• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi düşünmekten ders çalışamıyorum :(

Biz de erkek arkadaşımla birlikte çalıştık sınava.Ayrı şehirlerdeydik.Öyle sürekli görüşmedik.Çünkü kendimize hedef koyduk.Hedefe odaklandık.Ve mutlu son.Hala ayrı şehirlerdeyiz :) Yine öyle sık görüşmüyoruz.Yeri geliyor sınav zamanları 1 ay görüşemediğimiz oluyor.Bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez.

Hatta görüştüğümüz zamanlar çözemediğimiz soruları birbirimize soruyorduk.Ama ileride rahat etmek için şimdi çalışmalıyız.Ayrıca bizim için önce okulu bitirmek önemli.Sonra iş sonra evlilik.Yani aslında yine sevdiğimiz için çalışıyoruz.

Eğer unutmayacağım birşey varsa bu onun bana ilk seni seviyorum dediği gün değil üniversite tercihleri açıklandığı gün ilk benim yerleştiğim yere bakmış olması ve ikimizinde üniversiteyi kazanmış olmasıydı.Hem de ikimizde istediğimiz bölüme yerleştik.İkimizde ailelerimizin yanındayız.Şimdi de hedefimiz okulları uzatmadan bitirmek ve düzgün iş bulmak.

Ayrıca birşeyleri başarmak (sadece üniversite demiyorum çünkü herkesim imkanı olmayabilir) aşık olmak kadar güzeldir.Ailen de destek oluyorsa okuman için bu da bir fırsattır.Herkes okuyor şimdiki zamanda fırsat değil diye düşünme sakın.Kendine bir çalışma planı yap hedeflerini koy ve çalışmaya odaklan.

yazdıklarınız çoook hoşuma gitti gerçekten :)) hatta çalışma isteğim geldi birden bire :)) biz şuan farklı şehirdeyiz ama üniversiteyi ikimizde ankarada okumak istiyoruz.birlikte yani:) inşalah biz de sizin gibi hedefimize ulaşırız :) bu arada hangi okul ve bölümdesiniz? merak ettim de :)

Ankaradayım ben.Gazi üniversitesi Bilgisayar öğretmenliği okuyorum.Erkek arkadaşım da bilgisayar mühendisliği okuyor.
Farabiyle Ankaraya gelecek inşallah.Notlarını yüksek tutuyor bunun için.
Yazın da Ankarada çok güzel bir yerde staj yaptı.Ben öğretmenlik düşünmüyorum atamalarımız çok az çünkü.Kpssye vereceğim emeğe acıyorum :)
Özel sektörde yazılım üzerine çalışmayı düşünüyorum.Erkek arkadaşım zaten tamamen yazılım mimarisi üzerine çalışıyor.Ben tasarımla da ilgileniyorum.
Arada web sitesi yapıyor tasarımına birlikte karar veriyoruz.Bir de erkek arkadaşım çok azimli maşallah :nazar: Beni de gaza getiriyor :)
Ve başarısının büyük kısmını planlı çalışmasına borçlu.Genelde biz internet üzerinden görüşüyoruz bilgisayar başında olduğumuz için.
Çalıştığı vakit eğer bişey yazarsam ya cevap vermez ya da 15 dk sonra ara vereceğim o zaman görüşelim der.

Birlikte plan yapıyoruz şöyle çalışırız böyle çalışırız.Yurtdışına çıkarız.Yani ikimizde aslında ayaklarımız üzerinde durmaya çalışıyoruz.
Belki çoğu kişiye çok duygusuz bir ilişki gibi gelebilir sanki hep maddiyat üzerine gibi.Ama eğer birbirimizi tanımasaydık yine o da ben de
üniversiteyi bitirip iş bulmak için uğraşacaktık.Şimdi tek fark bunu birbirimizden güç alarak birbirimize destek olarak yapıyoruz.

Hem maddi sıkıntı çekmemek hem kendimizi gerçekleştirmek
hem anne babamızın emeklerinin karşılığını vermek hem de bu vatan millet için hem de Allah rızası için çalışıyoruz.

Bana der çalışmak zorunda değilsin ama hayatta hiç birşeyin garantisi yok.Eğer bana birşey olursa gözüm arkada kalır.
Onun için çalışmasan da bir mesleğin olmak zorunda.

Her ne kadar üniversiteyi kazanmış olsan da üniversite sana bir yere kadar yol gösteriyor.Hele de bizim bölümde.Çünkü yönelecek o kadar çok alan varki.
Yazılım,tasarım,donanım,ağ yönetimi,öğretmenlik,öğretim tasarımcısı,uzaktan eğitim,içerik geliştirici bu böyle uzar gider.Çünkü bilgisayar uçsuz bucaksız bir deniz.
Ayrıca adalet de okuyorum ben.Okumaktan zarar gelmez bir de onu okuyayım dedim :27:

Daha yolun başındasınız siz.Hedef koyun kendinize şimdiden ve planlı çalışın.
Yani aslında sınav için plan yapmak değil de hayat için plan yapıyorsunuz.Sonuçta gideceğin üniversite hayatının geri kalanını etkileyecek.
İnan şimdi senin yerinde senin yaşında olmak isteyen o kadar çok insan vardırki lütfen kıymetini bil :)

Hayat kısa.
Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş.
Ve son olarak "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" diyorum.İyi çalışmalar :)

merhaba ben 11.sınıfa gidiyorum.sevgilimle farklı şehirlerdeyiz.1 yıldır beraberiz.genelde telefonla görüşebiliyoruz.geceleri felan konuşuyoruz.sorun şu ki: ben sevgilimi düşünmekten ders çalışamıyorum :( aslında çalışkan bi öğrenciyim.ama ders çalışırken sürekli sevgilim aklıma geliyo. saat 12-1 olsa da telefonda konuşsak diye bekliyorum.kendimi derse veremiyorum hiç.bi dahaki yıl üniversteye hazırlanacağım.şimdiden derslerimi etkiliyosa, seneye napıcam hiç bilemiyorum :( ayrılmak da istemiyorum.bazen kendi kendime söz veriyorum "bu gece telefonda konuşmıcam, ders çalışcam " diyorum.ama dayanamayıp arıyorum.telefonda konuşmasam bile hep aklımda:( aslında o benim derslerimi etkilemek istemiyo, ders çalış vs. şeyler söyler hep.ama ben yine de çalışamıyorum.off napıcam ben :( bi yol gösterin.benimle aynı durumda olan varmı acaba?

hayatına ilk kez biri giriyor sanırım. o yüzden tam dengeleri kuramamışsın. ileriki zamanlarda hayatının merkezinden çıkarıp sadece bir halkası yapmayı öğreneceksin. ancak şu an kritik bir dönemdesin. sınavla insan hayatının şekillendiği bir ülkede en azından bir süre hayatına kimseyi sokma bence bu şekilde olacaksa... bizim zamanımızda dersanede arkadaşlarımız vardı erkek arkadaşlarıyla gezi tozuyorlar buna rağmen derslerini de ihmal etmiyorlardı. bu şekildeyse saygı sonsuz elbet ama biraz kendi hayatını düşün. bu çocukla sonsuza kadar birlikte olma ihtimalin sıfıra yakın

Aferin sana
Sevgilin varsa zaten yeme, içme, ders çalışma, mesleğini eline alma
O herşeye yeter

ne alaka şimdi bu? ben sevgilim var diye okumayacağım gibi bir şeymi dedim? benim derslerim zaten iyi şuan.sadece hedefim yüksek olduğu için kazanamamaktan korkuyorum bazen.yazdıklarımı baştan sona okuyup öyle yorum yapın isterseniz ;)

