benim 5 yıldır devam eden mutlu bir ilişkim var..çok şükür herkesin imrendiği bi sevgimiz var ancak yakınındakiler bile kıskanabiliyor bazen..onları takmıyorum ama iş yerimde bi erkek iş arkadaşım var..aynı servisi kullanıyorduk eskiden maalesef ve bana şakayla karışık iltifatlar ediyordu..düpedüz asılıyordu yani..sevgilimi bilmesine rağmen msj atmaya başladı şaka yollu mesajlar..ben cok rahatsz oldum ve onun arkadaşına anlattım durumu..uygun bi dille sen konuş msj atmasın dedim..o da konuşmuş ve acayip sinirlenmiş arkadaş..bana ''bi herif için bana yaptığına bak '' dedim falan dedi yaa inanabiliomusunuz..aptal, herif dediği benim 5 senelik askım evlenmeyi düşündüğüm insan..sonra sevgilime söledim..o da kızdı tabi..ama olgun bi insandır ve hoşlanabilir,elinde değildir sonuçta ama beni bildiği halde rahatsz ederse cevabını gelir veririm , konuş sen, akıllanmazsa haddini ben bildiririm dedi..sonra bana düşman oldu iş yerinde..dışlamalar fln..bnm de cok umrumda yaa sanki aptal..sonra baskalarının yanında bana ''o bilir sucunu '' falan gibi imalar..nese ben gene sabrettim gülüp gectim..ama arama tamamen mesafe koydum..ve uyardm senn bnm sevgilimle ne alıp veremediğin var diye..''bilmem belki kıskanıyorumdur'' dedi yaa acık acık..bi kuyruk acısı oldugu kesin de ben ona umut verecek en ufak bi tavrda da bulunmadım..zaten mümkün de değil aşığım..ilişkimi herkes bilir..sevgilim işyerime gelir gider..neyse..sonra gene laf sokmalar devam etti arada..hep konuyu erkek ark.dan acıyor fln işte napıor die..sonra sizin kac sene oldu ,kızım oyalıor bak bu çocuk seni diye gene laf sokma cabaları..bizim ailelerimz tanıstı, simdi evlenmek istıorduk bu sene ama işten çıkarıldı erkek ark.m ve bi de askerlk problemi cıktı üstüne..bunları da bilio yani..bende ona laf sokuorum bazen ama bana göre de değil yapamıorum da..erkek ark.mı tanımadıgını,yoruma hakkı olmadığını söledim kac kez..senn bi kuyruk acınmı var bile dedim..sevgilime laf etme die de uyardm sert seklde ama...anlama sıfır..nasl yer ettyse içinde..üstelk bikaç aydr biriyle de cıkıo..gecen en son gene konuyu actı bende cok romantktir die bahsediyorum fln bi olay anlattım,hemen araya girdi ''kalasa benzıo'' dedi..soke oldum..bu kadar hadsizlik olabilir mi yaa?ve erkek ark.m o kadar iyi bi sevgilidir ve cok seviyor beni..ona cevap veremedkçe sevgilime karsı suc işlıorum gbi hissettm kendimi..rahtsz oldum..nasıl böle konusablr ki???ve erkk ark.m sporcu..aklınca onu asagılamaya calısıor..''neydi sennki balerinmiydi'' fln gbi kinayeli laflar..bu cocuga acayp,unutamayacagı bi ders vermk istıorm..ama nasıl..ve baskalarına da konusuyor belki abuk sabuk bnm hakkımda yada sevgilim hakkında..erkk ark.m bunu duysa agzını burnunu kırar onun..zaten eski olaydan bilio..napabilirm??bi de aynı işyerindeyz sözde ark.m :))))direkt çekememezlik yaa..