- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?
son durum: dün gece konuştuk bu meseleyi . ablasının bir işi varmış . telefonu o yüzden almış .o sıra ben mesaj atmışım . yanlışlıkla açmış .hemen teli sevgilime getirmiş . okundu işareti çıktı . haber et diye . sevgilim de zaten bana lüzumsuz ablalarım açmış dedi. yine de tepkimi gösterdim . dün sinirle sevgilimi dikkat etmeyen birisi gibi göstermişim . normalde otobüste bile mesajlaşmaktan rahatsız olur başkası görür diye. bu ilk defa oldu . bende kapattım konuyu

son durum: dün gece konuştuk bu meseleyi . ablasının bir işi varmış . telefonu o yüzden almış .o sıra ben mesaj atmışım . yanlışlıkla açmış .hemen teli sevgilime getirmiş . okundu işareti çıktı . haber et diye . sevgilim de zaten bana lüzumsuz ablalarım açmış dedi. yine de tepkimi gösterdim . dün sinirle sevgilimi dikkat etmeyen birisi gibi göstermişim . normalde otobüste bile mesajlaşmaktan rahatsız olur başkası görür diye. bu ilk defa oldu . bende kapattım konuyu
Son düzenleme: