• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi kıskanıyorum :(

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
Aşkımla ben ayrı şehirdeyiz. bu aralar bana noluyor bilmem aşkımı çoook kıskanmaya başladım. normal mi bilmem. nasıl kurtulacam bundan onu da bilmiyorum :sm_confused:
bu gün sandıkbaşında çalışıyor kendisi. onu bile kıskanıyorum. başka insanlar, kızlar aşkımı görüyor diye kıskançlık içerisindeyim şu an:1no2: .o değil başka şeylerdede oluyor bu. mesela iş yerindeki insanlardanda kıskanıyorum. çünkü onlar her gün hep görüyor aşkımı. ben göremiyorum .aranızda ben gibi olanlar varmı, sürekli sevgilisini kıskanan ? nasıl kurtulacam ben bu huyumdan :delphin:

önemli olan güven. ona güvenmiyor musunuz...güvenen, insan asla kıskanmaz....

ne güzel bu kadar sevmeniz şanslı sevgiliniz..
ama kıskançlığınız size ve ilişkinize zarar verir. şayet yaşam kalitenizi tehdit edecek boyutlara gelirse bir uzmandan yardım alın..

Bence seven insan kıskanır ama abartmaz.Ama seven ve güveni olmayan insan çok kıskanır..

güvenim var tabiikide. güvenim olmazsa zaten birlikte olmazdım, hele birde başka şehirdeyse.
kıskanmamın sebebi başka. başkası görüyor diye. ben niye göremiyorum adilsizlik bu yaaa. bende her an görmek istiyorum aşkımı :çok üzgünüm:

Şuan ayrı şehirlerde olduğunuz için oluyor bütün bunlar..Kendimden biliyorum canım:(
Nasıl düzelir prk fikrim yok ama, ben artık kendime söz verdim kıskanmamaya, kendi kendimi telkin edebiliyorum sadece...Bunu tavsiye edebilirim mesela?! :):1hug::1hug:

Ayy canım, seni o kadar çok anlayabiliyorum ki... :(

güvenim var tabiikide. güvenim olmazsa zaten birlikte olmazdım, hele birde başka şehirdeyse.
kıskanmamın sebebi başka. başkası görüyor diye. ben niye göremiyorum adilsizlik bu yaaa. bende her an görmek istiyorum aşkımı :çok üzgünüm:

Şuan ayrı şehirlerde olduğunuz için oluyor bütün bunlar..Kendimden biliyorum canım:(
Nasıl düzelir prk fikrim yok ama, ben artık kendime söz verdim kıskanmamaya, kendi kendimi telkin edebiliyorum sadece...Bunu tavsiye edebilirim mesela?! :):1hug::1hug:
denicem canım saol :çok üzgünüm:

seven insan kiskanir guzelim,bunda bi tuhaflik yok,ama asirisi olursa sanada askinada zarar verir,,ayrica kiskanmiyorum cunku cok guveniyorum lafinada cok gulerim,,,,mutluluklar dilerim canim...

kendi kendinizi telkin ederek ancak kurtulabilirsiniz. hep olumlu düşünmeye çalışın. evliliğinizi geleceğinizi hayal edin. aklınıza kötü birşeyler gelince tv açın bişeyler yapın. aklınızdan çıkmasını sağlayacak aktiviteler bulun kendinize..

aşırı kıskançlık ilişkiyi de bozar sizin psikolojinizide..sevgilinize sakın yansıtmayın bu durumları..
teşekkür ederim, denicem hepsini. sevgilime yansıtmamam gerektiğini söylemişsin. her zaman yansıtmıyorum. ama arada tutamıyorum kendimi, söylüyorum ona çok kıskandığımı :1shok:. aşkım bişey demiyor çok şükür :emir_bebek:
seven insan kiskanir guzelim,bunda bi tuhaflik yok,ama asirisi olursa sanada askinada zarar verir,,ayrica kiskanmiyorum cunku cok guveniyorum lafinada cok gulerim,,,,mutluluklar dilerim canim...
evet bende bu lafı söyleyenlere inanasım gelmiyor. cünkü ben kıskanmadan duramıyorum :bbo:

bu arada olan krizlerimizden biri bende uzağım bende özlüyorum bende çok kıskanıyorum hep inan:delphin:şehrini çevresinde ona bakan onu gören onunla konuşan herkesi:çok üzgünüm:bir ara pranoya olmuştu neden o insanlar onun yanındada ben değilim diye ama düşündüm ki onlar onun çevresinde evet ona yakınlar ama o benim beni seviyor kalbide ruhuda hep benimle beraber özel oln sensin onlar değil böyle düşün bence rahatlıyacağından eminim bacım:teselli:

