• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi nasıl ikna edebilirim ?

marilyn hepburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
65
18
28
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erkek-arkadasimin-gecmisi.792197/
Daha önceki konum buydu. Konuyu en başından anlatmamak için okursanız sevinirim.
Erkek arkadaşımla o günden sonra bu konuyu hiç bir zaman konuşmadık. Ama içimden bir ses bir şeylerin eksik olduğu söylüyordu. Dün erkek arkadaşıma bunu açtım ve bana sana bunu zamanında anlatmak isterdim ama sen sanırım şimdi anlatmamı istiyorsun dedi ve anlattı. Diğer konuda yaşadığı şeylerin aynısını amcası da yapmış küçükken ve bu sadece küçükkende kalmamış hala ara sıra yapıyormuş. Ben belki yanlış anlamışsındır eli kolu yanlışlıkla temas etmiştir dedim. Bunu bende düşündüm bir gün hiç kaçmadım tepkisiz kaldım acaba yanlışlıkla mı oluyor diye ama elle tacize devam etmiş. Ben bunları öğrendikten sonra psikolojim darma dağınık ağlıyorum sürekli. Ailesine anlatması için yalvardım ama anlatamam diyor. Ne yapmalıyım ailesini anlatmasını istemem yanlış mı ? Ya da nasıl ikna edebilirim cidden çok kötü durumdayım.

İnan okurken şok oldum ve ne diyeceğimi bilemiyorum şuan...Senin ona bakış açın umarım değişmez..O cok zor şeyler geçirmiş,konuyu okudum kuzenleriyle görüsmesini sağlıklı bulmuyorum.İnsanlar yetişkin olunca bazı seylere doyunca daha fazlasını isteyebilirler aksi olup kendilerine cizgide cekebilirler her iki ihtimal var.Ailesine bir şey soylemeniz pek sağlıklı gelmiyor bana bir sonuca varamazsınız....

Sevgilinizin durumuna cok üzüldüm bu forumda bi üye dayisi tarafindan tacize uğradığını yazmıştı inanin gunlerrce üzüldüm o üye icin tacizci insanlardan nefret ediyorum Allah onlarin belasini versin ve çaresiz insanlarin yardımcısı olsun.......

Bu bizlerin çözebileceği, akıl verebileceği bir konu değil.
Oldukça hassas ve bıçak sırtı bir durum söz konusu.
Uzmana danışın derim...

Taciz konusu ne yazık ki "nadir görülen" bir konu değil. Eminim ki burada içten içe sevgiline fazlaca empati yapabilen çok kişi olacaktır. Kimisi bahsetmeyebilir, ama onların adına şunu söyleyebilirim:.
Sevgilin kendi içinde o savaşları yeterince vermiştir, eğer ailesine anlatmak istemiyorsa -doğrusu bu bile olsa- lütfen ona baskı yapma. Bazen, çözümü olmayan sıkıntılarda en iyisi kaçmak veya unutmaktır. Sen aşkın fıtratı gereği onun acısını dibine kadar paylaşacaksın, ama bırak o kaçabilsin.
Ona her halukarda sıkı sıkı sarıl, unutmasına / kaçmasına yardımcı ol.

Bu bence uzmanlık gerektiren bir konu.!!
Biz burada düşüncelerimizi söyleyerek seni yanlış yönlendirebiliriz. Kafan daha çok karışabilir.
Bence bu buraya açılmaması gereken konulardan bir tanesi.
Bu konuyu en kısa sürede bir psikologla paylaşmanızı ve ondan yardım istemenizi öneririm.
Şimdi burda suçlamalar falan olur bozulan psikolojiniz hiç düzelmez gereği yok. Bence bir yöneticiden rica edin kapatsın.

Bu bence uzmanlık gerektiren bir konu.!!
Biz burada düşüncelerimizi söyleyerek seni yanlış yönlendirebiliriz. Kafan daha çok karışabilir.
Bence bu buraya açılmaması gereken konulardan bir tanesi.
Bu konuyu en kısa sürede bir psikologla paylaşmanızı ve ondan yardım istemenizi öneririm.
Şimdi burda suçlamalar falan olur bozulan psikolojiniz hiç düzelmez gereği yok. Bence bir yöneticiden rica edin kapatsın.
Evet burda hiç bulandırmayın kafanızı hiç kimse profesyonel değil,size yardım edemez

amcası nasıl halen daha devam ediyor ben onu anlayamadım. .
Küçükken karşı koyamadığı şeyleri unutması için tedavi desteği önemli ama halen devam etmesi...
zaten erkek arkadaşınızın psikolojisini şuan tahmin bile edemiyorum.

Amcası hala taciz ediyor da nasıl ses çıkartamıyor ki. kim olsa senin o elini ayağını ... biplerim der hacamat eder adamı. Psikolojisi ciddi bozulmuş demek ki sevgilinin. Bırak ailene söyle baskısı yapmayı bence bir uzmandan yardım almak konusunda baskı yap illa baskı yapacaksan. Aileye söylemeye çekinmesi normal geldi bana zira cinayet sebebi

Buraya yazdigin bu olayi yakin arkadasina ve 1-2aylik sevgilisine anlatabiliyosa pekala gidip piskologada anlatabilir.madem yardimci olmak istiosun al kolundan götür piskologa..yapablcegn en iyi şey şuan için bu gibi.

Offf ya, içim şişti okurken, ne biçim aile bu, çoçuk, büyük hepsi bir taciz peşinde.
Ailesine söylemesi çok anlamlı değil bu saatten sonra, daha kötü hissettirebilir.
Önce o amcasına bir dur desin, artık çocuk değil, böyle devam etmemeli bu durum. Bu olaylara karışan kuzen amca kim varsa uzak dursun, görüsmesin.
Sonrada psikolojik destek alsın. Çok kötü bir durum.

ailesine anlatmasi konusunda israrci olmayi birak, seninle paylasmis, pisman etme.. kolay degil demek soyleyebilmesi..
anlamadigim; nasil hala devam ediyor amca?

Gecen konunuzda da demistim simdi de diyorum bence sevgiliniz isteyerek yapiyor. Koskoca adama amcasi hala tacizde bulunur da adam bir sey demezse cidden bunda bir is ararim ben..

Gecen konunuzda da demistim simdi de diyorum bence sevgiliniz isteyerek yapiyor. Koskoca adama amcasi hala tacizde bulunur da adam bir sey demezse cidden bunda bir is ararim ben..
Ben bi iş aramam psikolojisinin bozukluğuna veririm. Bir de tepki verirse olayın duyulacağını büyüyeceğini düşünüyor sanırım öyle bir durum olsaydı gelip bana anlatmazdı bence.

Buraya yazdigin bu olayi yakin arkadasina ve 1-2aylik sevgilisine anlatabiliyosa pekala gidip piskologada anlatabilir.madem yardimci olmak istiosun al kolundan götür piskologa..yapablcegn en iyi şey şuan için bu gibi.
Amca olayını bir tek ben biliyorum psikoloğuna dahi anlatmamış. Psikoloğa gitmesini çok istedim ama 1 kişiye daha anlatacak gücüm yok diyor. Ben kendim gidicem psikoloğa.

Back
X