• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi tanıyamıyorum :((

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
2008'den bu yana süren bir iliskim var. Sevgilim benden 500 km uzakta yasıyor.
Cıkmaya basladıgımızda gercekten ikimiz de cok kücüktük ama o heyecan o yasaklar ve uzaklık bizi her gün daha fazla bagladı birbirimize.
Hic bir zaman ondan süphe duymadım, cok kötü kavgalar etmedik, biribirimize hakaret etmedik, aileler hic bir zaman bir sorundan haberdar olmadı.
Yaklasık bir bucuk sene önce büyük bir maddi sıkıntıya girdi ve ben ona elimden geldigi kadar yardımcı oldum ki halen olmaya calısıyorum. O gün bu gündür iliskimizde her sey tersine döndü.
O zamana kadar her seyin üstesinden geliriz diyen adam tamamen negatif bir insana dönüstü.

Uzun süredir yeni bir arkadas grubu var ve hemen hemen her aksam birileriyle bulusuyor.
Her gün kalabalıklar yani öyle tekli bulusmalar falan degil.
Ama öyle ki ben kendimi resmen arka plana atılmıs hissediyorum.
Yıllarca pesimden kosan adam simdi arkadaslar var diyor ve telefonu kapatıyor.
Kıskanclık, paranoyaklık ne varsa bundan sonra basladı, kendimi tanıyamaz oldum ve bu durum beni cok rahatsız ediyor.

Ben senin pesinden yıllarca kostum tek arkadasım sendin simdi birileriyle görüsmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor diyip duruyor. Kendimi duvardan duvara vurmak geliyor icimden. Yemin ederim yakınımda olsa bir gün kapısına dayanırım sinirimden.
Bazen gizlice gidip bi gün onu takip etmek geliyor icimden ama öyle bi imkanım yok maalesef.

Ne yapacagımı sasırdım artık telefonu elime alıp ne bahaneyle yazsam diyecek duruma geldim.

Benimle ayni durumda olan birisi varsa lütfen bir fikir versin inanın ne düsünecegimi bile bilmiyorum artık :((

Senin hemen kendini oyalayacak birsey ler bulman lazim canim.. Benim bir arksdasim boyle bir iliski yasamisti kiz izmir erkek istanbuldaydi.. Kiz cocuga mesajlar yaziyor cevap alamayinca ki cocukta hep arkadaşlarıyla ydi kiz sinir krizi gecirip kufur bile yazip sonra Özür ler diliyordu..Cok zor.. Allah yardimcin olsun ama ustune vardikca uzaklasir.

Senin hemen kendini oyalayacak birsey ler bulman lazim canim.. Benim bir arksdasim boyle bir iliski yasamisti kiz izmir erkek istanbuldaydi.. Kiz cocuga mesajlar yaziyor cevap alamayinca ki cocukta hep arkadaşlarıyla ydi kiz sinir krizi gecirip kufur bile yazip sonra Özür ler diliyordu..Cok zor.. Allah yardimcin olsun ama ustune vardikca uzaklasir.

Elimi telefondan uzak tutmaya calısıyorum ama malum bu zamanda her seyimiz oldu akıllı telefonlar ve o yazmadıkca ben deliriyorum. Hele ki sürekli cevrimici olup bana yazmadıgı zamanlarda aglamak istiyorum.
Yazdıklarımı cevapsız bırakmıyor ama kendiliginden de yazmıyor.
Arkadasınızın iliskisi düzeldi mi peki?

bak sana geçmişte yaşadığım bir ilişkimden bahsedeyim. ünv. çağlarımdı. birisiyle kmlerce uzaktan bir ilişkiye başladık. yurtdışında olduğundan telefonde bile sıkça görüşemiyorduk, mesaj atamıyorduk dilediğimiz gibi. yurtta kalıyordum ve sadece bazı akşamlar yurdun internet kafesinden görüşebiliyorduk. bu böyle 1 sene kadar sürdü. onu çok seviyor, kıskanıyor, özlüyor, bir mesajıyla dünyalar benim oluyordu. uzaktan ilişki deyince, internetten tanıştığım falan anlaşılmasın. utangaç biri olduğundan bana oraya gittiğinde açılabilmişti. neyse zaman geçti ve bu izne döndü. Aman Allah'ım ne olduğunu anlayamıyordum ama benim tüm aşkım bir anda bitivermişti. ama birşey diyemiyordum bir bahane bulamıyordum. işin en kötüsü aslında bunu kendime bile itiraf edemiyordum ve bu şekilde bir süre devam ettim. artık dönmüştü yanımdaydı, ama ona olan sevgim bitmişti. sonradan ayrıldım. işini gücünü bahane ettim ve bitirdim.
diyeceğim şu ki; insanın içinde birşeyler bitince bitiyor işte. bahaneler sıralanıyor sonra. (çok geçerli bir bahane varsa amenna) peşine düşüpte kendini üzme sakın. diyeceksin ki konuşmak kolay; evet haklısın kolay.. ama bende yenilerde nişanı atmış biriyim, çok tuzum kuru değil anlayacağın.
maddi sıkıntıdan dolayı hala düzelememiş olabilir, ama sana tavsiyem, o ne kadar arıyorsa o kadar ara. ne kadar mesaj atıyorsa, o kadar at. üzerine gidersen iyice soğutursun kendinden. soğukkanlılığını koru ve stratejik oyna:34:

