sevgilimi sevip sevmediğimi bilmiyorum.çok husursuzum.napsam ne etsem:(

penelope35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
28
20
86
İzmir
arkadaşlar sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz.allah herkese onun gibi birini nasip etsin gerçekten dürüst doğru düzgün biri.herkesin arayıp da bulamadığı erkek.banaa da çok aşık.ben de şımarıklığımdan mıdır nedir onu sevip sevmediğime karar veremiyorum.sanki ayrılsak hiç üzülmem gibi.ama onun üzülmesine dayanamıyorum.bir kaç kere çıtlattım m yine dayanamadım onun üzülmesine.arkadaşlar lütfen yardım edin:( nasıl anlarım sevip sevmediğimi.ya da ssevmeye bağlamamalı mı herşeyi.seviliyorum.güveniyorum.bir dediğim iki olmuyor.ne yapmalıyım??:ssz::ssz::50:

arkadaşlar sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz.allah herkese onun gibi birini nasip etsin gerçekten dürüst doğru düzgün biri.herkesin arayıp da bulamadığı erkek.banaa da çok aşık.ben de şımarıklığımdan mıdır nedir onu sevip sevmediğime karar veremiyorum.sanki ayrılsak hiç üzülmem gibi.ama onun üzülmesine dayanamıyorum.bir kaç kere çıtlattım m yine dayanamadım onun üzülmesine.arkadaşlar lütfen yardım edin:( nasıl anlarım sevip sevmediğimi.ya da ssevmeye bağlamamalı mı herşeyi.seviliyorum.güveniyorum.bir dediğim iki olmuyor.ne yapmalıyım??:ssz::ssz::50:

Sevmiyorsunuz,çok net.
Sevgi sorgulanmaz çünkü...:ssz:

nedenini ben sana söyleyim o size çok iyi davrandığı sizi hiç kırmadığı üzmediği için böyle hislere kapılmışssınız biraz geri çekilse roller tersine bile döner :34:
su an size hiç üzülmeyeceksiniz gibi geliyor ama emin olun üzülürüsünüz bu durum geçicidir eğer zaten geçmesse sevmiyorsunuzdur ondan biraz zamann isteyin bir özleyin bakalım düzelir belki düşünceleriniz :ssz:

kendiniz yanıt vermişsiniz şımarıklıktan diye
: )) sıkılmışsınız bahane arıyorsunuz
uzun lafın kısası sevmiyorsunuz...

her gün görüyorumki ne kadar çok kişi iyi ama aşık değilim ne yapsam ikilemine düşüyor..4 ay önce benim yaşadıklarımın nerdeyse aynısı...Ben ayrıldım hemde sözlendikten sonra, denedim yani yaparım sandım, adam iyi, beni seviyor, süper düşünceli dedim.ama yok aşk, birini sevmek sorgulanack bişey değil lalenin dediği gibi.hatta her koşulda ben yinede bu adama aşığım hissi oluyor, adam kötü davransada, başka problemer çıksada seviyorsan sorulamıyorsun..ha çok iyi bir adamdan sırf aşık değilim, sevmiyorum die ayrılmak kolaymı ?asla değil çok zor..bu yolda bazıları kendini kandırıyor ya aslında seviyorum felan vb cümlelerle..ama hep geçici..ben ayrıldım, çünkü kendimi kandıramadım..aşık olmadığım halde evlenme fikri beni yiyip bitirdi..dayanamadım..üzüldümmü evet yinede üzüldümm..pişmanmıyım..hayır..aşık olmayınca tahammülün olmuyor çünkü, ben aşık değilsem adam herşeyime katlanmalı gibi saçma bi psikolojiye bürünüyorsun..öle düğün hayali ev hayali felan tam kafana oturamıyor vs..ama bu düşüncelerle evlenen de çok gördüm..bana sorarsan çok istisna dışında tam olarak mutlu olduklarını, heleki cinsel yaşamlarının güzel olduğunu düşünmüyorum..cinsellik aşkla gelen bir istek lakin...iyi düşünün öle karar verin derim..

Gönlünü gün edeni sevmez insan bazen işte seni anlıyorum iyice düşün o hayatından çıktıktan sonra pişman olacak mısın ölç tart öyle karar ver derim yoksa o kişininde vebaline girmemek lazım

Sevmiyorsun ki aklın bunu sorgulamanı istiyor..

Ama sevsen öyle mi olur iyisiyle,kötüsüyle her şeyiyle seversin.
Her türlü acıya ragmen..

Bence onu da,kendini de boş yere üzme.

Bence bir süre ayrı kalın, o sürede de duygularınızı sorgulayın bakalım onun yokluğunda neler hissedeceksiniz...

Son düzenleme:
Back
X