• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi kendimden soğutuyorum

benim sevgilim de iyiyken çok iyi sürekli arar sorar ama arada sırada bi kayıplara karışıyo ben aramazsam hiç aramıyo mesela dünden beri :( inat ettim aramıycam bişeyler yapmalıyım ben vazgeçemiyorum o vazgeçsin gitsin böyle daha çok üzülüyo insan :( ona göre normal ben kaldıramıyorum :(

onlara göre hersey normal tatlım ben artık delircem çok az kaldı bu erkekler nasıl bişe anlamıyorum dicek bişe bulamıyorum......:47::47::47::47::47::47::47:

tam tersi bi durumdayım
sevgilim hep onu düşünmemi, mesaj atmamı ister ilgi aşığı kendisi
bende o kadar bıktım ki
soğuyo muyum ? hem soğuyorum hemde bıkıyorum
bu huyunu değiştirmelisin yoksa....

tam tersi bi durumdayım
sevgilim hep onu düşünmemi, mesaj atmamı ister ilgi aşığı kendisi
bende o kadar bıktım ki
soğuyo muyum ? hem soğuyorum hemde bıkıyorum
bu huyunu değiştirmelisin yoksa....

çok haklısın bence ..kimin üstüne cok gitsen ister istemez bıkar ..yani kendimizde öyle degilmiyiz sanki:52:

aman sakin ol... olumlu davran ...ozaman hersey düzelir ..pozitif ol:34:
:28:

bizim iş zor atık gece msjlasıyoduk barısalım artık dedi bende oh ben okdr agladım uzuldum smdi bi barısalım demenle herseyi unutcam he dedim oda ewt dedi özür dile dedim dilemem dedi dile dedim dilemem dedi son kez diyorum dedim oda bende sonkez diyorum dilemem dedi bende son msjımı yazdım küfürüde ypştrdm ses soluk yok iyi oldu ona biterse bitsin be amaaaan daha özr dilemeyi yediremiyo kendine ben suçlu olnca diliyodum erkeklik yapacak ya :47::47::47::47::47:

bizim iş zor atık gece msjlasıyoduk barısalım artık dedi bende oh ben okdr agladım uzuldum smdi bi barısalım demenle herseyi unutcam he dedim oda ewt dedi özür dile dedim dilemem dedi dile dedim dilemem dedi son kez diyorum dedim oda bende sonkez diyorum dilemem dedi bende son msjımı yazdım küfürüde ypştrdm ses soluk yok iyi oldu ona biterse bitsin be amaaaan daha özr dilemeyi yediremiyo kendine ben suçlu olnca diliyodum erkeklik yapacak ya :47::47::47::47::47:

ayyy canım sende cok agrasif yaklasıyosun haa.. çocuk işte seni sevdiginden mesajda atmıs baarısalımda demiş ..bak ne güzel ..yinede hayırlısı olsun ... bitirmeyi istiyosan artık tahammülün yoksa bişey diyemem tabii ...

bi bizimki dönmedi hainn :47: off offfff :97:

ayyy canım sende cok agrasif yaklasıyosun haa.. çocuk işte seni sevdiginden mesajda atmıs baarısalımda demiş ..bak ne güzel ..yinede hayırlısı olsun ... bitirmeyi istiyosan artık tahammülün yoksa bişey diyemem tabii ...

bi bizimki dönmedi hainn :47: off offfff :97:

ya böle döncekse hiç dönmesin :47: one ya ben okdr agladım üzüldüm onun canı isteyince bana geliyo barışalım diyo nasıl bişe bu ya saçma değil mi özür bile dilemedi sorun bendemi ya bukdr rahat olunmazki takmıyo işte beni :14::14::14:

ya böle döncekse hiç dönmesin :47: one ya ben okdr agladım üzüldüm onun canı isteyince bana geliyo barışalım diyo nasıl bişe bu ya saçma değil mi özür bile dilemedi sorun bendemi ya bukdr rahat olunmazki takmıyo işte beni :14::14::14:

bence sen abartıyosun be tatlımmm ..ozaman hiç konusma msjına karsılık verme bak ozaman napıcak ???

boğma çocuğu çok üsütne gidersen kötü olabilir :S bide bazı insan telefonla felan fazla ilgili olmuyo :S yüz yüze gelince gayet iyiyiz diyosun yanii

boğma çocuğu çok üsütne gidersen kötü olabilir :S bide bazı insan telefonla felan fazla ilgili olmuyo :S yüz yüze gelince gayet iyiyiz diyosun yanii

ewt yüz yüze gercekten iyiyiz ama ölede olmuo cnm ya zaten fazla görüşemiyoruz bi görşnce ii olcaksam ben bununla neden cıkıyorum ki bişeylerin farkına varması lazım artık... :14:

ewt yüz yüze gercekten iyiyiz ama ölede olmuo cnm ya zaten fazla görüşemiyoruz bi görşnce ii olcaksam ben bununla neden cıkıyorum ki bişeylerin farkına varması lazım artık... :14:

güzel güzel tatlılıklı konuş kavga etmeden.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler..

Back
X