bu arada olan krizlerimizden biri bende uzağım bende özlüyorum bende çok kıskanıyorum hep inan:delphin:şehrini çevresinde ona bakan onu gören onunla konuşan herkesi:çok üzgünüm:bir ara pranoya olmuştu neden o insanlar onun yanındada ben değilim diye ama düşündüm ki onlar onun çevresinde evet ona yakınlar ama o benim beni seviyor kalbide ruhuda hep benimle beraber özel oln sensin onlar değil böyle düşün bence rahatlıyacağından eminim bacım:teselli:
evet yaa çok haklısın, çok saol tatlım delikafadulden

kıskanman normal cnm..bende nişanlımla farklı şehirlerdeyim..iki gün önce rüyamda aldatıyor beni diye gördüm inan sanki gerçek aldatmış gibi deli oldum..iki gündür rüyamı anlatıp duruyorum nişanlıma:)güvenimde sonsuz halbukiii ama iştee seviyorumki kıskanıyorum:)seninkide gayet normal:)

kıskanman normal cnm..bende nişanlımla farklı şehirlerdeyim..iki gün önce rüyamda aldatıyor beni diye gördüm inan sanki gerçek aldatmış gibi deli oldum..iki gündür rüyamı anlatıp duruyorum nişanlıma:)güvenimde sonsuz halbukiii ama iştee seviyorumki kıskanıyorum:)seninkide gayet normal:)
benim gibi başkalarıda varmış. bunu görmek bile içimi o kadar rahatlatıyorki. çok teşekkürler :1hug:

denise sennde bendeensin kaydirigubbakcemile2

ben anlatamıyorum derdimi kimseye valla üstelik biz aynı semtte oturmamıza ragmen..
çok değişik bi duygu insanın kafası hiç rahat etmıyo
18 yaşındaym ve ilk defa bu tarz duygular içerisindeyım ama birine anlatınca gülüyoo.. kendime benzettim seni bugun benım aklımdan da gecti sandık başı olayı senın yazdıgını goruncede benden bi tane daha varmıs dedim kaydirigubbakcemile3

öyle bişey ki aklını kemiren hep bişeyler oluyo acaba hangi kızla iş yernde konuşuyo sonucta işi o mecbur katlancaz ama işte....

ayy dellendim yine ben kötükedihüso

bende önceden cok kıskanırdım hemde bılıncsızce :)
sımdıde kıskanıyorum tabı ama mantıklı sekılde :))
kendıne ugras bul dusunmemeye calıs o bnm dıye dusun eger guvenıyorsan :)

denise sennde bendeensin kaydirigubbakcemile2

ben anlatamıyorum derdimi kimseye valla üstelik biz aynı semtte oturmamıza ragmen..
çok değişik bi duygu insanın kafası hiç rahat etmıyo
18 yaşındaym ve ilk defa bu tarz duygular içerisindeyım ama birine anlatınca gülüyoo.. kendime benzettim seni bugun benım aklımdan da gecti sandık başı olayı senın yazdıgını goruncede benden bi tane daha varmıs dedim kaydirigubbakcemile3

öyle bişey ki aklını kemiren hep bişeyler oluyo acaba hangi kızla iş yernde konuşuyo sonucta işi o mecbur katlancaz ama işte....

ayy dellendim yine ben kötükedihüso
arkadaşların anlamıyor seni demek,benim yakınımdaki arkadaşlarımda beni anlamıyor genelde yada onlarda kıskanıyor aslında ama ittiraf edemiyorlar belkide-tatlicadiarzu- . şunu bil biz ikimizde tek değiliz bu konuda zaten. bir sürü var böyle bunu anladımdelikafadulden bu konuyu açtığımdan beri.
sandık olayını ve kıskançlık konusunu aşkımla konuştum bugün o da diyorki "merak etme aşkım kimseyle muhatap olmadım ben için rahat olsun hihoyyyt"diyor. o da alıştı artık benim duruma anlayacağınkaydirigubbakcemile3.

bende önceden cok kıskanırdım hemde bılıncsızce :)
sımdıde kıskanıyorum tabı ama mantıklı sekılde :))
kendıne ugras bul dusunmemeye calıs o bnm dıye dusun eger guvenıyorsan :)
gülşahcım sen başarmışsın. artık mantıklıca kıskanıyorsun sadece. umarım bende sen gibi olurum en kısa zamanda :kahve:

Kıskançlık bir özgüven eksikliği midir ? Bana göre değil...

Yani özgüveni eksik olan insan kıskanır ama her kıskanan insana özgüveni eksik demek yanlış olur !

Başka sebepleri de vardır bunun ... Bu denli yoğun yaşayan az ... Kıskanmanın ölçüsü kişiden kişiye

değişse de az çok herkes yaşar bu duyguyu ..Psikologlar bile bunu söylüyo ...

Neyse çenem düşmeden birkaç ufak şey ;

Kıskansan da belli etme , belli etsen de bu denli kıskandığını belli etme !!!

Sonra şımarık ve kendini hint kumaşı zanneden bi sevgilin olsun istemiyorsan gamyoncuiremsu

Back
X