• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi hala seviyorum ama bitmesi gereken bir iliski. Hataları oldu, günlerdir konuşmuyorum. Sebebini bile söylemedim?

Konu sahibi bak burada o kadar çok konu var ki.
Kendisinden yaşça büyük boşanmış cocuklu adamlarla evlenip hergun buraya konu açan çok mutsuz olan pek çok genç kadın var.
Buradaki boşanmayla ilgili konuları da okursan pek çok kadının ne kadar cabaladigini fark edersin.
Genelleme yapmıyorum elbette istisnalar vardır ama bir kadın çocuğuyla bosaniyorsa o adamdan pek hayır bekleme derim.

Konu sahibi bak burada o kadar çok konu var ki.
Kendisinden yaşça büyük boşanmış cocuklu adamlarla evlenip hergun buraya konu açan çok mutsuz olan pek çok genç kadın var.
Buradaki boşanmayla ilgili konuları da okursan pek çok kadının ne kadar cabaladigini fark edersin.
Genelleme yapmıyorum elbette istisnalar vardır ama bir kadın çocuğuyla bosaniyorsa o adamdan pek hayır bekleme derim.
Evet zaten eski eşiyle de güvensizlik yüzünden ayrılmışlar diye biliyorum. Bunun hataları yüzünden. Ve hala aynı sekilde devam ediyor... Daha ne istiyor gerçekten bilmiyorum onu ne kadar çok sevdiğime kendisi bile şaşırıyordur, benim yaşlarımda biriyle bir daha olabileceğine ve onu bu haliyle kabul edeceğine ihtimal bile vermiyorum.

Günlerdir yazmıyordum dediğim gibi. Ama böyle çekip gitmek bana yakışmayacağı için ve onu belirsiz bırakmamak için dün yazdım. Soğuduğumu uzaklaştığımı, sürekli eski hatalarını düşündüğümü bunun beni kötü etkiledigini beni sevmediğini düşündürdüğünü ve o yüzden ne kadar halen çok sevsem de soğuyup uzaklaştığımı yazdım. Eski hatalarını sordu neyden bahsediyorsun dedi. Uzun uzun saydım boyle yapmıştın şöyle bir yalan söylemiştin hepsini birleştirince çok kötü bir tablo çıkıyor dedim. Bunların doğal kıskançlıklar olduğunu söyleyip seni çok seviyorum her an aklımdasın felan diyerek kapatmaya aramızı düzeltmeye çalıştı. Ama üsteledim o konuyu ve benim içim hala rahat değil kafam senle ilgili çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum dedim. Terk mi etmek istiyorsun yani dedi. Ne yazacağımı bile bilmiyorum direk kesip atmak için bir fırsat ama hiç çaba göstermemesi halen çok canımı sıkıyor....

Yahu sayın üye , adam peşinden divane mi olsun istiyorsun? Dağları mı delsin ? Neyin çabası ?
Halen çok sevsem de seni , soğudum senden cümlesi nasıl bir cümle Allah aşkına ?
Ülkemizde kadınların çoğu bıçak kemiğe dayanmadan boşanmayı düşünmüyor. Hele çocuk varsa , gözünün üstündeki kaş bile affetme sebebi olabiliyor.
Bir kadının olduramadığı adamı sen mi yola getireceksin ?
Eşimi 20 yıldır tanıyorum . Ama eski konulardan dolayı bana trip atıp soğudum dese , git az ötede soğu derdim .
Peşinden koşup erimmmmm yiğidimmmm demezdim yani .
Terk etmezsin sen bu adamı , bari limitlerini zorlama .
Allah akıl fikir versin gerçekten kendinize yazık ediyorsunuz .

Yahu sayın üye , adam peşinden divane mi olsun istiyorsun? Dağları mı delsin ? Neyin çabası ?
Halen çok sevsem de seni , soğudum senden cümlesi nasıl bir cümle Allah aşkına ?
Ülkemizde kadınların çoğu bıçak kemiğe dayanmadan boşanmayı düşünmüyor. Hele çocuk varsa , gözünün üstündeki kaş bile affetme sebebi olabiliyor.
Bir kadının olduramadığı adamı sen mi yola getireceksin ?
Eşimi 20 yıldır tanıyorum . Ama eski konulardan dolayı bana trip atıp soğudum dese , git az ötede soğu derdim .
Peşinden koşup erimmmmm yiğidimmmm demezdim yani .
Terk etmezsin sen bu adamı , bari limitlerini zorlama .
Allah akıl fikir versin gerçekten kendinize yazık ediyorsunuz .

KudrAlobar KudrAlobar teşhisi koymuştu zaten 😂 Bence konu sahibi dengesiz ve adam kurtulur kurtulmaz bir sadaka versin.

İlişkilerde yapılan en büyük yanlışlardan biri bu. Karşınızdakini aklınızı okumak zorunda bırakıyorsunuz. Bir sorun varsa oturun açık açık konuşun. Ne düşündüğünüzü nereden bilsin? Alışkanlık haline getirmeyin bu beklentinizi

Evet zaten eski eşiyle de güvensizlik yüzünden ayrılmışlar diye biliyorum. Bunun hataları yüzünden. Ve hala aynı sekilde devam ediyor... Daha ne istiyor gerçekten bilmiyorum onu ne kadar çok sevdiğime kendisi bile şaşırıyordur, benim yaşlarımda biriyle bir daha olabileceğine ve onu bu haliyle kabul edeceğine ihtimal bile vermiyorum.
Valla sizin sevginiz de hiç sağlıklı bir sevgi değil.
Onun ne istediği önemli değil ki sizin ne istediğiniz önemli.
Siz kendinize bakın ona değil.
Ayrıca ne gibi bir çaba gösterecek ki adamın kişiliği karakteri ortada zaten.
Beni seven böyle sevsin diyor adam da sorun yok sizde sorun.

Back
X