Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın pişman olacağın şeyler yapma kızım seni seviyorsa boyleKızlar 6aydır sevgiliyiz ikimizde birbirimizi seviyoruz. Ama şöyle bir kaç sorunumuz var. Mesela eski sevgililerini anlatıp duruyor ilerde eşim olacaksın geçmişimi bilmeni istiyorum diyor. Ben anlatmasından rahatsız oluyorum insan kıskanıyor işte. Birde ben kapalıyım. Eski sevgilileride baya açık giyinen kızlarmış. Zaten benimle sevgili olmadan önce büyük bi değişim geçirmiş. Artık evlenecegi kişiyi bulmak için bana teklif etmiş. Bu arada ben tıp okuyorum o ise mühendis. Bazen baskı yapıyorum ona iyi çalışması için. Ama ileri gitmişim galiba çok dokunmuş ona. Üzdüğümü bilmiyordum. İlerde evlenincede sorun yaşarmıyız diye korkuyorum gelir düzeyi konusunda.Daha sonra cinsel konulardan çok fazla konuşuyoruz. Yani o istiyor. Bendende karşılık istiyor. Mesela açık fotograflarımı buluştuğumuzda cinsel şeyler yapmak istiyor. Geçen gün kendi ellerimle onu boşaltmamı istedi. Ben daha 19yaşındayım o ise 20 böyle şeyler için erken ve evlenene kadar olamaz yani. Kendisine bunu söylediğimde istersen konuşmayalım bu konulardan diyor ama sonra yine konuyu açıyor. Bazen onu reddedemiyorum bazı şeyleri yapıyorum ama sonrada pişman oluyorum. Sizce ne yapmalıyım bu konuda? Ondan ayrılmayıda istemiyorum
memnun falan değilim rahatsız olduğum için konuyu açtım zatenBence Ayrılma böyle devam et.
Bunca aşağılanmaya dayanmışsın demek ki memnunsun hayatından.
Konu açmak yerine ilk rahatsız olduğunda ayrılsaydın...memnun falan değilim rahatsız olduğum için konuyu açtım zaten
Heh ben de onu sorguluyordum.Bence herifin türbanlı fantezisi var...
9Konu açmak yerine ilk rahatsız olduğunda ayrılsaydın...
O zaman devam et.9
zaten onu düşündüm ama ayrılmakta kararsız kaldım sonuçta sadece cinsellik yok
Bende tam diyodum yeni üye ve düzgün bir konu sonunu okuyunca gene hüsran bugün toplu saldırı var kızlar hangisine yazıcamı şaşırdım
Sorma canım ben munenin soğuk cımbızını ensemde hissediyorum zaten ama harbi bu gecenin bi özelliğimi varki bilemedim bitmek bilmediler her dk yeni konu gözlerim yorulduToptan banlanıp gitcez bu gergedanlar yuzunden ya
Herkesin kendine göre sınırı var. Bu dediklerinizi zaten yapmam. Bu şekilde cevaplamanızda hiç hoş değil.O zaman devam et.
Arada da elinle şeettirirsin.
Sütyensiz fotoğraf gönderirsin vs.