sevgilimin ablaları telefonunu karıştırıp mesajımı okumuşlar

Ben kardeşimin face şifresini bile yıllardır bilirim ama girmem, telefonunu bana bırakır kurcalamam bile. Ne meraklı şeylermiş ya insanın özeli olur. Ayıp denen bişey var. Her mesajı ablalarının okuyacağını bilerek tedirgin yazmak zorunda mısın?

benimde erkek kardeşim var ama ne ben ne de kız kardeşim telefonunu karıştırmayız.. koskoca çocuk eğer öğrenmemizi isterse kendisi gelip söyler zaten.. bu özel hayata müdahaledir ve hiç hoşlanmam öyle şeylerden.. hadi sevgilinizin ablaları bu ayıbı yapmış, sevgiliniz neden gelip size söylüyor ki? ilginç..

Belki sizi merak ediyorlardır, hemen kötü düşünmeyin. Fakat anladığım kadarıyla sevgilinizin ailesine düşkün olmasından rahatsızsınız, bence dert edeceğiniz şey bu olmalı.

Kardesim lisedeyken onu takip etme adina bir kerelik telefonunu evde unutmusken bakma gafletinde bilunmustum. Ilk ve son oldu. Bilmemek mutlulukmus bazen onu fark ettim.
Ama sizin durum farkli sanirim cok sık yapiyorlar. Lackalasacak gibi duruyor. Hemen degil de boyle devam ederse konusmalosiniz tabi haklisiniz.

Resmini göstermelerini anlayabiliyorum merak etmişler seni :KK56: ama mesaj okumak olmamıs ya sen o sırada özel bişeyde yazmıs olablrdn o biraz sıkıntı :oops: ama yinede dikkatli davranman lazım bence sevgiline karsı tepki verirken demssn ya evin tek oğlu anne ablayı hep haklı görmesn diye dedm

Benim ki sakız çiğner gibi sevgili değiştirir hiçbir kızı merak etmiyorum zaten bir gün ciddi düşündüğünü gelip bize gösterecek zaten görümceler pek bir heyecanlı maşallah merak etmişler seni.

Ben hic hos karsilamam boyle seyleri..
Yerinizde oldugumu dusunmem bile sinirlendirdi beni suan..
Gorumceler ablalar da gelmis konuya..
Olay masumlastirilmaya calisilmis.. Bana gore saygisizliktir bu..
Bir sekilde kiz merak edilir resmine bakilmaya calisilir onu bi nevi hadi anlarim diyelim..
Ama msj okumak bambaska bir boyut..
Ve sirf abla diye, iki sevgili arasinda gecen sohbeti diyalogu mesajlari bilmesini gerektirmez..
Asla normal karsilamam, erkek arkadas hala nolcak yaa modundaysa boyle bir olay tekrar edilse gizleyebilir sizden..
O sekil bir durum sezersem sanirim mesajlasmayi keser sadece arama yapardim.

Kardesim lisedeyken onu takip etme adina bir kerelik telefonunu evde unutmusken bakma gafletinde bilunmustum. Ilk ve son oldu. Bilmemek mutlulukmus bazen onu fark ettim.
Ama sizin durum farkli sanirim cok sık yapiyorlar. Lackalasacak gibi duruyor. Hemen degil de boyle devam ederse konusmalosiniz tabi haklisiniz.
Ayy ne gordunuz ki telefonda da pisman oldunuz merak ettim :eek:

Kardesimin telefonunu karistirmak aklima bile gelmez. Merak edersem sorarim o da bana fotografini gosterir. Otesi onun ozeline saygisizlik olur. Benim kucugum de olsa bu onun ozeli ve onun da bir hayati var. Bu isi normalmis gibi yapan gorumcelerinizin insallah bi gun anneleri mesajlarini okur, bakalim o zaman da bu kadar rahat olabilecekler mi..

Ne münasebet ben de ablayım 24 yaşında kardeşim var ya cinsel içerikli iç gıcıklayıcı bir mesaj olsa neden görücem özellerini

Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ? :KK70: f
Sorun sevgilinde . Herseyi anlatiyordur . Ozel falan yalan olmus baksana

Benim de kucuk erkek kardesim var. Dusundum de ben de olsam merak eder okurum belki, fotoya da bakarim ama bunu kendime saklarim, ne anneme ne de baska birine anlatirim. Sadece merakimi gideririm, kucuk kardesim buyuyup de kiminle konusuyor diye. Sevdigimden yani. Ama bunu asla baskasiyla paylasmam. Ozeli ne de olsa.
Ozeli sonucta diyerek sizde özel kismi ozellikten cikariyorsnz :))))

Benimde erkek arkadaşimin iki kız kardeşi var böyle bişey yaptıklarıni duysam burnundan getirirdim vala ne demek ya
Iki sevgili arasında geçen konuşmanın neyini merak etmişler
Çok sinir bozucu bir durum ve hiç normal de değil bence ilerde evliliğinizde de böyle herseye burnunu sokar bu iki görümce

Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ? :KK70: f
Gorumcelerin yaptigi cok ayip ama sevgilinin sana laf tasimasi da hos degil rahatsiz olacagini biliyo sonucta.

Madem ablalari boyle tacizkar sifre koysun gecsin

Back
X