Sevgilimi çok seviyorum ama kafam çok karışık

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
İyi akşamlar arkadaslar . Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. Ben 4 yıldır öğretmenim. 4 yıllik bir ilişkim var . Sevgilimi seviyorum. Evlenmeyi istiyorum bi yandan da korkuyorum. Zamanında face üzeri bi kızla beni Aldatmıştı. Bunun sebebi olarak da benim onu fake bir hesaptan işletmem olduğunu söyledi. Kendisi lise mezunu. Şuan işi yok. Normal bi işe girse memur olmadığı için ailem kabul etmicek gibi. İş konusu olsa da ben ilerde beni aldatır mı korkusuyla da yaşamak istemiyorum. Onu seviyorum suan 26 yaşındayım. Ayrılırsam bu saatten sonra kimseyi sevemem gibime de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. :(

Hemen elindeki telefonu yere bırak ve uzaklaş. Kendine yazık etme aldatan işsiz adamla.
Annem lise mezunu biriyle birlikte olduğumu öğrendiği zaman çok ağladı evlenirsen de beni unut dedi. Şuan birlikte olduğumu bilmiyor bilse çok üzülür.

Ay bilemedim canım ya
Niye çalışmıyor
Lise mezunu olsun iş mi yok
Ya kendisi kick boksla uğraşıyor. Uzman askerlik içn sınavlara hazırlanıyordu ailesi de o işi istemediği için o işe de girmedi. Öylece kaldı. Kendimi boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum. Bütün arkadaşlarım evlendi. Bir ben kaldım ailem de baskı yapmaya başladı.

Seviyorum. Ayrılmayı çok denedim. Bu saatten sonra onu unutup başkasını sevemem gibime geliyor
Haklısınız siz de tabi 60 yaşına gelince böyle oluyor... Ya insanlar 40 yaşında hayatlarının aşkını buluyor ne bu saati :KK53: 26 yaşındasınız
Sevmek ayrıdır hayatını birlikte geçirme kararı almak ayrı. Dünyada kaç milyarlık erkek nüfusu var yahu

@Sevdalnka63 daha sevgiliyken Faceten böyle bir halt yemişse evlenince alasını yapar. Her gün kurufasulye mi yiyeceğim muhabbeti! Statü farkı da problem canım. Sevince sorun olmaz gibi görüyor insan ama öyle olmuyor. Bence anneni dinle. Emin ol büyükler görüyor bir şeyleri. 32 yaşında bir meslektaşın :)

Degil bence.Var boyle valla. Kala kala ona mi kaldin arkadasim. Issiz gucsuz, karaktersiz. 26 sin 46 degil , ki 56 da olsan guvenmedigin birine sans verme.
Konu fake değil. Çoğu zaman bu yaşadakıklarımın bir kabus olmasını diliyorum ben de. Bütün arkadaslarım doğru düzgün insanlarla evlendiler. Allah’a isyan olmasın ama ben bi günah mı işledim de böyle oldu diyorum. Çünkü bambaşka seyler düşünürken suan çok farklı bir durumdayım

@Sevdalnka63 daha sevgiliyken Faceten böyle bir halt yemişse evlenince alasını yapar. Her gün kurufasulye mi yiyeceğim muhabbeti! Statü farkı da problem canım. Sevince sorun olmaz gibi görüyor insan ama öyle olmuyor. Bence anneni dinle. Emin ol büyükler görüyor bir şeyleri. 32 yaşında bir meslektaşın :)
Evet çok büyük hatalar yaptı bana karsı. Allah kalbimi soğutsun ona karşı benm ona olan bağlılığımı bilip böyle haltlar yedi

Haklısınız siz de tabi 60 yaşına gelince böyle oluyor... Ya insanlar 40 yaşında hayatlarının aşkını buluyor ne bu saati :KK53: 26 yaşındasınız
Sevmek ayrıdır hayatını birlikte geçirme kararı almak ayrı. Dünyada kaç milyarlık erkek nüfusu var yahu
Haklısınız ☹️

Bu iş olmaz gibi.Bence boşuna macera aramaya gerek yok.Öyle ya da böyle önünüze bakmalısınız.

Back
X