Sevgilimi daha tanımadan hakkında kötü düşünüyorlar :((? Çok üzülüyorum :(?

Ya senin bilmediğin birşey biliyorlardır sevgilin hakkında (ki öyle olsa kesin yumurtlarlardı) ya da fiziki anlamda veya iş eğitim statü anlamında yakıştırmıyorlardır sana canım. Önemli olan senin tanıman, uyumunuz.
Benim de zamanında kuzenlerim eşimi fiziki olarak bana hiç yakıştırmadılar sen daha güzelsin o çokta yakışıklı değil daha iyisini bulursun muhabbetine kadar getirdiler. Tavrımı çok net ortaya koydum ben sizin gibi görüntüye değil kalbe bakıyorum dedim. Şimdi hepsi eşime imreniyor bana düşkünlüğüne, her konuda yardımcı olmasına, uyumumuza birsürü şeyiyle farkındalar onların eşinden kat kat üstün olduğunu anladılar.. Ben de şimdi havamı atıyorum hepsine :halay::KK55:

Sadece okul başka bir şey yok. Kötü bir alışkanlığı yok. Daha iyisini istiyorlar yani senin seviyende olsun falan diyolar
Gecerli bir sebep yoksa nasil laf soyletiyorsunuz anlamadim?

Valla birisi ben arkadas grubumda guzeldim aradan cikiyim diye cirkin adamla evlenmemi desteklediler yeni anladim diye konu acmisti.Kimsenin soyledigine bakmayin

Bu konunun sonu benimde kafam karisiyora baglanicaksa ayrilin adamda rahatlasin o zaman:KK14:

Ya senin bilmediğin birşey biliyorlardır sevgilin hakkında (ki öyle olsa kesin yumurtlarlardı) ya da fiziki anlamda veya iş eğitim statü anlamında yakıştırmıyorlardır sana canım. Önemli olan senin tanıman, uyumunuz.
Benim de zamanında kuzenlerim eşimi fiziki olarak bana hiç yakıştırmadılar sen daha güzelsin o çokta yakışıklı değil daha iyisini bulursun muhabbetine kadar getirdiler. Tavrımı çok net ortaya koydum ben sizin gibi görüntüye değil kalbe bakıyorum dedim. Şimdi hepsi eşime imreniyor bana düşkünlüğüne, her konuda yardımcı olmasına, uyumumuza birsürü şeyiyle farkındalar onların eşinden kat kat üstün olduğunu anladılar.. Ben de şimdi havamı atıyorum hepsine :halay::KK55:

Çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin :) Bende tavrımı koymalıyım yani... aslında koyuyorum ama hiç beklemediğim an biri laf söyleyince beynimden aşağı kaynar sular dökülüyo. Aynen eğitim statü bakımından yakıştırmıyolar

Gecerli bir sebep yoksa nasil laf soyletiyorsunuz anlamadim?

Valla birisi ben arkadas grubumda guzeldim aradan cikiyim diye cirkin adamla evlenmemi desteklediler yeni anladim diye konu acmisti.

Bu konunun sonu benimde kafam karisiyora baglanicaksa ayrilin adamda rahatlasin o zaman:KK14:

Hayır ayrılmam birbirimizi çok seviyoruz hiçte kafam karışmıyo gayet iyi anlaşıyoruz bazen ufak tefek sorunlarımız olmuyor değil ama ne zaman kim alttan alacağını biliyor konu kapanıyor

Yanlış anlaşılmasın erken evliliğe karşıyım zaten :super:
O zaman bunları düşünmemelisin.Şu an yaşlar itibariyle de herkes kendince yorum yapar eleştirir.
Sen önce okulunu bitir.İş hayatına atıl.Sonra hala hayatında o insan varsa sana uyup uymadğına karar verirsim.4 yıllık ilişki dediğin 15 li yaşlar.Bunlar çok ilşki olmuyor canım benim.O yaşlarda herşey toz pembe.Onun da yaşı küçük.

2 yıl çabucak geçer,gider.Hem böylece ailenin eğitim farkını bahane edip etmediğini de anlarsın.

Onuda denedim ama bu seferde çok ısrar ettiğimi anlayınca sevgilimin annesi demişki okumazsa almayacak bu heralde seni demiş sevgilime. Kıllanmış yani... o yüzden ısrara devam etsem mi etmesem mi kafamda deli sorular :110:

O zaman bunları düşünmemelisin.Şu an yaşlar itibariyle de herkes kendince yorum yapar eleştirir.
Sen önce okulunu bitir.İş hayatına atıl.Sonra hala hayatında o insan varsa sana uyup uymadğına karar verirsim.4 yıllık ilişki dediğin 15 li yaşlar.Bunlar çok ilşki olmuyor canım benim.O yaşlarda herşey toz pembe.Onun da yaşı küçük.

Bunların farkındayım gerçekten başta zaten pek anlaşamazdık küçüktük ama ilerledikçe daha olgunlaştık sakinleştik her şey daha iyi olmaya başladı o yüzden devam etmekte sakınca görmedim tabi okulumu bitirip meslek edindiğimde her şey düzene oturduğunda tanıştırmayı istiyorum zaten ama işte önceden keşke kimseye söylemeseydim şimdi laf söz olmazdı canımı sıkan bunlar :(

Onuda denedim ama bu seferde çok ısrar ettiğimi anlayınca sevgilimin annesi demişki okumazsa almayacak bu heralde seni demiş sevgilime. Kıllanmış yani... o yüzden ısrara devam etsem mi etmesem mi kafamda deli sorular :110:
Boşver ısrar etme.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.Fakat bana göre eğer meslek lisesi çıkışlı değilsen 2 yıllık bölüm okumanın pek bir artısı olmuyor.Tabii ki istisnalar olabilir.Mesela sen.

İyi de okuyacak diyelim ama ne okuyacak? Ailenin okumaktan kastının sadece bir diploma olduğunu sanmıyorum. İyi bir geliri olan bir meslek sahibi olmasını istiyorlardır bence...

Ama şöyle birşey var. Tamam lise mezunu ama ne iş yapıyor? Lise mezunu olup, ticaretle uğraşan ve oldukça iyi geliri olan insanlar var mesela... Veya üni okuyup asgari ücrete çalışan insanlar...

Öncelikle bunu düşünmelisin. İşi gücü ne, sürekli bir iş mi yoksa daldan dala mı konuyor? Eğer meslek olarak ondan eminsen ailenle zamanı gelince tanıştırmaktan çekinme.

Bir evin sorumluluğunu alabiliyorsa, kimseyi umursama.

(tabi ki evlilik için tek kriter bu değil, aile açısından sorunun bu olduğunu yazdığın için bunları yazdım.)

Back
X