duyarsa diye basta kizmadi sonra cocugu arastirmis pek duzgun birisi degildi kizdi baya kucuktum zaten ayrildik simdiki erkek arkadasimla cok yakin oturuyoruz ve babam bu kişi yi ailesini taniyor

Son düzenleme:
Babamin ne tepki verecegini hic bilmiyorum. 15-16 yaslarinda bi sevgilim opmustu anlatmistim duyarsa diye basta kizmadi sonra cocugu arastirmis pek duzgun birisi degildi kizdi baya kucuktum zaten ayrildik simdiki erkek arkadasimla cok yakin oturuyoruz ve babam bu kişi yi ailesini taniyor

Öpüştüğünüzü babanıza mı anlattınız?
Eee o zaman küçükmüşsünüz şimdi söyleyin birşey olmaz gibi

bence söyleme akışına bırak, üniversite hayatına başlayacakmışsın hayatımızda 1 sn sonrasının ne olacağını bilemiyoruz malesef... bırak herkes dedikodusuyla başbaşa kalsın baban duyarsa böyle bir şey olduğunu senden bir açıklama beklerse o zaman açıklamanı yaparsın (:
sizi aile yapınızı bilmiyorum ama ben iş ciddiye binmeden aileye söyleme taraftarı değilim illaki müdahalede bulunuyorlar ya da bir şeyler gözlerine batıyor ilişkinizi rahat yaşayın (: gizli olunca tadı daha bir başka oluyor.

Babamin ne tepki verecegini hic bilmiyorum. 15-16 yaslarinda bi sevgilim olmustu anlatmistim duyarsa diye basta kizmadi sonra cocugu arastirmis pek duzgun birisi degildi kizdi baya kucuktum zaten ayrildik simdiki erkek arkadasimla cok yakin oturuyoruz ve babam bu kişi yi ailesini taniyor

Baban ailesini tanıyorsa tam olarak anlat diyemiyorum.Bu seferde seni devamlı takip eder.Ayrılmak istersin falan ilerde iş zorla ciddiye biner.Yarın bile ne olacağını kimse bilemez.Bence öğreneceği kimse yoksa bir süre daha anlatma o zaman.

Merhabalar 20 yasindayim 2 yıllık iliskim var gecen hafta dogum gunumdu erkek arkadasim bana supriz yapmak istemis ve gece saat 1 bucuk falan havai fisekler atildi bizim mahallede :-D herkes ayaklanmis ramazan gün bu saatte diye erkek arkadaşım da bi arkadasiyla beraber yapmis ve o arkadaşı da insanlara demiş .. yapti diye neyse simdi bizim mahalle calkalaniyor istr bi oglan kiza jest yapmis gibisinden ve cogu kisi bana oldugunu biliyor babam duyarsa ne diyeyim üniversite ye baslicam gitmeden anlatacaktim zaten

:1::1::1::1::1::1:
valla babacım
üniversiteden önce
değil havai fişek
top patlatsalar duymuyorum
:34::34::34::34:

bışey diyeceğini sanmam sonucta sürpriz yapılmış bişey senin de habern yokmuş :34:

Son düzenleme:
Üniversitenize gidin ilişkinizin bi gidişatına bakın çoğu ayrılıyor kız üniversiteli olunca ne bilim kişiden kişiye değişir anlatmayın öğrenmişsede susuyor olabilir boşver 2 yıl daha ilerlerse ilişkinizin boyutuna bağlı kısmet

Üniversitenize gidin ilişkinizin bi gidişatına bakın çoğu ayrılıyor kız üniversiteli olunca ne bilim kişiden kişiye değişir anlatmayın öğrenmişsede susuyor olabilir boşver 2 yıl daha ilerlerse ilişkinizin boyutuna bağlı kısmet

Tesekkur ederim cevap icin zaten onun ailesi benimde annem ve abim biliyor sadece babam var :)) ciddiyiz ama tabi zaman neler gösterir bilemem

Bence vakit kaybetme söyle hatta babanlada tanıştır ki kızının erkek arkadasi nasil biri bilsin universiteye de gidicrkmissjn gozu arkada kalmasın hem babanla iletişiminde artar :)
Benim babam cok sertti ben hemen tanistirdim dkkasina araba muhabbetine daldilar :) cok romantik ya o heyecanlar ne guzeldi :)

Bence vakit kaybetme söyle hatta babanlada tanıştır ki kızının erkek arkadasi nasil biri bilsin universiteye de gidicrkmissjn gozu arkada kalmasın hem babanla iletişiminde artar :)
Benim babam cok sertti ben hemen tanistirdim dkkasina araba muhabbetine daldilar :) cok romantik ya o heyecanlar ne guzeldi :)

Kac yasindaydiniz soylediginizde ?? Babam bana daha kucuksun derse diye korkuyorum. Nasil demiştiniz ne tepki aldiniz cok korkuyorum:50:

Kac yasindaydiniz soylediginizde ?? Babam bana daha kucuksun derse diye korkuyorum. Nasil demiştiniz ne tepki aldiniz cok korkuyorum:50:
Biz cikmaya basladigimizdan beri biliyolardi aslinda ama annem soylemis oncr habrrim yoktu 18 yasindayken tanistirdim babamla :) sonrasinda baba nasildi begendinmi dedim yorum yok demişti biraz bozulmustum ama begendigine gore evlendirdi bizj yani :)
Hemen evlenecek degilsin ya canim biz 17 yasinda cikmaya basladik 23 yasimda evlendim :)

Back
X