Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyorben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu?
yardım lütfen..
iyi güzel diyorsunuz, dediklerinizin ben de farkındayım ama elimde değil ne yapayım çekici bulamıyorum hareketlerini tavırlarını, elimde olan birşey miilla kro gibi höyt böyt olur olmadık çıkışması erkeklik mi ? yoksa erkeklik sevdiğini üzmemek için ona bebek gibi davranmak incinmesin diye gözünden sakınmak mı ? bence sevgilinizin kıymetini bilin sonra maço diye evleneceğiniz adam bi kıskançlıkta ayrılmaya kalktığınızda sizi öldürür kadın cinayetlerinin çok olduğu bir ülkede böylesine birini bulmuşsunuz daha ne ..
hathot bı sevgili gecseydi basindan o zaman ne ısteyip ne istemeyecegini bilirdiniyi güzel diyorsunuz, dediklerinizin ben de farkındayım ama elimde değil ne yapayım çekici bulamıyorum hareketlerini tavırlarını, elimde olan birşey mi
iyi güzel diyorsunuz, dediklerinizin ben de farkındayım ama elimde değil ne yapayım çekici bulamıyorum hareketlerini tavırlarını, elimde olan birşey mi
ağzınıza 2 tane çarpsa eminim bayılırdın kadınlara iyi davranan erkekler harcanıyor mağlesef ayrılın memnun değilseniz biz napabiliriz sana veya ne bekliyorsunki burdaki kadınlardan konu açıyosun anlamış değilim![]()
Erkekliğin tanımı bana göre sizinkiyle tamamen zıt.
Eşimde bahsettiğiniz gibidir.
Bana göre efendiliğinden, adabındandır bu.
Öylede erkeksi ki anlatamam.
Karısını kırmamak için sinirlense bile sesinin tonunu saygı seviyesinde tutacak kadar 'erkeksi'.
Siz hep arabayla seyahat etmelisiniz birlikteyken. Bu da sizin ilişkiniz kadar imkansız.![]()