Biz de erkek arkadaşımla birlikte çalıştık sınava.Ayrı şehirlerdeydik.Öyle sürekli görüşmedik.Çünkü kendimize hedef koyduk.Hedefe odaklandık.Ve mutlu son.Hala ayrı şehirlerdeyiz :) Yine öyle sık görüşmüyoruz.Yeri geliyor sınav zamanları 1 ay görüşemediğimiz oluyor.Bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez.
Hatta görüştüğümüz zamanlar çözemediğimiz soruları birbirimize soruyorduk.Ama ileride rahat etmek için şimdi çalışmalıyız.Ayrıca bizim için önce okulu bitirmek önemli.Sonra iş sonra evlilik.Yani aslında yine sevdiğimiz için çalışıyoruz.
Eğer unutmayacağım birşey varsa bu onun bana ilk seni seviyorum dediği gün değil üniversite tercihleri açıklandığı gün ilk benim yerleştiğim yere bakmış olması ve ikimizinde üniversiteyi kazanmış olmasıydı.Hem de ikimizde istediğimiz bölüme yerleştik.İkimizde ailelerimizin yanındayız.Şimdi de hedefimiz okulları uzatmadan bitirmek ve düzgün iş bulmak.
Ayrıca birşeyleri başarmak (sadece üniversite demiyorum çünkü herkesim imkanı olmayabilir) aşık olmak kadar güzeldir.Ailen de destek oluyorsa okuman için bu da bir fırsattır.Herkes okuyor şimdiki zamanda fırsat değil diye düşünme sakın.Kendine bir çalışma planı yap hedeflerini koy ve çalışmaya odaklan.
yazdıklarınız çoook hoşuma gitti gerçekten :)) hatta çalışma isteğim geldi birden bire :)) biz şuan farklı şehirdeyiz ama üniversiteyi ikimizde ankarada okumak istiyoruz.birlikte yani:) inşalah biz de sizin gibi hedefimize ulaşırız :) bu arada hangi okul ve bölümdesiniz? merak ettim de :)