Son düzenleme:
ya aslında haklısın ama onun da psikolojisıni düşünmek gerekiyo biraz normal böyle davranması ama keşke davranmasa sen de onun gibi kalabalık arkadaş gruplarıyla zaman geçirsen o zaman belki anlayabilir ne hissettirdiğini sana şu an sadece stres atmayı zaman geçirmeyi düşünüyo gibi

Son düzenleme:
Erkeğin üzerine nekadar cok düşersen bi okadarda bikar. Bi süre az ara ve msj cek bakalım ne olacak? , belki dikkatini çeker bu durum. Ve onun yaptığı gibi arkadaşlarımla yim de ara ara onun gibi davran Evdeysen bile kiz arkadasimlayim de onun sana yaptığını ona yap bakalım Anlicak mi, tabi bu süreçte sabretmen gerek. O sana yazarsa hemen cvp verme biraz bekle. Tavsiyem bunlar umarım aranı eskisi gibi olur. Ama eger senden biktiysa veya baska birsey elinde sonunda ayrılır zaten. Kendini üzme hic kimse icin değmez, istediği kadar iyi veya kötü olsun yinede değmez, öncelik kendinsin sonra başkaları. .

bak sana geçmişte yaşadığım bir ilişkimden bahsedeyim. ünv. çağlarımdı. birisiyle kmlerce uzaktan bir ilişkiye başladık. yurtdışında olduğundan telefonde bile sıkça görüşemiyorduk, mesaj atamıyorduk dilediğimiz gibi. yurtta kalıyordum ve sadece bazı akşamlar yurdun internet kafesinden görüşebiliyorduk. bu böyle 1 sene kadar sürdü. onu çok seviyor, kıskanıyor, özlüyor, bir mesajıyla dünyalar benim oluyordu. uzaktan ilişki deyince, internetten tanıştığım falan anlaşılmasın. utangaç biri olduğundan bana oraya gittiğinde açılabilmişti. neyse zaman geçti ve bu izne döndü. Aman Allah'ım ne olduğunu anlayamıyordum ama benim tüm aşkım bir anda bitivermişti. ama birşey diyemiyordum bir bahane bulamıyordum. işin en kötüsü aslında bunu kendime bile itiraf edemiyordum ve bu şekilde bir süre devam ettim. artık dönmüştü yanımdaydı, ama ona olan sevgim bitmişti. sonradan ayrıldım. işini gücünü bahane ettim ve bitirdim.
diyeceğim şu ki; insanın içinde birşeyler bitince bitiyor işte. bahaneler sıralanıyor sonra. (çok geçerli bir bahane varsa amenna) peşine düşüpte kendini üzme sakın. diyeceksin ki konuşmak kolay; evet haklısın kolay.. ama bende yenilerde nişanı atmış biriyim, çok tuzum kuru değil anlayacağın.
maddi sıkıntıdan dolayı hala düzelememiş olabilir, ama sana tavsiyem, o ne kadar arıyorsa o kadar ara. ne kadar mesaj atıyorsa, o kadar at. üzerine gidersen iyice soğutursun kendinden. soğukkanlılığını koru ve stratejik oyna:34:

Nişanı atmış olmana çok üzüldüm. Inşallah daha hayırlısı çıkar karşına.
Ben de artık dediğin gibi yapmaya çalışacağım tavsiyen için çok teşekkür ederim.

ya aslında haklısın ama onun da psikolojisıni düşünmek gerekiyo biraz normal böyle davranması ama keşke davranmasa sen de onun gibi kalabalık arkadaş gruplarıyla zaman geçirsen o zaman belki anlayabilir ne hissettirdiğini sana şu an sadece stres atmayı zaman geçirmeyi düşünüyo gibi

Erkeğin üzerine nekadar cok düşersen bi okadarda bikar. Bi süre az ara ve msj cek bakalım ne olacak? , belki dikkatini çeker bu durum. Ve onun yaptığı gibi arkadaşlarımla yim de ara ara onun gibi davran Evdeysen bile kiz arkadasimlayim de onun sana yaptığını ona yap bakalım Anlicak mi, tabi bu süreçte sabretmen gerek. O sana yazarsa hemen cvp verme biraz bekle. Tavsiyem bunlar umarım aranı eskisi gibi olur. Ama eger senden biktiysa veya baska birsey elinde sonunda ayrılır zaten. Kendini üzme hic kimse icin değmez, istediği kadar iyi veya kötü olsun yinede değmez, öncelik kendinsin sonra başkaları. .

