• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi erkeksi bulamıyorum... :(

illa kro gibi höyt böyt olur olmadık çıkışması erkeklik mi ? yoksa erkeklik sevdiğini üzmemek için ona bebek gibi davranmak incinmesin diye gözünden sakınmak mı ? bence sevgilinizin kıymetini bilin sonra maço diye evleneceğiniz adam bi kıskançlıkta ayrılmaya kalktığınızda sizi öldürür kadın cinayetlerinin çok olduğu bir ülkede böylesine birini bulmuşsunuz daha ne ..

Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyor :( ben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu? :( yardım lütfen..

Benim sevgilim bana son derece erkeksi geliyor.
Zaten öyle olmasa başlamazdım ki bu ilişkiye.
Sinir konusuna gelince şükürler olsun ki benim sevgilim sinirli değildir ve ben sinirli insanlardan nefret ederim.

illa kro gibi höyt böyt olur olmadık çıkışması erkeklik mi ? yoksa erkeklik sevdiğini üzmemek için ona bebek gibi davranmak incinmesin diye gözünden sakınmak mı ? bence sevgilinizin kıymetini bilin sonra maço diye evleneceğiniz adam bi kıskançlıkta ayrılmaya kalktığınızda sizi öldürür kadın cinayetlerinin çok olduğu bir ülkede böylesine birini bulmuşsunuz daha ne ..
iyi güzel diyorsunuz, dediklerinizin ben de farkındayım ama elimde değil ne yapayım çekici bulamıyorum hareketlerini tavırlarını, elimde olan birşey mi

Erkekliğin tanımı bana göre sizinkiyle tamamen zıt.
Eşimde bahsettiğiniz gibidir.
Bana göre efendiliğinden, adabındandır bu.
Öylede erkeksi ki anlatamam.
Karısını kırmamak için sinirlense bile sesinin tonunu saygı seviyesinde tutacak kadar 'erkeksi'.
Siz hep arabayla seyahat etmelisiniz birlikteyken. Bu da sizin ilişkiniz kadar imkansız. :ssz:

sevmiyorsun bu kadar basit
adamada bosa ümit verme
cünkü dediklerini yapmis olsaydi o zamanda bu kiro hanzo diye itici gelecekti

ahahaha bende senin ki gibi adam arıyorum benimki biraz fazla erkeksi :9::9::9::9::9::9::9: şaka bir yana Allah başına benim ki gibi bir sevgili verirse görürsün o zaman erkeksiliği .. Allah aşkına senin erkeksi diye tabir ettiğin adam ne kadar zor çekiliyor biliyor musun ? giyim kuşam, makyaj, saç baş her türlü konuda bir tarafından yontman gerekiyor öyle adamı :ssz::ssz::ssz: sen sen ol elindekinin kıymetini bil :31::31:

Madem tipin degil, bu kadar takiksin, rahatsizsin, ayril o zaman. Kendisine bu konuda akil vermeye kalkma derim, cunku bunlar bir sorun degil, karakter ozellikleri. Senin tipin olmayabilir, ama bircok kizin istedigi tip erkek. Onun talibi cok olur merak etme. Sen kendi yoluna bak, aradigin gibi birini bul bence. Cocugun da vaktine bile bile yazik etmemis olursun.

iyi güzel diyorsunuz, dediklerinizin ben de farkındayım ama elimde değil ne yapayım çekici bulamıyorum hareketlerini tavırlarını, elimde olan birşey mi

Madem çekici bulmuyordunuz niye sevgili oldunuz adamla şekerim ? Burda ben bir tek bunu anlayamadım, beğenmediğiniz adamla niye birliktesiniz? Burdaki kadınlar ne yapsın, gelip adama maço tavırlar mı öğretsinler?

ağzınıza 2 tane çarpsa eminim bayılırdın kadınlara iyi davranan erkekler harcanıyor mağlesef ayrılın memnun değilseniz biz napabiliriz sana veya ne bekliyorsunki burdaki kadınlardan konu açıyosun anlamış değilim :51:

ağzınıza 2 tane çarpsa eminim bayılırdın kadınlara iyi davranan erkekler harcanıyor mağlesef ayrılın memnun değilseniz biz napabiliriz sana veya ne bekliyorsunki burdaki kadınlardan konu açıyosun anlamış değilim :51:

tutim çarpmasına gerek yok ki benim ki gibi tırnağındaki ojeye kadar karışsın yontmaya çalışırken yorulur zati:51:

belki siz de yeterince 'kadınsı' değilsinizdir..içinize sinmiyosa bitirin..

deli mi dürttü ayol durduk yere ara mı verilir ilişkiye..

hem ne güzel işte ,iyi huylu adam.. :23:

Benim eşim kavga nedir bilmez,çok kibar,saygılı,çok komik,nazik,sesinin yükseldiğini henüz görmedim ve umarım görmem...öyle mutluyumki kalbimi hiç kırmadı..ama bazı kadınlar " maço" diye tuttururlar, şöyle vurdunmu oturtacak höyyyttt diyince buz kesileceksin..belki "erkek" dediğin budur ama ben asla kalbimi kırmayan, beni incitecek diye ödü kopan "erkeksi "olmayan kocama AŞIĞIMMMMM:16:

Son düzenleme:
Benim eski erkek arkadaşım tam sizin istediğiniz gibi öküzün tekiydi. Sürekli sinirli, maço, romantikliğin r sinden anlamayan kim bilir trafikte küfrediyordur da

Emin ol bunlara sahip olsaydı şimdikini mumla çakmakla falan arardın. Adamı sevmiyorsun bu belli zaten öyle insanlara da hep dominant kadın denk geliyor :27:

Hey Allahım biz kadınlar memnun olmayız :9:

Erkekliğin tanımı bana göre sizinkiyle tamamen zıt.
Eşimde bahsettiğiniz gibidir.
Bana göre efendiliğinden, adabındandır bu.
Öylede erkeksi ki anlatamam.
Karısını kırmamak için sinirlense bile sesinin tonunu saygı seviyesinde tutacak kadar 'erkeksi'.
Siz hep arabayla seyahat etmelisiniz birlikteyken. Bu da sizin ilişkiniz kadar imkansız. :ssz:

Kendi eşinizden bahsettiniz, eşinizi fiziksel olarak beğeniyorsunuz ki size erkeksiz geliyor değil mi? fiziksel olarak beğenmeseniz de sizi kırmadığı için erkeksi bulur muydunuz, beğenir miydiniz?

Back
X