Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayır öyle olmuyor benim de ailem sevgilimi istemedi ama ben rest çekemedim çok uğraştım ikna etmek için ikna ettim ama bu sefer sevgilim çocukluk yaptı herşey alt üst oldu.
O da diyodu benim ailem istemese ben rest çekerim diye. Ama öyle laftaki gibi olmuyo işte
Dun aksam gorusup onun ne istedigini netlestirdik canim..mucadele etmeyecek..ailesi surekli bizi huzursuz edermis..beni cok seviyormus ama bunlari goze alamazmis..konusurken kafasi cok karisikti..
Sıkmayın canınızı hayırlısı olsun hakkınızda. Hemen pes etmiş sevgiliniz zamanla sizi anlata anlata ailesine kabul ettirebilirdi. Kafasının karışmış olması çok normal o da napıcağnı bilemiyo demek ki. ayrılığı çözüm gördü belli ki. Artık bundan sonrası ve yapacakları önemli. İstiyosa sizi elinden gelenin en iyisini yapmalı, kafa karışklığı çözüm değil. Uzun zamandır birliktesiniz şuan destek olucak ilk kişisiniz. Ayrılık kesinlikle çözüm değil bu süreçte.
Olaya bak böyle olacağı belliymiş sana her olan biteni anlatmasından. Kafası karışmış sevgilinizin de demek ki doğum yapınca nasıl göründüğüneceğinizi mi düşündü acaba! Size de üzülüyorum fln modunda takılıyor ama en büyük suç onda bence 28 yaşına gelmiş ailesini hayatının en önemli kararına üstelik sizi severken karıştırıyor. Olgun bir erkek gibi masaya yumruğunu vurup isteklerini kabul ettiremiyor. Eğer kesin kararlı ve istekli olsaydı ne olursa olsun kabul ettirirdi seni. Ne zıtlıkta insanlar evleniyor ya bir tek yaş sorun mu önemli olan anlaşmak. Neyin var sonuçta 2 yaş büyük olman neden böyle sorun oldu anlamadım. Çok iyi anlaşırken seni nasıl terkeder. 20 li yaşlarda bulacağı kız ile belki mutlu olamayacak var mı böyle bir mantık ya. Hem ailesinin lafıyla ayrılıyor bir de madur triplerine giriyor çok saçma açıkcası sevgilinize çok kızdım çok üzülüyorsa ayrılmasın o zaman. Ama yukarıda Allah var uğradığınız bu haksızlık eninde sonunda cezasını bulur. Sevgiliniz çok pişman olacak umarım iş işten geçmeden anlar hatasını.
Hayir elmasekerim...dun aksam gorustuk..mucadele edemem dedi..asla evlenmeyecekmis.ailesi daha bastan boyle yapiyosa evlensek bile mutlaka bize laf sokup dururmus...bu arada ailesine hic konusmuyormus..
gerçekten mi? belli ki kafası şuan oldukça karışık , ona hiç mesaj atmayın aramayın biraz kafasını dinlesin.. sizi gerçekten seviyorsa inanın bana biraz zamandan sonra kendine gelir ve mücadeleye başlar ama olur da böyle aptalca bişeyden ötürü sizden cidden vazgeçerse o zaman yeteri kadar sevmediğni anlarız.
çünkü insan mutlu olmak için sevmez sadece. sevdiğiyle üzgün olmak bile güzeldir.
Ohoo aileye bak
Allah işte böyle durumlarda öyle bir gelin veriyor ki ailelerin başına 2 yaşın lafını ettiklerine pişman oluyor
ne diyeyim inşallah kavuşursunuz sevenlerin ayrılmasına çok üzülüyorum
onca insan sevgi aşk uyum ararken siz buldunuz ve sadece 2 yaş için bunu kaybetmezsiniz umarım..