Maalesef benim kalabalık bir arkadaş grubum yok ve kalabalığı da sevmem.
Ben de artık daha soğukkanlı davranmaya çalışacağım ama umarım bu durum ters etki yapıp onu iyice uzaklaştırmaz benden. Elimden başka bir şey de gelmiyor aslında çünkü ne kadar dert yanarsam o kadar bunalıyor fark ediyorum.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Öncelikle selamlar ,
Gercekten yasadigin durum hic kolay degil
ama bukadar takmana gerek yok..

Sevgilin uzakta her zaman goremiyosun her istediginde
Yaninda degilsin ..
bunun icin belkide bu sorunu yasiyosun..
cevresini arkadaslarini gorsen takildigi yerleri
Bilsen daha az sorun cikar ..

ustelik zaman gectikce cevre degisiyo arkadas lar cogaliyo
Aliskanliklar degisiyo vs vs..
suan sana bu durum tuhaf geliyo cunku
Onceden boyle degildi..

Ama seninde kendini oyalicak seyler bulman lazim
Sirf sevgilin icin arkadassiz birakma kendini
Seninde ciktigin arkadaslarin olmali , telefon basinda
Bekliyip acaba nerde , acaba yazacakmi ,diye
Beklemen seni yipratir ve iliskini zamanla bozar..
cunku zamanla hic yapmadigi seyleri bile sirf kafanda
Kurdun diye yaptin diyeceksin ve kotuye gidicek.iliskin...

Hem cikiyosa ciksin canim bosver kotu bisey yapmak isteyen insan dort duvar arasindada yapar ...

Ben senin pesinden yıllarca kostum tek arkadasım sendin simdi birileriyle görüsmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor diyip duruyor

bu konuda haklı olabilir sevgiliniz,
ancak size ilgisiz olması, yeni arkadaslarıyla vakit gecirirken sizi uzakta tutmaya calısıyor gibi davranması... pek hosuma gitmedi.

belki kuskularınızda haklılık payı olabilir fakat yine de bu konuyu kafanıza cok takmadan kendinizi geri cekin,
kendinize yeni mesgaleler bulun aynen onun verdigi gibi cevaplar verin (kavga etmeden ve umursamaz sakin tavırlarla) aklı gonlu hala sizdeyse duzelir

2008'den bu yana süren bir iliskim var. Sevgilim benden 500 km uzakta yasıyor.
Cıkmaya basladıgımızda gercekten ikimiz de cok kücüktük ama o heyecan o yasaklar ve uzaklık bizi her gün daha fazla bagladı birbirimize.
Hic bir zaman ondan süphe duymadım, cok kötü kavgalar etmedik, biribirimize hakaret etmedik, aileler hic bir zaman bir sorundan haberdar olmadı.
Yaklasık bir bucuk sene önce büyük bir maddi sıkıntıya girdi ve ben ona elimden geldigi kadar yardımcı oldum ki halen olmaya calısıyorum. O gün bu gündür iliskimizde her sey tersine döndü.
O zamana kadar her seyin üstesinden geliriz diyen adam tamamen negatif bir insana dönüstü.

Uzun süredir yeni bir arkadas grubu var ve hemen hemen her aksam birileriyle bulusuyor.
Her gün kalabalıklar yani öyle tekli bulusmalar falan degil.
Ama öyle ki ben kendimi resmen arka plana atılmıs hissediyorum.
Yıllarca pesimden kosan adam simdi arkadaslar var diyor ve telefonu kapatıyor.
Kıskanclık, paranoyaklık ne varsa bundan sonra basladı, kendimi tanıyamaz oldum ve bu durum beni cok rahatsız ediyor.

Ben senin pesinden yıllarca kostum tek arkadasım sendin simdi birileriyle görüsmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor diyip duruyor. Kendimi duvardan duvara vurmak geliyor icimden. Yemin ederim yakınımda olsa bir gün kapısına dayanırım sinirimden.
Bazen gizlice gidip bi gün onu takip etmek geliyor icimden ama öyle bi imkanım yok maalesef.

Ne yapacagımı sasırdım artık telefonu elime alıp ne bahaneyle yazsam diyecek duruma geldim.

