Sevgilimi seviyorum ama ...

Evet yalan soyleyemicem aynisini yapsa bana beni aldatti derdim ama onun bana yaptigi bu davranislari ben ona asla yapmazdim insanin aklina neler geliyo acaba baska birinden mi hoslsndi eski sevgilisi geri mi dondu benden sıkıldi mı ve daha bi cok sey benim yaptigim cok buyuk bi hata kabul ediyorum ama o da yanlis yapti
adam sadece ilgisiz kalmış ne var bunda illa gidip birisiyle mi konuşmanız lazım dönüm neyin var ben mi bişey yaptım filan deseydiniz illa başka adamla ego tatmini gerekmezdi

Sizi hemcinsimiz olarak değil de,bir erkek olarak düşünürsek ve bir erkek bunları yapmış olsaydı eğer, diyeceklerimiz gayet açıktı . Türlü türlü hakaretleri hak etmişti. Bu durumda farklı bir durum göremiyorum. Hemcinsim olduğunuz için torpil geçmeyeceğim. Sevgilimi "seviyorum" diyorsunuz , onu kimselere değişmem diyorsunuz. Hiç de seviyormuş ve kimselere değişmiyormuş gibi durmadınız ? Siz lütfen evlenmeyin. Yarın bir gün adamın işleri kötü gider sorunları olur sizi ister istemez boşlar filan. Allah korusun aile içi facia.
Erkek arkadaşınızın ilgisizliğini bahane etmeyin. Biz de ilgisiz kaldık, vicdan meselesi.

Son düzenleme:
Bu arada hangi kadın olsa yapar demesin lütfen kimse. Herkes kendi günahını sahiplensin lütfen.

aile,arkadaş ortamı da etkilemiş olabilir. bi gecede yansıtmaya karar vermiştir belki ama bi anda olduğunu sanmıyorum. yahut ne zamandır aklının köşesinde olan bi kızla o günlerde yakınlaşmaya başlamış olabilir. sonuç olarak sebep ne olursa olsun ona vazgeçilmez olmadığını göstermek gerek:) duyguları yanar döner biri olduğunu erken fark ettirdiği iyi olmuş. o ayrılık sinyallerine faaliyete dökmen ona hayatının şokunu yaşatacaktır. bir de iş ilgisizliğin bahanesi çünkü seven insan sıkıntısında en yakınını arar onunla paylaşır hafifler ama sevmeyen insan derinlere inmeden yüzeysel yaşar ilişkisini.

Bu arada hangi kadın olsa yapar demesin lütfen kimse. Herkes kendi günahını sahiplensin lütfen.

hangi kadın olsa aldatır,flört eder demedim hangi kadın olsa intikam almak ister dedim .günlerce aranıp sorulmamışsanız ilgisizliğe terk edilmişseniz ister istemez karşı tarafa kızarsınız. etik olarak yargılamak bana düşmez o yüzden erkek arkadaşının davranış değişikliğine takıldım ben...

hangi kadın olsa aldatır,flört eder demedim hangi kadın olsa intikam almak ister dedim .günlerce aranıp sorulmamışsanız ilgisizliğe terk edilmişseniz ister istemez karşı tarafa kızarsınız. etik olarak yargılamak bana düşmez o yüzden erkek arkadaşının davranış değişikliğine takıldım ben...

İntikam almak da hiç istemedim ben. Herkes te zaman zaman davranış değişiklikleri olabilir. Ama tüm ilişkiyi lekelemeli mi bunun için ? Yani iyi biri, kötü bir davranışta bulunca kötü mü olmalı hemen ?
Belki de sevgilisinin sorunları var? Ve onu bu sorunlarla sıkmak istemiyor olabilir? Çok özel olacak ama belkide sevgilisinin problemi kendi cinselliğiyle ilgili, nasıl diyecek bunu sevgilisine? Olabilir yani çok özel sorunları. Hep derim, bir eşref saati bir de eşek saati vardır herkesin. Hep canım cicim olmuyor ki. Evlilikler nasıl yürüyor sanki ? Eş 7/24 ilgili mi oluyor ?

Back
X