çok teşekkürler yazdıklarınız için.sevgilim zaten anlayışlı o konuda.ders çalışıyorum diyince telefonu kapatıyo bile bazen, ben engel olmiyim diyo. zaten asıl sorun konuşmak felan değil, ders çalışırken aklımda onun olması.bu sıkıntımı da atlatacağım inşallah.kendime söz verdim artık.tmciyim ben.bilkent psikoloji istiyorum tam burslu.ilk 2000-3000 e girmem lazım.derslerimde bi sorun yok zaten ama bilkenti tutturabilmem iiçin biraz daha sıkı çalışmam lazım.

tebrikler oncelikle canim bukadar guzel hedefin oldugu icin ama aklinda onun olmamasi mumkun degil zaten benimde oyledr cok iyi anliyorum buyuzden hic stres yapma bence yani sunu deme aklmda o var derse veremiyorum kendmi .o zaten hep aklnda olacaktr ama derslerne konsantre olmaya bak sen insallah hedefler gercek olur canm bnm erkk arkdasnlada omur boyu mutlu olun insallah:nazar: bu arada benimde bolumum inglz dili edebyati erkk arkadsmda alman dili edebyati bzde beraber calstk az mesajlastk o sene boyunca az gorustik ama simdi faydalarni goruyoruz ayni univin ayni fakultesndeyz :)

Son düzenleme:
Ahhh yeşim delisin delisin :)
yaa aynı şehirde olsanız görüşmekten çalışamıyorsunuz dicem ama değilsinizde..
şimdi sana ben akıl veremem kendimdende örnek veremem çünkü bende senin yaşlardayım şuan ve benim öyle sevgiliyi düşünmekten ders çalışamama gibi bi sıkıntım yok çünkü çalışamama sorunum var (sevgiliyle alakası olmayan) :18:
neysee, yinede söyliyim hayat gerçekten başkasına göre yaşamak için çok kısa. bir kere seni gerçekten seviyorsa sen "ben ders çalışcam rahatsız etme" yada "ararsam açma" demenden seni sevmediğini çıkarmaz ve sana saygı gösterir.
umarım bir an önce atlatırsın bu durumu,
daha kilo vereceğiz unuttunmu hadi öptüm :54:

Ahhh yeşim delisin delisin :)
yaa aynı şehirde olsanız görüşmekten çalışamıyorsunuz dicem ama değilsinizde..
şimdi sana ben akıl veremem kendimdende örnek veremem çünkü bende senin yaşlardayım şuan ve benim öyle sevgiliyi düşünmekten ders çalışamama gibi bi sıkıntım yok çünkü çalışamama sorunum var (sevgiliyle alakası olmayan) :18:
neysee, yinede söyliyim hayat gerçekten başkasına göre yaşamak için çok kısa. bir kere seni gerçekten seviyorsa sen "ben ders çalışcam rahatsız etme" yada "ararsam açma" demenden seni sevmediğini çıkarmaz ve sana saygı gösterir.
umarım bir an önce atlatırsın bu durumu,
daha kilo vereceğiz unuttunmu hadi öptüm :54:

son günlerde daha iyi çalışıyorum, atlatmaya başladım galiba canım :) sağol yazdıkların için :) (kilo da vericez tabiki, unuturmuyum hiçççç :) )

Vallahi ben de bu KK yüzünden ders çalışamıyorum :50: Buraya bir kaptırıyorum kendimi, ders mers hak getire !

Bugün girmeyecektim ders çalışacaktım, bişeye bakcam diye açtım pcyi ve yine burdayım :17: Geçici olarak pasif mi olsam acaba :27:

Ben de senin yaşındayım lise 3'e gidiyorum.
Öncelikle onu hayatının merkezine koymamalısın şu an daha 16-17 yaşındasın ciddi bir şeyler olup olmayacağı belli değil.
O da sınava hazırlanıyor demişsin beraber bir çalışma programı hazırlayın bu program bittikten sonra akşam konuşun.Aklınız da birbirinizde kalmamış olur..

Back
X