• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi çok kıskanıyorum

Ben de olsam öyle tuhaf tepki veriyorsa aynı tepkiyi koyardım..Hiç utanma tavrında yanlış bişey yok bence..Ne oluyo yani kızı görünce hemen içeri gir çık o ne demek yani..Kıskanmakta haklısın.. Ama iki açıdan da bakmak lazım tabii..eğer bu tip bi durum daha önce olmuşsa erkek arkadaşın yine krize girecek diye korkup telaşlanmış da olabilir..

senin yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı ama kafasına bişeler fırlatmak yerine açıklama bekleseydin rezalet olmuş :37:

Canım ben olsam galiba bende aynı tepkiyi verirdim :1: sevgilime çok güvenirim ama bu şekilde içeri girip tekrar dışarı çıkmasından işkillenirim o an orada tanıştırsaydı belki bi nebze rahatlardın.. gelişmelerden haberdar et :34:

Hiç kendi kendini yeme, çok haklısın. Bir an önce seni o kızlarla tanıştırmalı. Yaptığı hareketin altında belki bir aldatma söz konusu olmayabilir ama ayıp yani. Seni görünce içeri girmesi hemen fln çok ayıp.. O yüzden aldatmıyor olsa bile sana bu yaptığını affettirmesi lazım..

bende aynı tepkıyı verırıdım ama yanlıs yapıoruz bu sekılde erkekler bole seylerden hoslanmıyor.ısın tadı kacıyor.aslında
yapman gereken onların yanına gıdıp askım suprız dıyıp benı arakadaslarınla tanıstırmıcakmısın falan bozuntuya vermemmek ama bunu ben yapamıorum yapmak lazım

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fikirleriniz için. Ogün öyle olduğu için çok yalvardı ve kendini affettireceğini söyledi en yakın zamanda ofisteki herkesle tanıştırcakmış ve cvmi işyerine vermiş iş haberide bekliyorum aynı zamanda herkese teşekkürler:) işe başlarsam tekrar hepinize haber veririm:)

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fikirleriniz için. Ogün öyle olduğu için çok yalvardı ve kendini affettireceğini söyledi en yakın zamanda ofisteki herkesle tanıştırcakmış ve cvmi işyerine vermiş iş haberide bekliyorum aynı zamanda herkese teşekkürler:) işe başlarsam tekrar hepinize haber veririm:)

Sevindim hakkınızda hayırlısı :1:

kızlar hepinize haber vereceğimi sölemiştim. cumartesi günü ofise gittim ve herkesle tanıştım çok güzeldi:)) bilmeden o kadar fevri davrandığım için çok pişmanım....

Back
X