Benimle ayni durumda olan birisi varsa lütfen bir fikir versin inanın ne düsünecegimi bile bilmiyorum artık :((

sevgilini erkek arkadaşlarından kıskanıyorsun senden başka kimsesi olmasın istiyorsun bencilce davranıyorsun sevgilinin dediği gibi birileriyle görüşmesi neden seni rahatsız ediyor onlara uyup kötü birşeyler yapacağınımı düşünüyorsun güvenmiyormusun sevgiline paranoya yapıyosun.herşeyin üstesinden gelecek büyük sevginiz varmış. sonuçta aynı şehirde değilsiniz sizinle görüşmeyip onlara zaman ayırıyor değil.yanında arkadaşları varken uzun konuşmak istemiyor olabilir daha sonra arayıp telafi ediyorsa sorun etme yapmıyorsada sizde aramayın mesaj atmayın yok yapamıyorum diyorsanda kendine oyalanacak birşeyler bul

Son düzenleme:
misilleme yap. senin ne hissettiğini hissetmesini sağla. bütün gün o nerde ne yapıyor diye kendini yiyeceğine sen de dışarı at kendini, arkadaşlarınla gez toz. merak etmesini sağla. eğer öyle bir arkadaş cevren yoksa, dışardaymış gibi yap aradığında müsait değilmiş gibi kısa kes. benim 4 seneye yakın ayrı sehirlerde süren ilişkimde ben böyle yapıyordum. o çıktığında kendimi yiyip bitiriyodum bazen sonraları aynısını ben ona yapmaya başladım, evde otursam bile dışardayım derdim. öyle öyle yola girdi. ama bunun dozunu iyi ayarlaman önemli, düzelticem derken güvenini sarsmamalısın :34:

Hep şunu söylemişimder: Kaybetmekten korkmaya başladığın an kaybedersin.

Sakın onu kaybedeceğim diye korkma. Onu fazlasıyla hayatının merkezi yapmışsın. O senin onu sevdiğini biliyor ve seni kaybetmekten korkmuyor.

Lüften silkelen ve kendine gel. Özgüvenini yitirmeye başlamışsın.

Onunla beraber olduğun ilk yılları hatırla. Nasıl kendine güveniyordun, değil mi? Onu kaybetmekten de korkmuyordun. Korkun olmadığı için de sensiz yapamıyordu, sesini duymadan edemiyordu, değil mi?

Kendine güvenini yeniden kazanmalısın. Kaybetmekten de korkma. Biterse bitsin diye düşün. Böyle düşündüğün sürece, özgüveni yeniden kazandığın sürece bitmez merak etme. Kaçan kovalanır, bu hep böyledir.

Onu da hayatının bir parçası olarak gör, hayatının merkezi olarak değil.

Kendini oyalayacaklar şeyler bul. Kendine zaman ayır ve yeniden kendine güvenini kazan. Arama. Merak etsin. Bitmesinden de korkma sakın...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Haklısınız ben de onun gibi karşılık veriyorum ama aradığında da nasıl davranacağımı bilemiyorum :(

Rahat bırak sevgilini. İlgisiz davranırsan, dediği gibi arkadaşlarıyla falan vakit geçirip seni ihmal ediyorsa seni kaybedeceğini düşünüp eski halini alır. Yok eski duyguları bitmiş ayrılma bahanesi arıyorsa ayrılır biter. Nasıl yapacaksın o mesaj atmadan atma, mesaj attığında sorularına cevap ver onu merak ediyormuş gibi sorular sorma ne yapıyorsun bile deme, aradığında kısa konuş bahane üret telefonu kapatmak için, bazı günler sabah günaydın yaz akşama kadar arama mesaj atma, sen de çevrim içi ol ama ona yazma. Benim sevgilim çapkın, hesap vermeyen, arayıp sormayan, bırak evliliği ciddi ilişki yaşamak istemeyen, aşık oldum diyemeyip senden çok hoşlanıyorum diyen bir adamdı. Bir sene ömrüm çürüdü ama başardım :) Böyle olmak istemedim ama ne zaman ilgisiz oldun o zaman kıymete biniyorsun. Erkek mantığı :37:

O değil de benim bu hanım manyakmış biraz :D evleneli 1 yıl oldu. Tüm konularda bahsettiği erkek benim :D 2 saat evvel işten geldim nasılsın bile demeden devirdi kıçını yattı :D arkadaşlarım yanımda diye teli kapattığımda trip atıyordu bir de :D

O da haklı 2 haftadır 4-5 saat uyuyup kardeşlerime bakıyordu. Canına yandıgım çok tatlı yav. :D

Telefonu tv ye bağlamak için aldım internetten film açacaktım, uygulamaya girince ilk burası çıktı bi bakınayım derken bu konuya geldim sakin kiza ban falan atmayın vallahi evi başıma yıkar. Öpüyorum hepinizi ablalar, kardeşler. <3

Back
X