- 8 Ağustos 2022
- 178
- -37
- 28
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
2 yılık ilişkinin özellikle başında hatalar yaptı ama ben affettim bir şekilde. Normal devam ettik. Her anlamda iyiydik. Şimdi 1 ay uzak kalmamız gerekti. Düşününce kendime çok kızdım yani nasıl böyle şeyleri kabul ettim vs diye ve arkadaşlarım da baya ilişkim hakkinda olumsuz düşünüyorlardı haklı olarak çoğu noktada. Durduk yere iletişimi kestim 4-5 gün önce. Sorun ne felan yazdı bir şey yok dedim. Aşkım bebeğim felan yazdı aralıklarla cevap vermedim. Ben de artık yazmicam sormicam derdin ne onu bile söylemiyorsun dedi bu sabah. Yazmıyor artık o da.
şu an ona o eski sorunlardan dolayı bir soğuma hissettigimi söylesem altında bir şey var diyecek ve o konuları kapatmıştık felan diyecek. Ama benim hep aklımın bir köşesindeydi. En azından kendi hatalarından dolayı bu tavrı aldığımı ona nasıl anlatabilirim kendinin cabalamasini bekleyeyim mi yoksa yazayım mi sizce ya
şu an ona o eski sorunlardan dolayı bir soğuma hissettigimi söylesem altında bir şey var diyecek ve o konuları kapatmıştık felan diyecek. Ama benim hep aklımın bir köşesindeydi. En azından kendi hatalarından dolayı bu tavrı aldığımı ona nasıl anlatabilirim kendinin cabalamasini bekleyeyim mi yoksa yazayım mi sizce ya